Da li vam je bitan sadraj namirnica koje kupujete za ishranu?

Poruka
4.292
Ako vam je sadrzaj namirnica koje kupujete bitan i ako je po zakonu obavezno da se na ambalazi obavezno stavi etiketa sa preciznim sadrzajem sta se nalazi u kobasicama, salamama, cokoladama i slicno, a takodje svaki medicinski medikament na uputstvu sadrzi precizno koja hemija je tacno prisutna ONDA JA PITAM ZASTO na vakcinama ne pise precizno i tacno koja sve hemija se sadrzi u njoj??

Zasto su vakcine van zakona i za njih ne vazi ni jedan zakon obzirom da su vakcine kao i svaka druga roba koja se kupuje i prodaje i koju unosimo u telo i to DIREKTNO U KRV????

Po meni je cak taj proizvod opasniji od neke tamo cokolade koja ima ovu ili onu supstancu koja je pod znakom pitanja jer ide prvo u probavni trakt pa jedan mali deo te hemije zavrsi u krvi A VAKCINE IDU 100% DIREKTNO U KRVI A MI NEMAMO NIKAKVE ETIKETE DA PROCITAMO PRECIZNO APSOLUTNO KOJU HEMIJU I U KOJOJ KOLICINI SADRZI VAKCINA???????????

Zasto su vakcine izvan zakona i zasto vakcine probijaju sve zakone i zasto za vakcine ne vaze nikakvi zakoni potrosacki????

I kljucno pitanje zasto vakcine mora da kupuje vlada i predsednik i mora monopol pa mora samo jedan proizvodjac i jedna firma? Zasto i tu ne vaze zakoni trzista jer je i vakcina kao i svaka druga roba koja ima svoju cenu pa se njome trguje? Pa da u apotekama ima vakcina raznih proizvodjaca pa da tako ima i ruske i kineske i americke i kanadske i indijske i nemacke pa da kupi svako od one drzqave ili etikete u zavisnosti od sadrzaja koju zeli? pa tako ako neka nema zivu onda neko ce da kupi bez zive kao konzervansa ili neka mozda ima manju kolicinu zive itd. Naravno kljucno je da svaka mora da ima preciznu etiketu o svom sadrzaju i koju hemiju ima u sebi kao i svaki drugi proizvod bilo namirnica ili neki medikament.

Poslednja izmena:
2005 godine UNESKO - organizacija za obrazovanje, nauku i kulturu ujedinjenih nacija donela je deklaraciju o bioetici i ljudskim pravima na osnovu konzesusa 93 drzave u kojoj pise "bilo koja medicinska intervencija moze da se uradi samo posle slobodnog i informisanog pristanka osobe na osnovu adekvatne informacije". Dalje pise da "interes drustva, drzave ili nauke ne moze da bude iznad interesa pojedinca".

Prema tome ovaj medjunarodni zakon jasno kaze da se interes kolektiva ili drzave ili "krda" ne moze staviti iznad interesa pojedinca.

Drugim recima niko ne moze da ti kaze da zbog kolektivnog imuniteta ti moras da primis vakcinu ili neki drugi medikament. Iz tog sledi da politika vakcinacije moze samo da bude do nivoa preporuke a nikako PRISILE ili da bude deo ucene. Na primer ne mozes da upises dete u skolu ako nije vakcinisano ili ne mozes da radis na neko radno mesto ako nisi vakcinisan i slicne diskriminacije i uskracivanje ljudima slobodu izbora. A jos gore ako te policija vezuje i nasilno zeli da vakcinise a sto je isto u rangu ako te kaznjava novcano ili nekom drugom kaznom jer si "odbio" njihovu vakcinu. Dakle Niko nesme ni na koji nacin da te kazni ako ne zelis vakcinu.

Srbija moze da donosi kakve god zeli zakone ali Srpski zakoni nisu iznad zakona ujedinjenih nacija vec su srpski zakoni ispod zakona UNESKO koji je dakle jasno reko da svaku medicinsku ili naucnu intervenciju cvaki covek na planeti moze da odbije BEZ BILO KAKVIH DRUSTVENIH POSLEDICA!!!!

E sad recimo pojavi se neki virus koji ima smrtnost recimo 95%. dakle 95% obolelih umre a 5% prezivi. I onda se recimo pronadje vakcina i sad da li i tad moraju svi da prime tu vakcinu? EPA NE MORA JER ako neko primi vakcinu njega nevakcinisani ne ugrozava zivotno jer je on zasticen vakcinom. A taj sto ne zeli i protiv takvog virusa vakcinu to je njegova volja jer on je izabrao da se kocka i da veruje da ce upasti u tih 5% ili mu jednostavno ne predstavlja problem smrt. To je opet njegova stvar licna da li zeli da zivi ili ne zeli da zivi.

Prema tome nikakav virus koliko god da je smrtonosan ne moze da bude kao izgovor za prisilnu vakcinaciju.

TACKA

Poslednja izmena:
piše sastav na kutiji...al šta to znači ljudima koji nemaju pojma za šta te supstance sluze.
Prosečan čovek ne bi znao da po hemijskom sastavu provali šta je krema za bubuljice a šta vakcina,tako da...da...
Ne pise nikakav sastav na vakcinama za grip. Mozda za neke vakcine tipa tetanus koje su u slobodnoj prodaji ali za vakcine protiv gripa koje kupuje vlada i nema ih po apotekama ne pise. Pa nisu ludi da napisu da sadrzi zivu one koje sadrze.

Ne pise nikakav sastav na vakcinama za grip. Mozda za neke vakcine tipa tetanus koje su u slobodnoj prodaji ali za vakcine protiv gripa koje kupuje vlada i nema ih po apotekama ne pise. Pa nisu ludi da napisu da sadrzi zivu one koje sadrze.
Ama bre čoveče ako ne piše na kutiji u kojoj su pakovane ampule onda na ceduljici unutra.Al opet ako nemaš neko farmaceutsko ili bar hemisko obrazovanje da znaš šta te supstance rade ništa ti ne znači...A eto kao i to sa živom što pominješ,čuo si da sadrže neko jedinjenje žive i kraj priče,ne znaš koje je jedinjenje u pitanju ni kako uopšte deluje,ali si čuo za živu,znaš da je živa otrovan element i eto ti panike.

ZASTO na vakcinama ne pise precizno i tacno koja sve hemija se sadrzi u njoj??
Naravno da za svaku vakcinu piše sastav, kontraindikacije, primena, doziranje, i sve ostalo kao i za svaki lek - ali šta to vredi kad antivakserske šimpanze ne umeju da čitaju, a i ovi malobrojni koji znaju neka slova ne razumeju napisani tekst.

Primer, Daptacel, standardna DTaP vakcina koju pravi Sanofi.

https://www.fda.gov/files/vaccines, blood & biologics/published/Package-Insert---DAPTACEL.pdf

Naravno da za svaku vakcinu piše sastav, kontraindikacije, primena, doziranje, i sve ostalo kao i za svaki lek - ali šta to vredi kad antivakserske šimpanze ne umeju da čitaju, a i ovi malobrojni koji znaju neka slova ne razumeju napisani tekst.

Primer, Daptacel, standardna DTaP vakcina koju pravi Sanofi.

https://www.fda.gov/files/vaccines, blood & biologics/published/Package-Insert---DAPTACEL.pdf
Brate ja sam hemicar pa mogu samo donekle da znam kakav je ugljovodonicni niz ili tako neki nebitan podatak iz sastava...
A neki laik hoce da razume sta je unutra.Ne znaju ni vecina lekara,za to da bi se svaka komponenta razumela,njeno dejstvo i sadejstvo sa ostalim komponentama,mora da bude MINIMUM FARMAKOLOG.

Tmurno jutro, skuvala kaficu, uz kaficu volim malo da švrljam forumom.
Htedoh da odgovorim na naslov, misleći da treba pisati o kvlitetu proizvoda koje kupujemo, i baš malo da bacam drvlje i kamenje na rafinisana ulja, margarine, majoneze, parizere, viršle i štatijaznam na šta još, kad ono....

Pogledam pf kojem tema pripada, vidim -Teorija zavere.

E, pa neću, mislim se, imam jednu prijateljicu , koju baš volim, ali je sva sumnjičava i sva pažnja joj je usmerena na teorije zavere. I, ne bi to meni smetalo, niti bi kvarilo naše prijatelljstvo, ali brate, i pored mog opiranja, spuštanja slušalice u njenim fazama panike koje pokušava istresti ispred mene, unosi mi nervozu i iscrpljuje me.
E, da, posle oblaka, g5, neadekvatnog lečenja (pre korone), lepljenja flastera preko kamere mobilnog, sada ima novu temu - vakcine.
Treba to izdržati, bratee :mrgreen:

Jes' ti stvarno glupav ili se pravis?
Gejts je dao pare za istrazivanje vakcine,ne pravi je sam.
Drugo,sto da ne da kad ima,a to mu se ionako posle odbija od poreza,samo je dao u pametne svrhe,a ne drzavi.
To pitanje trebas sebi postaviti.

Kad budemo imali skoro savršen lek za lečenje Covid-19 ili kada svaka osoba na planeti bude vakcinisana protiv koronavirusa, tada će svet moći da se vrati na ono što je bio u decembru, pre izbijanje pandemije koronavirusa, piše milijarder Bil Gejts na sajtu njegove fondacije.

To pitanje trebas sebi postaviti.

Kad budemo imali skoro savršen lek za lečenje Covid-19 ili kada svaka osoba na planeti bude vakcinisana protiv koronavirusa, tada će svet moći da se vrati na ono što je bio u decembru, pre izbijanje pandemije koronavirusa, piše milijarder Bil Gejts na sajtu njegove fondacije.
I sta je tu netacno,i gde se pominje cipovanje nanorobotima i prisila?
Sve sto pricaju i drugi,isto govore i lekari.Bez leka i vakcine neke stvari ce se izmeniti drasticno.Tebi to mozda ne smeta,ne izlazis iz svog atara osim na glasanje i da menjas licnu kartu,neme koji putujemo promene su uvek u losijem smeru.

Ako vam je sadrzaj namirnica koje kupujete bitan i ako je po zakonu obavezno da se na ambalazi obavezno stavi etiketa sa preciznim sadrzajem sta se nalazi u kobasicama, salamama, cokoladama i slicno, a takodje svaki medicinski medikament na uputstvu sadrzi precizno koja hemija je tacno prisutna ONDA JA PITAM ZASTO na vakcinama ne pise precizno i tacno koja sve hemija se sadrzi u njoj??

Zasto su vakcine van zakona i za njih ne vazi ni jedan zakon obzirom da su vakcine kao i svaka druga roba koja se kupuje i prodaje i koju unosimo u telo i to DIREKTNO U KRV????

Po meni je cak taj proizvod opasniji od neke tamo cokolade koja ima ovu ili onu supstancu koja je pod znakom pitanja jer ide prvo u probavni trakt pa jedan mali deo te hemije zavrsi u krvi A VAKCINE IDU 100% DIREKTNO U KRVI A MI NEMAMO NIKAKVE ETIKETE DA PROCITAMO PRECIZNO APSOLUTNO KOJU HEMIJU I U KOJOJ KOLICINI SADRZI VAKCINA???????????

Zasto su vakcine izvan zakona i zasto vakcine probijaju sve zakone i zasto za vakcine ne vaze nikakvi zakoni potrosacki????

I kljucno pitanje zasto vakcine mora da kupuje vlada i predsednik i mora monopol pa mora samo jedan proizvodjac i jedna firma? Zasto i tu ne vaze zakoni trzista jer je i vakcina kao i svaka druga roba koja ima svoju cenu pa se njome trguje? Pa da u apotekama ima vakcina raznih proizvodjaca pa da tako ima i ruske i kineske i americke i kanadske i indijske i nemacke pa da kupi svako od one drzqave ili etikete u zavisnosti od sadrzaja koju zeli? pa tako ako neka nema zivu onda neko ce da kupi bez zive kao konzervansa ili neka mozda ima manju kolicinu zive itd. Naravno kljucno je da svaka mora da ima preciznu etiketu o svom sadrzaju i koju hemiju ima u sebi kao i svaki drugi proizvod bilo namirnica ili neki medikament.
CIm das drugom da ti sprema hranu, ti se polako oprastas od svog zdravlja. Kupis povrce, voce, nesto mesa, sam pravis hleb. spremas svoju hranu

Naravno da za svaku vakcinu piše sastav, kontraindikacije, primena, doziranje, i sve ostalo kao i za svaki lek - ali šta to vredi kad antivakserske šimpanze ne umeju da čitaju.

Ovo podebljano je u najmanju ruku odraz nekulture i primitivizma.
Možda i propagande iz nekih krugova , ne baš obrazovane elite...
Nisam antivakcinaš, ali hoću slobodu izbora !
Sloboda je esencijalno ljudsko pravo, regulisano međunarodnim zakonima i našim Ustavom.
Svako ko podržava nasilnu vakcinaciju je dobrovoljni rob ili zombi.

Back