Vanilla Sunrise
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
SMETAJU DLAKE? Da pojasnim: bilo koje,bilo čije i bilo gde (na nogama,u supi,na češlju,na tepihu,na jeziku,itd.)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vanilla Sunrise:SMETAJU DLAKE? Da pojasnim: bilo koje,bilo čije i bilo gde (na nogama,u supi,na češlju,na tepihu,na jeziku,itd.)
)))))))
a na tudjem?saver:iskreno,Ja nemam dlake na jeziku zato mi i nesmetaju![]()

pomalo chupkamguarana:a na tudjem?saver:iskreno,Ja nemam dlake na jeziku zato mi i nesmetaju![]()
![]()

Vanilla Sunrise:SMETAJU DLAKE? Da pojasnim: bilo koje,bilo čije i bilo gde (na nogama,u supi,na češlju,na tepihu,na jeziku,itd.)
MOJEVanilla Sunrise:SMETAJU DLAKE? Da pojasnim: bilo koje,bilo čije i bilo gde (na nogama,u supi,na češlju,na tepihu,na jeziku,itd.)
u supi,na nogama i na....
ops: pa ih nemam
,na ostalim mestima mi ne smetaju
u supi,na....
ops: (zbog jezika
),na ostalim mestima mi ne smetajuVanilla Sunrise:SMETAJU DLAKE? Da pojasnim: bilo koje,bilo čije i bilo gde (na nogama,u supi,na češlju,na tepihu,na jeziku,itd.)

Ili brdo dlaka oblepljenih po kadi!!! Nezamislivo

Baš grozno! Eto kako dlake utiču na život! Najviše ih mrzim po kadi...Bloody Marry:Joj, a zamislite smotuljak dlaka u hamburgeru ili bureku! Bljah! :shock: I to se dešava! A tek kad vam gost ostavi pola svoje kose u vašem češlju,to je tek za bljuvažu!!! :xIli brdo dlaka oblepljenih po kadi!!! Nezamislivo
![]()
![]()
Umrla sam od smehaBloody Marry:Joj, a zamislite smotuljak dlaka u hamburgeru ili bureku! Bljah! :shock: I to se dešava! A tek kad vam gost ostavi pola svoje kose u vašem češlju,to je tek za bljuvažu!!! :xIli brdo dlaka oblepljenih po kadi!!! Nezamislivo
![]()
![]()
.Jest stvarno degutantno :shock: .Ja sam danas prala kosu bas se linjam ko macka 8) .Mrzim moje dlake na nogama. Kod muskaraca mi se svidja ako su maljavi (po grudima najvise,iako drugima smeta)taj fazon...najvise mrzim kad neko pravi ritual od vadjenja dlake iz supe,koja je mozda i njegova...jagodica:kad je u hrani, pa, sta da radis, izvadis i teras dalje, ako to uradis brzo neces pomisliti da se ispovracas..