K
KAMERON
Gost
Racuna se da oko 50 % zena ne moze ili teze dozivljava vaginalni orgazam. HAJTE DA IM POMOGNEMO!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde, molim te!KAMERON:Racuna se da oko 50 % zena ne moze ili teze dozivljava vaginalni orgazam. HAJTE DA IM POMOGNEMO!!!
ako ce brena da peva ...sanja:jel to neka humanitarna akcija? oce da peva brena?
Izgubljena:Dajte stvarno da pomognemo ako ima takvih pa nisu ni svjesne sta propustaju
cudno mi je,iskreno.WaterGirl:...ja nikada nisam dozivela orgazam sa muskarcem... ni oralno, ni tokom odnosa...
Da li vam je to cudno i nepoznato?
pikax:Mislim da su osecanja presudna,jer nijedna seksualna tehnika nece moci da nadoknadi manjak emocija,a one su kljuc svega.PROVERENO!!!
pikax:Bez preterivanja,ali ja uvek,ama bas uvek, dozivim orgazam prilikom odnosa sa svojim deckom.Mislim da su osecanja presudna,jer nijedna seksualna tehnika nece moci da nadoknadi manjak emocija,a one su kljuc svega.PROVERENO!!!
takodje.ali ja ipak mislim da pored emocija,koje su fakat bitne,i tehnika zavrsava posao!drea:pikax:Bez preterivanja,ali ja uvek,ama bas uvek, dozivim orgazam prilikom odnosa sa svojim deckom.Mislim da su osecanja presudna,jer nijedna seksualna tehnika nece moci da nadoknadi manjak emocija,a one su kljuc svega.PROVERENO!!!
Tratinčica:Pa ako je izmerila da su 4 pomorandze 1,8kg i da ima jedna pomorandza do 2kg, to znaci da je teska 200g. A 4 pomorandze su onda teske 800g, sto je ukupno 1kg, a ne 1,8kg. Pomoranze su priblizno iste velicine. Medjutim to shvatih tek kad sam dosla kuci...
Malo mi je kasno da racunam po tvojoj mmatematici... A i mislim da se to ne moze meriti brojevima, vec subjektivnim dozivljajem i objektivnom stvarnoscu.
Generalno, ja sam zadovoljna svojim seksualnim zivotom, narocito zato sto je jos uvek u usponu
krvolok:Tratinčica:Pa ako je izmerila da su 4 pomorandze 1,8kg i da ima jedna pomorandza do 2kg, to znaci da je teska 200g. A 4 pomorandze su onda teske 800g, sto je ukupno 1kg, a ne 1,8kg. Pomoranze su priblizno iste velicine. Medjutim to shvatih tek kad sam dosla kuci...
Malo mi je kasno da racunam po tvojoj mmatematici... A i mislim da se to ne moze meriti brojevima, vec subjektivnim dozivljajem i objektivnom stvarnoscu.
Generalno, ja sam zadovoljna svojim seksualnim zivotom, narocito zato sto je jos uvek u usponu
Idi sutra, pa reklamiraj, do 2 kile !!!