Da li USA i Kina treba da podele Rusiju na 2 dela?

Inspirisan idejom jednog forumasa, otvaram ovu geopoliticku temu u cilju ozbiljne diskusije.

USA i Kina su 2 svetske sile, i u cilju ocuvanja svetskog mira, mislim da bi bila fenomenalna ideja da podele jednu agresivnu regionalnu silu na 2 dela.

Mogu cak i u dogovoru da ukljuce da Putin bude gubernator kineskog dela, Medvedev da mu bude adjutant, a Vulin poslini.

Svet bi bio mirnije mesto, svaka sila bi dobila deo kolaca.

Podela Rusije na 2 dela izmedju 2 velike svetske sile :ok:

Discuss.
Замишљам ситуацију у којој Мексико и Куба лансирају дронове на Вашингтон, а Русија шаље оружје.
Да ли би САД одговориле нуклеарним ракетама?

1731268159494.jpeg

Inspirisan idejom jednog forumasa, otvaram ovu geopoliticku temu u cilju ozbiljne diskusije.

USA i Kina su 2 svetske sile, i u cilju ocuvanja svetskog mira, mislim da bi bila fenomenalna ideja da podele jednu agresivnu regionalnu silu na 2 dela.

Mogu cak i u dogovoru da ukljuce da Putin bude gubernator kineskog dela, Medvedev da mu bude adjutant, a Vulin poslini.

Discuss.
Ni američki budžet ne bi izdržao nivo korupcije u Rusiji (vreća bez dna). To bi bilo loše za njih...
Dovoljno je da netko smjeni Putina i da dođe do zaokreta u politici...

Discuss.
јеси био на прегледу код психијатра у скорије време....
"све би било мирније" шта је досад радио твој вољени НАТО, чувао рајски врт и мир на земљи :per: :per:

Како,кад је сама тема неозбиљна? Како то замишљаш да Америка подели Русију?
Прво да уведе санкције, онда доведе своју власт у Москви као Бориса деведесетих, запале Кавказ а онда силна европска војска крене као за време Наполеона и Адолфа :hahaha: први корак ће бити обавезна геј парада у Москви и Питеру 2 пута годишње :rotf:

Прво да оведе санкције, онда доведе своју власт у Москви као Бориса деведесетих, запале Кавказ а онда силна европска војска крене као за време Наполеона и Адолфа :hahaha: први корак ће бити обавезна геј парада у Москви и Питеру 2 пута годишње :rotf:
Кажем опет, фактор Путин је тај који квари тај план. ;)

Кажем опет, фактор Путин је тај који квари тај план. ;)
човек је трол и клов, спрда се са својим влажим сновима, а не запита се што је нису поделили чак ни за време кукаквног Јелциња додуше запад је успео да осакати Русију споровођењем револуције и стварањем украјинске и белоруске нације на бази "анти русије" али тај процес није доведен до краја и није дао жељене резултате наравно и Русија је имала својих грешака према западу (продаја Аљаске) Путин је важан фактор али и не толико битан јер је пролазан као и сви ми

човек је трол и клов, спрда се са својим влажим сновима, а не запита се што је нису поделили чак ни за време кукаквног Јелциња додуше запад је успео да осакати Русију споровођењем револуције и стварањем украјинске и белоруске нације на бази "анти русије" али тај процес није доведен до краја и није дао жељене резултате наравно и Русија је имала својих грешака према западу (продаја Аљаске)
Ја сам недавно установио да је @38imak ирационалан тип.

Rusija je poražena jer nije zauzela nijedan veći grad u Ukrajini i nije pomakla neprijatelja ni kilometar od Moskve.
Вау, ,,поражена" је Русија, која је целовита, а Украјина без Крима, без територија, јасних граница, плус страдао народ - је ,,победила"??

Не заноси се Ненаде, Украјина је највећи губитник. И мени је жао што је тако, али Зеленски и Запад су главни кривци за то.

Вау, ,,поражена" је Русија, која је целовита, а Украјина без Крима, без територија, јасних граница, плус страдао народ - је ,,победила"??

Не заноси се Ненаде, Украјина је највећи губитник. И мени је жао што је тако, али Зеленски и Запад су главни кривци за то.
Ukrajina je u hoasu kao mi 99.

Back