Da li uopste menjati ista u Srbiji ako je vec toliko narod za ovakvo stanje?

Umri_muski

Legenda
Poruka
67.903
I koliko je to ljudi stvarno za nekorupciju , ili bi svi da stradaju veliki pa da se otvori put njima...

Ovo je ozbiljno pitanje, iako je ovaj narod nesposoban za ozbiljno razmisljanje, vise za ozbuljno razmisljanje...Oz carobnjak i bulja u koju ce da se uvuku...

Sta smo mi Kolumbija.....pa da hapse ne znam ni kako se zove trenutno , bosove tri grupe, a da ostanu ovi sto prave 100 kila kokaina po sumama...
Zahtev da se hapsi po vrednosti novca koji je na gomili je upravo kao da trazite da se hapse ti bosovi , a da se ostave ovi sto kuvaju po prasumama...manje naplacuju pa grehota...

Da uvodimo dilersko drustvo , pa da se stalno smenjuju glave, a da dileri lepo zive i kresu domacice ili uspesne i dobro finansirane zenice...

Poslednja izmena:
Ovde ne uzimam ove klasicne maskarade, gde se vlast i mediji trude da umanje broj onih koji su za promene, koji su protiv necega..

Nego sustina se nazire, a to nije neka zelja za nekorupcijom , nego klasicna srpska cutanje je zlato , i cuti i smrdi politika dok si mali moze da prodje i kamion sverca, ali si posten samo se snalazis...

Sta je pozeljno vaspitanje mladih , sinko uvali se u politiku tu si posten a dobra lova, ili odradi na malo , ugradjuj kao automehanicar ukradene delove , ali nemoj da se bavis narkoticima kao onaj sto je imao youtube kanal pa ga ubise a bio dobar znalac automehanicar.....da ne govorim da tip nije radio drogu , ali poznat je, smrdi , mora da jeste...

Ili kao moj komsija klinac od 19 , dodje u junu , izadje u septembru nogama napred, obesio se, dugovao 500e, a kupio kola sa drugarom upola...nisam ga ni upoznao..kako bih , mekana faca, nije pravio zurke, imao neku devojcicu a vaspitan da ugadja zenama i da ih ne opterecuje svojim problemima jer ko te ebe ti si muskarac moras da budes jak...

Sabere se na mladom muskarcu teretet papucarskog vaspitanja, ekonomske korupcije u drzavi , i omaske da neki ispit se padne, a vi ako mislite da se ispiti padaju samo kad ne naucis, grdno se varate, ja sam isao na olimpijade , cek , necemo to , takmicenja iz fizike matematike, hemije, programiranja isvuda bio medju prve dve nagrade (to nije medju prvih 2, nego 5,6,7 ili bas 2 ali ne mora) pa opet sam naleteo na profu koji me je obarao a da nije znao ko sam , bar ja mislim tako...Godinu dana me obarao , nisam pao ali sam njegov ispit gurao godinu dana zaostatka...jednom sam ga pitao , kaze ne znam sta je kondenzator...a stalno davao to pitanje i ja stalno odgovarao , i ocigledno stalno me obarao zbog toga...a imao 10 iz elektrotehnike i elektronike a to dobiti moras ocima da resavas elektricna kola...pogledas sliku i znas resenje...a ne da te buni sta je kondenzator...

Poslednja izmena:
Dobro Dzordzi, daj ti svoje usmerenje sta zelis, nisi vecina, nisi ni mnozina, znam da imas mozga nisi ispran, nisi ni papucar, znas i za meko i za tvrdo...
Da li mislis da tvoje misljenje moze biti ideja vodilja ili ce ipak neki smrduljak sa laznim obecanjima pokupiti sve te pacove u narodu , a ima ih mnogo vise nego onih koji mogu da misle...

Ovo jeste privatizacija prostora, da pricamo malo na nivou koji nije nivo moderatora, nivo jajara i tih senki...

Koka kola i pepsi su stetni boli me uvo za politicku korektnost...jos su menjali formule pica sad u zadnjih 6 meseci...

Sa korumpiranim ficfiricima drzava moze da bude uspesna 1000 godina, a sa izdajnicima ni 1 celu. Pa vidite...
I koliko je to ljudi stvarno za nekorupciju , ili bi svi da stradaju veliki pa da se otvori put njima...
Najkorumpiranije su lokalne samouprave a njih je nemoguce promeniti, lokalci su uvek takvi kakvi su. Grupisu se u razne stranke ali to su jedni isti ljudi.

Ja se sokirao sta se sve desava....
Znaci kazu gledaj neki dijalog Ane Stajdohar, koju znam licno , van estrade, sto bi vi rekli dok je jos pile bila...ja gledam ne vidim nista rusilacko , a taman sam mislio sta li je Ana to uradila kad nije u fazonu sad cu da vam ebem mater....

A toliko se prica o tome, kao da je pozvala da ga lincuju, ili jos nisam video to sto je razlog pominjanja Ane Stajdohar .....
Jos sam zbunjen sta se ovde mota po glavama ljudi...

Back