Џорџи Srebrna tastatura Poruka 229.776 14.01.2025. u 18:26 - Da li umete da zadovoljite zenu? #426 bezimeni1: Желим да сазнам да ли умем. За сада сматрам да умем да задовољим жену, нема доказа да не умем. Kliknite za proširenje... Al pazi ti mora da platis da ih zadovoljis!
bezimeni1: Желим да сазнам да ли умем. За сада сматрам да умем да задовољим жену, нема доказа да не умем. Kliknite za proširenje... Al pazi ti mora da platis da ih zadovoljis!
B bezimeni1 Ističe se Poruka 2.469 19.01.2025. u 10:14 - Da li umete da zadovoljite zenu? #427 Џорџи: Al pazi ti mora da platis da ih zadovoljis! Kliknite za proširenje... То значи да су незаинтересоване јер уцењују.
Џорџи: Al pazi ti mora da platis da ih zadovoljis! Kliknite za proširenje... То значи да су незаинтересоване јер уцењују.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 229.776 19.01.2025. u 10:16 - Da li umete da zadovoljite zenu? #428 bezimeni1: То значи да су незаинтересоване јер уцењују. Kliknite za proširenje... Za sex vecina nije zainteresovana ili im je na 10om mestu prioriteta pri izboru partnera
bezimeni1: То значи да су незаинтересоване јер уцењују. Kliknite za proširenje... Za sex vecina nije zainteresovana ili im je na 10om mestu prioriteta pri izboru partnera
B bezimeni1 Ističe se Poruka 2.469 19.01.2025. u 10:19 - Da li umete da zadovoljite zenu? #429 Џорџи: Za sex vecina nije zainteresovana ili im je na 10om mestu prioriteta pri izboru partnera Kliknite za proširenje... Свима је то било битно са 20 година, ја сам то пропустио, и шта да радим? Ко неће секс са мном тај ме не прихвата, све остало су лажи.
Џорџи: Za sex vecina nije zainteresovana ili im je na 10om mestu prioriteta pri izboru partnera Kliknite za proširenje... Свима је то било битно са 20 година, ја сам то пропустио, и шта да радим? Ко неће секс са мном тај ме не прихвата, све остало су лажи.
B bezimeni1 Ističe se Poruka 2.469 19.01.2025. u 10:21 - Da li umete da zadovoljite zenu? #430 Мени још и не треба сам секс него то да неко жели са мном секс, тај осећај вољености. Ја могу да се задовољим и мажењем.
Мени још и не треба сам секс него то да неко жели са мном секс, тај осећај вољености. Ја могу да се задовољим и мажењем.