- Poruka
- 67.968
tip kvatro: mogao si mene da imas al nesh. Prepotentna, sva je ribetina, i odbojna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja od takvih pravim male macetip kvatro: mogao si mene da imas al nesh. Prepotentna, sva je ribetina, i odbojna.
I ja ako me ne smori, bude mi posle pateticna.Ja od takvih pravim male mace![]()
Posle ona više grize, a ja i dalje po svomeI ja ako me ne smori, bude mi posle pateticna.
nemas onaj tuguljav isprazan osecaj posle?Posle ona više grize, a ja i dalje po svome![]()
muskarci bolji zeludac imaju od zenanemas onaj tuguljav isprazan osecaj posle?
Ne bih bas rekao, muskarci nisu hipergamicni.muskarci bolji zeludac imaju od zena
To mora ona da mi kaže i iskreno da misliSvako će reći "da umem, traže još" itd...
A stvari funkcionišu drugačije
Poklapanje energija pa i anatomije i svega ostalog, je bitno
Iskreno ne mislim da sam neki ****č prva liga, ali volim da tako o sebi mislim
a zasto mi da zadovoljavamo zene?i zasto ne?
Имаш 20 евра?a zasto mi da zadovoljavamo zene?
zasto zene ne bi malo zadovoljavale nas?![]()
Па баш и не може шта хоће, осим ако мушко није лако кварљива роба.
nije valjda da zadovoljavas muskarce za 20 evra..Имаш 20 евра?![]()
Zavisi kako on jebbe.dobro ili loše.ti treba prvo nju da zadovoljiš pa posle sebe.
Znaci kad ga zavuces zabole te da se pokazes kao jebbacZavisi kako on jebbe.dobro ili loše.ti treba prvo nju da zadovoljiš pa posle sebe.
Trudim se uvek da zadovoljim.ti?kako je kod tebe?Znaci kad ga zavuces zabole te da se pokazes kao jebbac
Pa nekako bez truda mi uspe jer me lozi kad je napaljenaTrudim se uvek da zadovoljim.ti?kako je kod tebe?
Znaci,mrka kapa?Pa nekako bez truda mi uspe jer me lozi kad je napaljena
Узми виљушке па изоштри метафору.nije valjda da zadovoljavas muskarce za 20 evra..