Čadom ne, fašom ako zakaže potencijaФлашом и чашом обавезно...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čadom ne, fašom ako zakaže potencijaФлашом и чашом обавезно...
nije valjda da zakazuje?Čadom ne, fašom ako zakaže potencija
dešava se i najboljima....nije valjda da zakazuje?![]()
Tačno. Da bi mogao da pomogneš drugome, prvo moraš da pomogneš sebi.Da cinite zadovoljstva drugima prvo vi morate da budete zadovoljni da bi mogli to i da pruzite.
ahhh..staro dobro vreme kada su zene osvajane od muskaraca u odelima, kojima je iz dzepica spreda virila bela maramica kojom je prethodno obrisao zivanaКаже Јово полни орган је Мозак, јер Амигдала је закржљала и свет мириса у секса је одавно ишчезао код људи.
Цео мозак је сексуални орган, оно у гаћама је само манифестација...итд...
Да вам не кварим Шопија и представу, данас је петак ...![]()
tab je na odmoru,ne pitaj me nista..Andjo kraljice koliko tema otvaraš dnevno?![]()
Dobre su teme kratke a navlakuša...djavole Andjo udaraš ciljano u mali mozak.tab je na odmoru,ne pitaj me nista..
a ne,ovo je tema o "zadovoljenim" zenamaDobre su teme kratke a navlakuša...djavole Andjo udaraš ciljano u mali mozak.
Nego da te pitam vezano za ovu temu šta za tebe znači zadovoljna žena?
Pa zadovoljena je i zadovoljna.Koliko orgazama je dovoljno ženi za jedan čin seksa, ajd baš me interesuje šta ćeš reći kao pokretač teme.a ne,ovo je tema o "zadovoljenim" zenama![]()
sramota me je sadPa zadovoljena je i zadovoljna.Koliko orgazama je dovoljno ženi za jedan čin seksa, ajd baš me interesuje šta ćeš reći kao pokretač teme.
Pa nisam rekao da nije ali za nas forumske veterane ne postoje tabu teme.ostavi je na miru,vidiš da joj je neprijatno..ona je veoma moralna i otmena dama!!!
Ajd ne zezaj.Odlazim sa ljis-a onda moMENTAlno...sramota me je sad![]()
moze u zamenu za tetkuAjd ne zezaj.Odlazim sa ljis-a onda moMENTAlno...![]()
Ali ja dodjem svaku prestupnu na ljis, zaslužio sam iskren odgovor pokretača teme šta fali?moze u zamenu za tetku![]()
dobro ajde napasti jednaAli ja dodjem svaku prestupnu na ljis, zaslužio sam iskren odgovor pokretača teme šta fali?![]()
Pa dobro znači tek u tom kontekstu bi rekla da si zadovoljena ali i zadovoljna žena.dobro ajde napasti jednane volim "brzinske" a ni maltretiranje.. ali jedno sat vremena je idealno i podrazumevam dugu predigru
![]()
postoje.iako neznam šta ti znači to ''tabu'' (dal si iskoristijo vokativ i pozvo onog aministratora taba il šta li već) ali..postoje!!!Pa nisam rekao da nije ali za nas forumske veterane ne postoje tabu teme.