Da li umete da zadovoljite zenu?

Каже Јово полни орган је Мозак, јер Амигдала је закржљала и свет мириса у секса је одавно ишчезао код људи.

Цео мозак је сексуални орган, оно у гаћама је само манифестација...итд...

Да вам не кварим Шопија и представу, данас је петак ... :mrgreen:
ahhh..staro dobro vreme kada su zene osvajane od muskaraca u odelima, kojima je iz dzepica spreda virila bela maramica kojom je prethodno obrisao zivana

nema nijedna koja nije na taj miris pala

dobro ajde napasti jedna ❤️ ne volim "brzinske" a ni maltretiranje.. ali jedno sat vremena je idealno i podrazumevam dugu predigru :zper:
Pa dobro znači tek u tom kontekstu bi rekla da si zadovoljena ali i zadovoljna žena.
Nije nedostižna nemoguća misija.
Ne svaki put, nekada i brzinske imaju dobar naboj i vrhunsku vibraciju.
Znaš kako ja mislim da je žensko tijelo daleko zanimljivije od muškog i prepuno erogenih zona.Prava je grehota doživiti vrhunac a ne dovesti ženu do višestrukih orgazama.To i nije nekakva velika umjetnost kako se pojedinci hvalisavci često diče ali je zapravo prvi znak da je muškarac postao ozbiljan i da ne misli samo malom glavom.Ukratko odličan ljubavnik se ne radja već postaje ako imaš bar malo urodjenog dara ali i iskrene želje.

To je vecita misterija, nego je stvar koliko mi imamo zivaca. Na pr koliko si spreman da joj trpis drugarice za jedno vece, oubocajena 3x tipa zarad seks nagrade"
tip no uno: brljivica i utripovana da je interesentna- melje i pravi spazme na licu ako nije njena rec
tip no sekundo: preozbiljna, narogusena, pragmaticna zena- zivot, posao, krediti, ulaganja, buducnost i uh uh stres uh
tip no tres: prenezna, prepodobna, fina odlikasica: knjizevnost, fina desavanja, sve je fino sareno, raspadne se na bezobraznu salu.

Back