Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 92.826
Литература за Лагерку ... она ми је овде најкритичнија...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nediraj je ona je veoma dobra i lepuškasta
У посту на који сам ти одговорио, у оном чије недостатке сада покушаваш да надоместиш.Gde ti vidis da se ja zalim Svetozare?
odoste vi opet od "kako da smuvam nemogucu" do pravljenja i osnivanja porodice i zeni treba stabilan, odgovoran, vredan radan veran partiji covek.
Pricamo o dobrom yebanju.
To je i karleusa rekla. Ne vidim neku duboku misqo u tome da skapiras da je stimulans preko mozga.Каже Јово полни орган је Мозак, јер Амигдала је закржљала и свет мириса у секса је одавно ишчезао код људи.
Цео мозак је сексуални орган, оно у гаћама је само манифестација...итд...
Да вам не кварим Шопија и представу, данас је петак ...
Ne mogu brate, mrzi me. Imas moj odgovor napisan.У посту на који сам ти одговорио, у оном чије недостатке сада покушаваш да надоместиш.
Овде:
To je i karleusa rekla. Ne vidim neku duboku misqo u tome da skapiras da je stimulans preko mozga.
Није једноставна ствар извући се из гов ана у које си се сам увалио.Ne mogu brate, mrzi me. Imas moj odgovor napisan.
Žena mora stalno da se zavodi (a i muškarac) i tvrdim da nije dobro da dođete u fazu kad jedno drugo shvatate zdravo za gotovo.Evo, podstacicu malo temu.
Sebicluk.
Kazu, ne treba biti sebican u krevetu. A ja kazem da treba biti. Inicijalno barem. A evo u cemu je rec:
Ako si udovoljavac, ima da se skoncentrises isuvise na nju, a ona ce da to oseti i bice ono: jesi svrsila. Nece joj to biti spontano, osetice tu tenziju kako ocekujes od nje da uziva zarad svog uzitka. A zene isto tako vole da muskarac uziva s njom kao i ona s njim.
Sto vodi dalje do sledece stvari: kompatibilnost i karakterni preduslov. Dakle oboje da uzivate i svako u svojo ulozi. Zena voli da je pozeljna u krevetu i tako se opusti a on voli da je dohvati. A da bi do toga doslo, ne ideu auti, ne ide vernost partiji,k ne ide ono dobro lizem, nego zavedes pa uzmes. A ne zavedes pa jos je i zavodis u krevetu, pa onda i posle kreveta, pa i penzijom je posle zavodis.
A ako ona to ne kapira? E onda je ono sto Svetozar kaze: nezrelea. Nedovrsena, nekompletna i treba da poradi sa sobom na tome, jer nije vredno iskustva
Превише компликујеш. Аналитички није причао о сексу већ о томе како да задржиш жену тј. како да је учиниш да буде довољно задовољна с тобом тако да не пожели да напусти везу или да оде с другим.Napisah gore kako se isuvise obraca paznju na polarizovan i zbunjen stav prema zenama od kako je fascinirati i namagnetisati do kako je ozeniti. A obe nemaju veze sa dobrim seksom. Ne temom, nego ces tako u oba slucaja da ga puf ako se na to fokusiras. I onda ti napade sa spamom ovim onim i na kraju mene po licno.
Ne bih se slozio. Ako ulazis sa nekim u monigaman odnos podrazumevas da ostavljas zavodjenje iza sebe. Jer zavodjenje podrazumeva vesyinu koja je uslovljena poligamnim ponasanjem. Kao kada bi odlucio da prestanes da jedes hleb i onda spremis przenice.Žena mora stalno da se zavodi (a i muškarac) i tvrdim da nije dobro da dođete u fazu kad jedno drugo shvatate zdravo za gotovo.
A oept kažem, to održavanje vatrice nije nikakvo maltretiranje, igranje igrica niti bilo kakvo oskudevanje žene bilo emotivno ili finansijski.
Ti joj daješ ljubav, pažnju, finansijski koliko treba... Ali jednostavno ne mora da misli da te ima na dlanu i da zna sve tvoje algoritme razmišljanja.
To što vi kažete kako treba jeste sve tačno. Tako treba. To je torija, a praksa drugo. Retke su žene a i muškarci koje imaju sve savršene crte ličnosti. Nije strašno malo narcisoidnosti, ili ljubomore... MALO.
I u svetu treba da bude mir pa se ipak svi naoružavaju pa čak i države koje ne planiraju nikakav rat.
Misli se na bilo šta da malo mrdne tok iz ravne linije i dosade.Had, kapiram da pricas o maloj dozi zavodjenja. Ali je tu uvek pitanje, na sta konretno se misli tu.
Znam,nijeНе знаш, Јово јој је комшија ...
Slazem se. Mala promena. Odete negde, izadjete iz tokova i onda vidite kolilo ste zapravo mladi. Sto se seksa tice u pitanju je stimulans. Treba da stimulisu jedno drugo. Ako je to svedeno na da jedemo, ppgledamo dnevnik i spavamo jer rano ustajemo i radimo....Misli se na bilo šta da malo mrdne tok iz ravne linije i dosade.
Naravno što bezazlenije stvari. Daleko od nekog laganja varanja i slično.
Zvuči dezorjentisano i priglupo.Poenta svih tih muskarca na koje zene trajno se pale,je ta sto takav lik nikada joj nece biti jasan.
Joj, taj ped*er...
Мхмneko ce biti kresan