a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.751
to je bilo u stara vremena.tesko je zadovoljiti vise od jednog istovremeno,neko uvek ispasta..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je bilo u stara vremena.tesko je zadovoljiti vise od jednog istovremeno,neko uvek ispasta..
Kad sam video ovu temu i onu žensku temu mislio sam da će pitanje biti - i zašto da?I zasto ne?
solidarnost.............a ne ko danas............ostave coveka il zenu na pola puta.А у прастара времена сви су све задовољавали. Ако један не буде задовољан, онда све из почетка...
Мхмtesko je zadovoljiti vise od jednog istovremeno,neko uvek ispasta..
kakav si kreten..
Што?kakav si kreten..
zbog slike.
Па кажеш увек неко испашта, али видиш има преседана. Што, свиђа ти се камала? Она ти меричка Сташаzbog slike.
cela slika mi je debilna! zmurimПа кажеш увек неко испашта, али видиш има преседана. Што, свиђа ти се камала? Она ти меричка Сташа
"Она која се стиди да га свлачи, нек сачека да се смрачи." Карамелаcela slika mi je debilna! zmurim
Jedan po jedan, što kaže drugarica Abella Danger.tesko je zadovoljiti vise od jednog istovremeno,neko uvek ispasta..
I zasto ne?
kad shvatiš da nijedna ne može da te zadovolji, vreme je da pređeš naI zasto ne?
Pa ne znam nisam probo tebe na prkad shvatiš da nijedna ne može da te zadovolji, vreme je da pređeš na
Pogledajte prilog 1646107
Nije valjda da toliko dugo čekaš..након прстена на руци...
jokNije valjda da toliko dugo čekaš..
Šta... On odmah vadi prsten u prvoj nedelji... Fino fino..