- Poruka
- 60.201
Osim mene koji sam isti kao i svi ostali..... није то за осуду, сви смо различити.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim mene koji sam isti kao i svi ostali..... није то за осуду, сви смо различити.
zato sto ne dajem broj mog mobilnogi zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
Zasto da se ne javi?i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
Brao.. 100% ispravno podržavamzato sto ne dajem broj mog mobilnog
Ne znam baš na čega misliš ali.. kul je baš kad se tresu rukeIli im se tresu ruke posle...
Da da Anđelija na ovaj planeti.. veruj mi ima nas koji koristimo obadve glave ..gde?na ovoj planeti ili?
Ne znam baš na čega misliš ali.. kul je baš kad se tresu ruke
Pa kad je lako napaliti muškarce. Šta tu ima da se pričaPih, još jedna tema za muškarce
Šteta, baš mi se sad nešto piše..
Bez dobrog rasturanja nista .Ono rok my baby.Ali nemam takva iskustva.Obicno nakon 10 min omlitave partnerice.Retko sresti zadovoljnu zenu.Bas retko.Devojke se pale u glavi...
Ili kada dožive da ih rasturite onako baš dobro, da se jedva sastave posle
Ako im je dobro bas vriste...komsiluk moze prijavit hahaha..Ili im se tresu ruke posle...
evo šta ćeš napraviti https://i.makeagif.com/media/9-01-2015/UAHCfx.gifAl sam se napal'la, baš sam se napal'la
muskarac u tom smislu ima ugradjen filter. Cudesan mehanizam prirode. Muskarci jednostavno misle da zene nemaju sta da im kazu, fascinirani su necim drugim. Ali vi zene to znate, inace se ne bi ulepsavale.Vidis, to je zanimljivo...zene vrlo cesto govore da muskarac mora da joj "pomeri pamet"
a muskarca skoro nikad nisam cula da mu je bitno da ga neka u mozak takne...