Pragmatic
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Ja mislio da je autorska..ma onako samo..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio da je autorska..ma onako samo..
Ne brini tu smo mi, čim nešto zamiriše dodro mi odmah uskačemo..Pih, još jedna tema za muškarce
Šteta, baš mi se sad nešto piše..
Da da... Mnoge to zaboravljaju i tako se stavljaju u podređeni položaj i zato smo mi pet koraka ispred njih ,dok one misle da mi samo đokicom razmišljamo..Zaboravlja se da postoje i muškarci koji mogu koristiti i gornju glavu...
https://www.facebook.com/reel/538825635754759palim samo babe da me nauce kako se veze milje
Devojke se pale u glavi...
Ili kada dožive da ih rasturite onako baš dobro, da se jedva sastave posle
Nemoj u mozak ko boga te molim.. nemoj.. dajemo vam naše telo dušu ste nam uzele ,krv popile .. i još mozak da vam damo.. E neće moćiVidis, to je zanimljivo...zene vrlo cesto govore da muskarac mora da joj "pomeri pamet"
a muskarca skoro nikad nisam cula da mu je bitno da ga neka u mozak takne...
Sad kad si provalila fazon "moše" nemoj da staješ.i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
molim te da budes malo nezniji na mojoj temi.Ja sam mislio da ste tada ugašene ali ako je po tvome
ne čudi me što se taj nesrećnik više nikad ne javi.
Sta te brigai zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
jesamSta te briga
ti nisi devojka
molim te da budes malo nezniji na mojoj temi.
Ovo sam već pročitao čini mi se tri puta ove nedelje.. Da li je to istina majku mu.Sta te briga
ti nisi devojka
mhmNežnost te pali?
nema pojma kako moze da bude uzbudljivo mazenje i lizanjeMi smo srodne duše.
...a ne kao Paula kojoj je samo neko
rasturanje na pameti.
Па добро постоје људи који имају изражену адреналинску пумпу, њиховим хормонским системом доминира већа количина адреналина и норадреналина у најинтимнијим ситуацијама тако да није то за осуду, сви смо различити. Мушкарци нпр који воле да се мазе доказано луче мало више естрогена од оних који не воле.....хормонски коктели све то одређују, неке смо добили по рођењу, неке смо научили за живота.Mi smo srodne duše.
...a ne kao Paula kojoj je samo neko
rasturanje na pameti.
Ma samo je bubni Blanki, ko da ima kaskoNe umem, sta treba da radim, pomozite mi.
Evo ga filozofПа добро постоје људи који имају изражену адреналинску пумпу, њиховим хормонским системом доминира већа количина адреналина и норадреналина у најинтимнијим ситуацијама тако да није то за осуду, сви смо различити. Мушкарци нпр који воле да се мазе доказано луче мало више естрогена од оних који не воле.....хормонски коктели све то одређују, неке смо добили по рођењу, неке смо научили за живота.
Не потцењујте моћ хормона. Никад.
То није филозофија то је реалност нашег постања, оно што се дешава иза кулиса мисли.Evo ga filozof
E to, to, san svake sapioseksualke, nastavi...
Ma šalim se ja, ne ljuti se!То није филозофија то је реалност нашег постања, оно што се дешава иза кулиса мисли.