Gajo ex
Ističe se
- Poruka
- 2.249
Zaboravlja se da postoje i muškarci koji mogu koristiti i gornju glavu...Mislim da si je već animirao
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravlja se da postoje i muškarci koji mogu koristiti i gornju glavu...Mislim da si je već animirao
gde?na ovoj planeti ili?Zaboravlja se da postoje i muškarci koji mogu koristiti i gornju glavu...
Odmah posle novčanika.jk bi rekla da je mozak najjaci afrodizijak
Da, zna se gdje je paljenje automobila, ali program za vožnju je kompleksniji nego što se to pretpostavlja i predstavlja danas...gde?na ovoj planeti ili?
Ovo važi samo sa devojkom s kojom si u vezi.Muskarci su jednostavni...
On: Evo jedan cvet, za nejlepsi cvet...
Ona: Jojjj, hvala.
On: Daj Pi**e
Ne mora ali tokom neobaveznog razgovora ja tacno negde osetim da li mi je neko zanimljiv i u tom nekom drugom smislu ili nije..Mora li da zna da recituje na francuskom?
*Ma ne, nije…Odmah posle novčanika.
Ne mora ali tokom neobaveznog razgovora ja tacno negde osetim da li mi je neko zanimljiv i u tom nekom drugom smislu ili nije..
Ne znam ni sama kako i zasto i sta me tacno kupi ali tako je..mozda su to inteligentne doskocice, inventivnost, preduzimljivost...
Da je jedan, gomila je takvih.Ima jedan film... nikada nisam pretražila kako se zove, o jednoj bogatoj ženi/devojci i njenom baštovanu...
m?Ko to ne ume, ništa lakše od toga.
..pa pazi, moguce da bi se tad zaljubila...To sve stoji, ali predlažem jedno novo iskustvo, a to je da ti se neko dopadne onako sa nekom muškom energijom.. da se lepo ljubite i da onda nakon obavljene delatnosti doživiš kako ti je vrlo zanimljiv ..
I to je interesantno probati.
E pa dobro, gomila, ja sam gledala jedanDa je jedan, gomila je takvih.
Misliš na ovo :-):Ima jedan film... nikada nisam pretražila kako se zove, o jednoj bogatoj ženi/devojci i njenom baštovanu...
Како ниси чула? Зар није Гуслар рекао да воли нежне жене? Шта је нежност ако не ментална особина?a muskarca skoro nikad nisam cula da mu je bitno da ga neka u mozak takne...
Jel misliš na nekog određenog ili samo tako pitaš..?i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
ma onako samo..Jel misliš na nekog određenog ili samo tako pitaš..?