andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.820
i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta nas briga, ulijeću i oni u teme za žene ne možeš na red doćiPih, još jedna tema za muškarce
Šteta, baš mi se sad nešto piše..
pisiPih, još jedna tema za muškarce
Šteta, baš mi se sad nešto piše..
jk bi rekla da je mozak najjaci afrodizijakDevojke se pale u glavi...
Ili kada dožive da ih rasturite onako baš dobro, da se jedva sastave posle
jk bi rekla da je mozak najjaci afrodizijak
Devojke se pale u glavi...
Ili kada dožive da ih rasturite onako baš dobro, da se jedva sastave posle
Vidis, to je zanimljivo...zene vrlo cesto govore da muskarac mora da joj "pomeri pamet"Pa jeste. Ali ima slučajeva kada ide obratno, prvo ono pa onda ovo drugo
Vidis, to je zanimljivo...zene vrlo cesto govore da muskarac mora da joj "pomeri pamet"
a muskarca skoro nikad nisam cula da mu je bitno da ga neka u mozak takne...
Zašto se vucaraš sa tipovima koji ne mogu da te ovlaže? Javi im se opet, daj im drugu šansu.i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
Kod mene ne moze da stigne tamo gde je naumio ako mi mozgic nije valjano animiran...Kod mene provereno ne mora samo u tom smeru.
Počne onako , a završi se ovako
"da li umete da napalite devojku?"
Pitanja su nepošteno formulirana - idu na štetu muškaraca...i zasto vam se vise nikad ne javi posle toga?
Kod mene ne moze da stigne tamo gde je naumio ako mi mozgic nije valjano animiran...
ne mogu toliko sansi da ti dajem.Zašto se vucaraš sa tipovima koji ne mogu da te ovlaže? Javi im se opet, daj im drugu šansu.
Što kažeš na SUDOKU?Kod mene ne moze da stigne tamo gde je naumio ako mi mozgic nije valjano animiran...
Što kažeš na SUDOKU?