- Poruka
- 296.205
Kada se ujutro probudite i ustanete da li popijete kafu ili čaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo doruckujem.Kada se ujutro probudite i ustanete da li popijete kafu ili čaj?
moji omiljeni čajevi ..treci je planinski čaj i kada pijem čaj onda je to neki od ova triNekad obavezno kafu, danas obavezno čaj od kamilice, nane ili šipka. Ni sam ne znam kako se to dogodilo
Nema kod nas te nes u limenci, bile su neke u nekim plastičnim bocicama, ali su nikakve. Ja u gradu volim produžen espreso sa mlekom jer mi se ne da da kupim aparat za espreso bezobrazno su skupi, a turske su mi sve grozne i kisele i nikakve od kad sam ta malo umrla od trovanja turskom kafom jer sam pila bezbroj ogromnih šolja dnevno.Пошто врло често не спавам по два, три дана од свега и свачега, кафа ме стимулише у сваком погледу. Поготово кад се пробудим после неке турнеје, тад највише. Пијем је у сваком доба дана или ноћи, минимум седам или осам кафица дневно. Турчина више не пијем никако, постала ми је слаба. Кад сам у граду забодем кратки еспресо шећера без. А већ неких шест месеци циркам искључиво нес кафе из лименке. Има пет зрнца од јачине, пијем најјачи дакле 5/5. Уништавање колико је добра и јака, турску више не могу да погледам. А што се чаја тиче пијем и њега, ал' кад сам прехлађенједном у две године.
Мада кажу да је Енглеска варијанта са млеком перверзија, нисам имао прилике да пробам.
Ја их купујем код Мађара, доносе од преко и укус је..Nema kod nas te nes u limenci, bile su neke u nekim plastičnim bocicama, ali su nikakve. Ja u gradu volim produžen espreso sa mlekom jer mi se ne da da kupim aparat za espreso bezobrazno su skupi, a turske su mi sve grozne i kisele i nikakve od kad sam ta malo umrla od trovanja turskom kafom jer sam pila bezbroj ogromnih šolja dnevno.
Iace imam nesanicu, još kad bih pila kafe koliko mi se pije mislim da bi me jedino neki nokaut uspavao![]()
Легендарни чикица са пијаце.Ujutro prvo popijem rakiju da ubijem one bakcile što su se nakupili preko noći,pa ondak popijem još jednu da dotučem ako ih je šta preteklo,ondak popijem treću,preventivno,ondak popijem i četvrtu jer dje su tri tu su i četiri,a kad sam već popio četiri zašto ne i pet,iza pet vazdi ide šes...utoliko se već počinje i fatati mrak,te odlazim na zasluženi počinak.
можда је лоша за неког....тако пијем 40 година кафу и није ми ништа....дакле, за мене и мени сличнима - није лоша.iako kažu da nije dobro piti kafu na prazan stomak..ja kako otvorim oci tako stavljam lonce
znam da je to loša navika koje bih trebala da promenim
zasto u ponudjenoj anketi nema opcija rakija?Kada se ujutro probudite i ustanete da li popijete kafu ili čaj?