Da li udatoj ženi treba...

slap-butt.gif
Secretary-2002-Movie-Scene-16.jpg

Jedna od najboljih filmskih fotografija ikada.

🐈

Ovde su muškarci uglavnom (brutalno) iskreni. Ono malo što pokušava da se ogrebe glumeći toleranciju je odavno provaljeno
Nema ovde ništa što ima veze sa iskrenošću.
Ako pola od ovog forumaši(ce) ne mogu da izgovore naglas u RL u svom okruženju, o kojoj iskrenosti pričamo ?
Ovo je naličje pojedinih , a moglo im je biti i drugačije. Ali, ovako jasno vidimo kakvi su pojedini, što u RL sigurno ne ispoljavaju ovako jasno.
...a što se tiče " brutalnosti "u toj iskrenosti :kafaz:

Nema ovde ništa što ima veze sa iskrenošću.
Ako pola od ovog forumaši(ce) ne mogu da izgovore naglas u RL u svom okruženju, o kojoj iskrenosti pričamo ?
Ovo je naličje pojedinih , a moglo im je biti i drugačije. Ali, ovako jasno vidimo kakvi su pojedini, što u RL sigurno ne ispoljavaju ovako jasno.
...a što se tiče " brutalnosti "u toj iskrenosti :kafaz:
Možda u RL ne mogu iz ovog ili onog razloga, zato evo forum da se sa merakom ispričaju

Odvojene zabave za muža i ženu su recept za razvod ili švaleraciju
ma hajde ne pretjeruj

ipak ja bih radije skidala muško sama u polumraku sobe nego kvasila cipelicu na polugole densere na stejdžu
iskreno muški striptiz može jednom u životu ako je neka ekstravagantna prilika sa drugaricama da ih pljeskamo po guzi i ubacujemo savijenih dvaes evra u prorez
ali mi ne pada na pamet da to bude izvor napajanja ipak su predaleko ne mogu da pipnem štipnem ili ne daj bože otkopščam pantalone ....

treba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?

Pogledajte prilog 1633563
Naravno da treba.. ja sam mojoj supruzi predložio da pokupi neke drugarice i još sam im se ponudio da ih ja odvezem i dođem po njih, ali ona se pravi fina i neka velika moralna gromada.. ? Tako da je od toga ostalo ništa... Ali mislim da bi baš bilo zabavno i za njih a i za mene.

Back