Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 28.169
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kad si mećo one pederre ja tvoje ništa ne klikam.
Nema ovde ništa što ima veze sa iskrenošću.Ovde su muškarci uglavnom (brutalno) iskreni. Ono malo što pokušava da se ogrebe glumeći toleranciju je odavno provaljeno
Od kad si mećo one pederre ja tvoje ništa ne klikam.
Evo srce ali klik jok!Možda za tebe ipak još uvijek ima nade.
Klikni slobodno, DS 9 scena je.Evo srce ali klik jok!
Možda u RL ne mogu iz ovog ili onog razloga, zato evo forum da se sa merakom ispričajuNema ovde ništa što ima veze sa iskrenošću.
Ako pola od ovog forumaši(ce) ne mogu da izgovore naglas u RL u svom okruženju, o kojoj iskrenosti pričamo ?
Ovo je naličje pojedinih , a moglo im je biti i drugačije. Ali, ovako jasno vidimo kakvi su pojedini, što u RL sigurno ne ispoljavaju ovako jasno.
...a što se tiče " brutalnosti "u toj iskrenosti
jesi gledao film jel parkirao kadilaka u garažu?Jedna od najboljih filmskih fotografija ikada.
kliknula sam, ali ne uživam
Meni je presmiješno.kliknula sam, ali ne uživam
To samo da se pare oči, samo da se žena uznemiri
pa tebi, verujemMeni je presmiješno.
Pogotovo onaj plavokosi lik pred kraj što skoči u zrak.pa tebi, verujem
Stavio na desktop background.Meni je presmiješno.
ma hajde ne pretjerujOdvojene zabave za muža i ženu su recept za razvod ili švaleraciju
pa ovo svim ženama treba povremeno pokazati njihovog boga
tebi pogotovo jer vidim da kao mala za svoje neposluhe nisi dobivala po guzici i sad to trebamo nadoknaditipa ovo svim ženama treba povremeno pokazati njihovog boga
što su udate bolje od drugih ?
Naravno da treba.. ja sam mojoj supruzi predložio da pokupi neke drugarice i još sam im se ponudio da ih ja odvezem i dođem po njih, ali ona se pravi fina i neka velika moralna gromada.. ? Tako da je od toga ostalo ništa... Ali mislim da bi baš bilo zabavno i za njih a i za mene.treba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?
Pogledajte prilog 1633563
Daaaaaa (ako oce da idu)treba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?
Pogledajte prilog 1633563
Odvedem je na cevape i sok od borovnice.Čime častite ženu s vremena na vreme, sem sa vašim cenjenim prisustvom ?
nije parkirao.jesi gledao film jel parkirao kadilaka u garažu?