- Poruka
- 36.295
Jaooooj, zar i ti ?Ko ima zenu kojoj trebaju striperi , on placa stripere, ko ima zenu kojoj trebaju zigolo, on placa zigolo...
Kako utisak može da prevari, cccc...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooooj, zar i ti ?Ko ima zenu kojoj trebaju striperi , on placa stripere, ko ima zenu kojoj trebaju zigolo, on placa zigolo...
, mene nervira to kod srpskih zena...sto ocekuju od muskaraca da im pomognu da ostanu cestite, a kao same to ne mogu da odrade, suvise su slabe volje i karaktera...nego ja treba da ljubomorisem....
obavezno..poslije ima da muzu zahvali u krevetu oral anal sve ono citavu noc..treba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?
Pogledajte prilog 1633563
Odvojene zabave za muža i ženu su recept za razvod ili švaleracijuPa šta ima zamenski za to ? Za gde bi ti nabavio ulaznice svojoj ženi ?
Obično si rečit, ajd budi i sad.
Znamo sta sve treba ženi oduzeti, čitamo to već danima, šta joj ipak treba priuštiti ? Naravno, po vama.
Jel to dzentlmen?frederick uvijek si bio genteloman
Mislim da tje to biti veoma zanimljivo većetreba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?
Što ženama stalno nešto treba?!??treba kupiti ulaznicu da ode malo sa drugaricama i koleginicama na ovaj šou ?
Ovi sto glume odmah provalimo nismo mi glupeOvde su muškarci uglavnom (brutalno) iskreni. Ono malo što pokušava da se ogrebe glumeći toleranciju je odavno provaljeno
Ma šta provalite ceo život vas ložim i farbamOvi sto glume odmah provalimo nismo mi glupe
Kapiraš?
Ne. Žene su nesposobne da provale muškarce.Ovi sto glume odmah provalimo nismo mi glupe
Kapiraš?
Ne. Žene su nesposobne da provale muškarce.
I to je straota jedna jer smo veoma jednostavni.
Pa, jbg, sta cu kad moja vise voli zene nego muskarce, da si postavila neke seksi Kolumbijke, pa ajdeOvde je izgleda samo Tab čovek širokih shvatanja.
Cenim da on , ne samo što bi svojoj boljoj polovini kupio ulaznicu, nego bi čak i nastupao kao gost iznenađenja. A vi svi ostali, totalno razočarenje.