Da li udatoj ženi treba...

Dosla vremena da zena ne zeli nikom da pripada, a kad je sa nekim onda zeli da ima policiju iznad i oko sebe...

Totalno suprotno od vremena kad su fizicki bile nesigurne, pa su imale pomoc u zastiti, a nezeljena nuspojava je bio muskarac gospodar zivota i smrti zene..
Izgleda da se duboko primilo to u psihi...

Mislim jako su cudna vremena, hodanja ka recidivima..
Imali smo socijalizam gde je na korak od uspostavljanja bilo gradjansko drustvo , i samim tim i zena i muskarac gradjanski opredeljeni i onda imamo masovni prelaz u seljaniju...i sad gde ce , kapitalizam feudalizam, seljanija vise vuce na feudalizam nego na kapitalizam..., jer u kapitalizmu je vise starletizam...prostitucija i jasno odredjen stav prema upotrebi svakog zenskog atributa kao kapitalnog dobra i prinosa profita...

Glupo je okretati glavu od toga...
Da svi zive kao nojevi sa zabijenim glavama i posle se pitaju , zasto ne funkcionise porodica, jer roditelji zive 30 40 godina u proslosti a deca im u 21 veku...

Teme su za zezanje, ali nekad ih ozbiljno shvatate...a onda kad se baci koska , onda zulja....

Poslednja izmena:
Obično si rečit, ajd budi i sad. :)
Znamo sta sve treba ženi oduzeti, čitamo to već danima, šta joj ipak treba priuštiti ? Naravno, po vama.

Moja zena ima svu slobodu ovog sveta, tako da joj apsolutno nista ne oduzimam, niti mi pada na pamet da ikom ista oduzimam :)

A sama moze sve da priusti :)

No, lepo je kad te neko iznenadi, recimo sinoc je bila na koncertu za koji sam joj ja kupio karte jer je previdela i zakasnila (rasprodale su se). No, ja nasao na crno i iznenadio je :)

slap-butt.gif

Ovde je izgleda samo Tab čovek širokih shvatanja. :ljutko:
Cenim da on , ne samo što bi svojoj boljoj polovini kupio ulaznicu, nego bi čak i nastupao kao gost iznenađenja. A vi svi ostali, totalno razočarenje.

Poslednja izmena:

Back