- Poruka
- 81.935
Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
Ne mislim na ove solo, nego u braku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od potreba i od posla kojim se bavi.Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
a da, to mi nije palo na pamet, ali to su sasvim druga pitanja....to je poslovni auto...pogledaj pitanje...Zavisi od potreba i od posla kojim se bavi.
Naravno da joj treba...mislim kakvo je to pitanje ..?Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
Ako firma ne može da joj priušti poslovni auto, a npr oboje žive na selu, ali rade u različitim gradovima ili varošima, onda mora ili dva auta ili da jedan od njih ide gradskim prevozom.a da, to mi nije palo na pamet, ali to su sasvim druga pitanja....to je poslovni auto...pogledaj pitanje...
Mito, kako si se samo dosetio?Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
Duboko misaono.Naravno da joj treba...mislim kakvo je to pitanje ..?
Pa nisam siguran da je finansijski opravdano , dva auta...Ako firma ne može da joj priušti poslovni auto, a npr oboje žive na selu, ali rade u različitim gradovima ili varošima, onda mora ili dva auta ili da jedan od njih ide gradskim prevozom.
Ako su u stanju da finansijski mogu da priušte dva automobila, što da ne?
Covek je sve lepo rekao, mozete da zatvorite temu.Udatoj ženi ne treba ni muž a kamoli auto
A ti si imao ženu pa znaš?Ne, provereno...osim ako je sklona ku.rvanju...
Ljudi, kada se ima porodica, normalno je da žena ima svoj neki manji gradski auto da može da obavi sijaset poslova
Ох господе, касниш деценијама са темом, моја мајка је увек имала свој ауто, чим је положила вожњу изборила се за свој ауто. И сад, неколико деценија касније....овакво питање.Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
Ох господе, касниш деценијама са темом, моја мајка је увек имала свој ауто, чим је положила вожњу изборила се за свој ауто. И сад, неколико деценија касније....овакво питање.
Јамачно да треба, посебно ако је удата.
Ako radi, rađa, kuva naravno da joj treba olakšati život! I veš mašina i sudo mašina, usisivač itd.Da li ženi uopšte treba da ima svoj auto?
Ako radi, rađa, kuva naravno da joj treba olakšati život! I veš mašina i sudo mašina, usisivač itd.