georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 198.860
Moram da gledam sebe jer nemam vremena i zelje da procenjujem da li su svi ovakvi i emotivni vampiri
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ha, ha...kakva" transformerka"!Moram da gledam sebe jer nemam vremena i zelje da procenjujem da li su svi ovakvi i emotivni vampiri
Interesantno je da većina misli da su dobri, a da je većina protiv njih, da nemaju uspeha zbog “svoje dobrote”. Kad tamo, a ono...ljudi se ponašaju u skladu sa vrednostima koje su usvojili.
neko je asketa, neko altruista, a nekome su avioni/kamioni - da zgrabi da ima, smisao življenja...
lično nisam drčan niti bahat čovek, nekako sve to opterećuje i izvlači energiju
daj mi mir, tišinu, prijatan planinski povetarac, šumu i žubor reke i ja sam zadovoljan. ali priznajem da mi fali devojka i eventualno formiranje porodice sa njom...
Treba biti posebno glup pa sebe nazvati instruktorom zavođenja.Definitivno su najgori i najsmešniji oni ljudi, koji veličaju sebe, tako što prethodno spuste nekog drugog!Instruktor zavođenja je šarmantan čovek, ali prosto nije imao nikakve šanse naspram prostakluka i primitivizam! Tu je razuman čovek nemoćan.To su one situacije :"zemljo otvori se i progutaj me"!O medijskom prifesionalizmu i da ne pominjem, nema ga ni u tragovima.
Imaš mnogo takvih zanimanja. Tipa ljudi koji sebe nazivaju lifecouch-evima, itd. U klipu svakako nije akcenat na njegovo zanimanje, već je fora u tome što su voditeljke ispale totalna debilana u odnosu na njega!Mada svako ima prava da klip shvati na sebi svojstven način.Ako se već nekom rugaš, ne ponižavaj sebe.Treba biti posebno glup pa sebe nazvati instruktorom zavođenja.
Uz to se i nadati da je to neka profesija kojom se može profitirati. ( ne govorimo o žigolima)
Takve treba zezati u zdrav ( bolestan) mozak.
Ma sve je to tako mučno gledati, da nisam odgledala do kraja.Imaš mnogo takvih zanimanja. Tipa ljudi koji sebe nazivaju lifecouch-evima, itd. U klipu svakako nije akcenat na njegovo zanimanje, već je fora u tome što su voditeljke ispale totalna debilana u odnosu na njega!
Verovatno...ali ne na ovakav način prikazan u klipu.Voditeljke nisu očigledno dorasle svom pozivu.Lakrdija!Ma sve je to tako mučno gledati, da nisam odgledala do kraja.
I baš zato što ima toliko novih, džabolebaroških zanimanja, to treba na svakom koraku omalovažavati.
Ne bih se dalje zamarala njima.Verovatno...ali ne na ovakav način prikazan u klipu.Voditeljke nisu očigledno odrasle svom pozivu.
Nikad nisam bila ni na jednoj temi o Miroljubu Petroviću,ne pada mi na pamet. Nisam ni čitala šta tamo ljudi pišu...stanje svesti je krajnje zabrinjavajuće!Ne bih se dalje zamarala njima.
To su samo primerci mediokriteta koji su se dočepali medijske pažnje.
Slično je i sa motivacionim govornicima, samozvanim doktorima nauka “filozofima“ i propovednicima zdravog života, dijeta, novih kulturnih strujanja 21. veka. Previše se o njima priča i daje im se na značaju. Eno tema o onom Miroljubu Petroviću dostigla 100 strana, motivaciona govornica sa teme ispod isto predmet zanimanja javnosti. Budalaštine.
Ovde se veruje i da je Palma pametan čovek.Nikad nisam bila ni na jednoj temi o Miroljubu Petroviću,ne pada mi na pamet. Nisam ni čitala šta tamo ljudi pišu...stanje svesti je krajnje zabrinjavajuće!
P. S. Draga...verovala ti ili ne,ljudi veruju u anđele i demone, duhove, vračare...moj sestrić od 5 i po godina se tome smeje!
Ovde se veruje i da je Palma pametan čovek.
Još se kaže da mu treba posmatrati dela i tako o njemu suditi.
Ti "dobri i pošteni" su uglavnom takođe ljige, samo što su kukavice i slabići dodatno...Sledi malo opširniji post na staru temu, molio bih da pročitate.
Dakle, iznova i iznova postavljam sebi ovo pitanje, gledajući kako dobri ljudi i idealisti prolaze u životu. Bukvalno se uvek dešava da najsebičniji i najveće djubre najviše uspe (finansijski, ljubavno, socijalno), iako svi pričaju kako cene dobrotu. U društvu uvek onaj ko je nadmen, bezosećajan i djubre ima najviše ljubavnih uspeha i svi ga poštuju, dok dobri i oni koji hoće svima da učine po pravilu od ljudi (a bogami i žena) dobijaju šikaniranje, nipodaštavanje, često i izravno maltretiranje. O devojkama da ne pričam, ako si povučen i dobar nemaš nikakve šanse čak ni kod onih koje su kao 'dobre'. Koliko sam samo puta čuo na žurkama i po kafićima kako devojke pitaju jedno isto pitanje (ali doslovno uvek isto, kao programirano) povučenog i nenametljivog muškarca/muškarce: "a zašto si ti tako tih"? Čisto da se ograde preventivno, da su one eto socijalne i glasne, ekstrovertne. I to dolazi podjednako i od studentkinja, konobarica, umetnički nastrojenih devojaka, čak i verenih žena. A u tome je opet koren taj čoporativni bezobrazluk koji pre ili kasnije eskalira.
Iako sam se odavno navikao na ovakve odnose i shvatio da to nije tako samo u školi nego i u odraslom životu, na poslu i sl., ipak me uvek iznova iznenadi životinjska narav ljudske vrste. Bukvalno sve više ljude posmatram kao životinje koje se kreću u čoporima i samo gledaju šta da otmu i pregrizu, a odbačene životinjke su uvek oni dobri i pošteni, naivni. I u politici je slično, ako si idealista i zaista hoćeš da pomogneš zajednici u kojoj živiš nemaš nikakve šanse, pregaziće te većinski čopor sujetnih i surovih ljudi i žena-hijena. Posebno me iznervira kad neki ološ od muškarca ili žene kači slike svoje dece po fejsu i krevelji se glumeći neku dobrotu i naivnost, a ko zna koliko je dobrih ljudi pregazio i maltretirao tokom mladosti, školovanja, na poslu... ali eto on se razmnožio i sada je dobar, voli decu. Zašto je sve to tako i kako se obračunati sa ovom smetnjom medju ljudima, jer baš zbog njih i nema napretka, poboljšanja socijalnih i državnih okolnosti, nema ničega. Oni su uvek prvi, uvek se svuda guraju, njihovo zlo je sveprisutno i bezobrazluk neizbežan. A i deca im neće biti bolja, jer se to zlo genetski prenosi.
Ti i jesi životinja, sa tim inferiornim i patuljastim mozgom...Nema razlike među vama...And the answer is: yes. Čovek treba da gleda sebe, da radi na sebi i da čisti pre svega svoje dvorište. A ne da se bavi time kakvi su drugi ljudi, da, da, obično stokad.Jer i ljudi su životilje.
Rado bih upotrebila ovaj deo za neki od blogova, svaka častMada u pravu si - trebalo je da pustim da me gazi, pa da je kasnije nađem i pokušam da joj objasnim kako je internalizovala patološki obrazac kog treba da se ratosilja po svaku cenu, u čemu ću joj ja rado pomoći makar me gazila sve vreme, jer sam na kraju krajeva i sam delom kriv za takvo stanje stvari, s obzirom da sam muškarac tj. opresor.
Idi prodaj tu retardiranu priču nekom drugom.
Rado bih upotrebila ovaj deo za neki od blogova, svaka čast![]()