Da li u SRB postoji imalo neko pismen i pravno obrazovan? Tadic-Nikolic... &C.O.

Da nije znao, ok, to je to.

Ali..
Ako je znao, a nije hteo da ga spreci - pa onda ispada da su u istom projektu...
Ako je znao, a nije smeo da spreci - onda je on marioneta, sto ne bi trebalo da bude...

Nikolić je, posle sastanka sa patrijarhom Irinejom, rekao novinarima da je u petak razgovarao sa Tadićem o njegovoj poseti Dubrovniku tokom Kroacija samita i da ga bivši predsednik Srbije nije obavestio da će se sastati sa Tačijem.

"Da mi je to rekao, preporučio bih mu - zbog njega - da se ne rukuje sa čovekom koji je pod teškim optužbama", rekao je Nikolić.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/238163/Nikolic-Tadicev-postupak-je-licni-gest-

Ima li jos sta nejasno u vezi izdajnika iz Smrijecna ? :think:

Moze da bude samo optuzen (mada ja znam da niko nece da podigne optuznicu, samo zamajavanje biraca) pa kad bude to sve pravosnazno... onda o tome.

Nije ovo Vrhovni Sud ovde pa da mi razmatramo o optuznicama i jesu li pravnosnazne, vec iznosimo svoja LICNA misljenja na dogadjaj :D
Licno me boli Q hoce li biti na robiji ili ce da kupi Maldive.

Ma ja sam jedan obican smrtnik pa mogu i da gresim,ali oni su placeni i to ........ da upravo to ne cine.E pa kad ja obican to vidim a oni navodno nevide e tu nesto nije u redu. Tu lud zbunjenoga.... ali mislim da je DOSTA VISE

Svi smo mi obicni smrtnici ( nema medju nema besmrtnih genija), ali ti si bate nepismen do bola.

Ziv covek ne moze da razume tvoj uvodni post. Sta je poenta toga?

Kad samo cujem te postapalice tipe "E" i EPA" dodje mi da idem u tri PM.
Ili , bolje receno, jasno mi je s kim imam posla. Dva razreda i veliki odmor.

Back