Da li u SRB postoji imalo neko pismen i pravno obrazovan? Tadic-Nikolic... &C.O.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
Ne mogu da razumem gde Nikolic kaze da je znao i razgovarao sa Tadicem o tome sto ovaj ide u Dubrovnik!Pa zar Nikolic nema nikoga pravno skolovanog koji bi rekao Tadicu da dosledni nije u mogucnosti pravno da ide u dubrovnik jer ce tamo takodje biti i Kosovo kad Drzava a da doticni moralno kao Ex-Predsednik drzave Srbije nemoze prisustvovati sledecem jer po Ustavu SRBIJE koji ga obavezuje da nesme i nemoze da prisustvuje ni jednom skupu na kojem bi se Kosmet kao drzava zastupao.
I naravno Tadic odlazi i nastupa kako je nastupio!
Ja se pitam da li postoji u SRB funkcija koja bi trebalo doticne Tadica i Nikolica po pravilniku i zakonu USTAVA SRBIJE kaznila!

Da li postoji imalo neko imalo PISMEN da o ovome problemu niko ali bas niko ne razmislja niti se pominje!
Pa taj TADIC je do juce branio to rukovanje sa nekim ko je u funkciji KOSOVA a kamo li on jos pruza ruku TACIJU koji je OPTUZEN za trgovinu SRBSKIM LJUDSKIM ORGANIMIA i UBISTVIMA SRBA... i Tadic mu daje ruku.Pojedini predsednici drugih drzava nece da se sretnu sa Tacijem a Tadic mu pruza ruku? Sta mislite sta to znaci?

Ima, kako da nema... :whistling:

257264_zakljucak-od-24_origh.jpg

_nobody_

Ne mogu da razumem gde Nikolic kaze da je znao i razgovarao sa Tadicem o tome sto ovaj ide u Dubrovnik!Pa zar Nikolic nema nikoga pravno skolovanog koji bi rekao Tadicu da dosledni nije u mogucnosti pravno da ide u dubrovnik jer ce tamo takodje biti i Kosovo kad Drzava a da doticni moralno kao Ex-Predsednik drzave Srbije nemoze prisustvovati sledecem jer po Ustavu SRBIJE koji ga obavezuje da nesme i nemoze da prisustvuje ni jednom skupu na kojem bi se Kosmet kao drzava zastupao.
Ja se pitam da li postoji u SRB funkcija koja bi trebalo doticne Tadica i Nikolica po pravilniku i zakonu USTAVA SRBIJE kaznila!

Da li postoji imalo neko imalo PISMEN da o ovome problemu niko ali bas niko ne razmislja niti se pominje!
Pa taj TADIC je do juce branio to rukovanje sa nekim ko je u funkciji KOSOVA a kamo li on jos pruza ruku TACIJU koji je OPTUZEN za trgovinu SRBSKIM LJUDSKIM ORGANIMIA i UBISTVIMA SRBA... i Tadic mu daje ruku.Pojedini predsednici drugih drzava nece da se sretnu sa Tacijem a Tadic mu pruza ruku? Sta mislite sta to znaci?

Da je Tadić pojeo poveliko *****, to stoji, on valjda zna zašto je to uradio, ali brate da si ti nepismen i to stoji, triput pročitah ovaj post a svaka druga reč odaje strašnu nepismenost

Da je Tadić pojeo poveliko *****, to stoji, on valjda zna zašto je to uradio, ali brate da si ti nepismen i to stoji, triput pročitah ovaj post a svaka druga reč odaje strašnu nepismenost

A ti brate,
nemoj pismenoscu da se hurcis, ocigledno ti nedostaje inteligencija da shvatis u cemu je smisao ovog foruma!!!!:per::per::per::per::per:

Samo još da dodam da je postavljač teme očigledno napaljeni radikal , a oni su po defaultu vrlo skromno obrazovani. Tadić je tamo bio kao običan građanin - ne kao državnik Srbije.

Ma ja sam jedan obican smrtnik pa mogu i da gresim,ali oni su placeni i to ........ da upravo to ne cine.E pa kad ja obican to vidim a oni navodno nevide e tu nesto nije u redu. Tu lud zbunjenoga.... ali mislim da je DOSTA VISE

Brate, ti si pravi coek i Srbin,
ti olosi zahvaljujuci kvaziinteligenciji preobucenih cobancica, i vladaju!!!!!

Samo još da dodam da je postavljač teme očigledno napaljeni radikal , a oni su po defaultu vrlo skromno obrazovani. Tadić je tamo bio kao običan građanin - ne kao državnik Srbije.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Da, da, kao najobicniji izdajnik svoga naroda, uz blagoslov predsjednika drzave!!!!
Mogla je onda i Marica Kureljina traziti od njega saglasnost da ode!!!

Tadic je poslednji Ex-predsednik i on je u stvari jos uvek predsednik jer nepostoji vlada ako bi se raspisali novi izbori on je tako po tom stavu jos uvek predsednik.A i da nije njega obavezuje USTAV SRBIJE da taj isti mora da postuje i brani,a po USTAVU je zabranjeno prisustvovati nekoj skupini u kojoj je Kosovo predstavljeno kao DRZAVA. E sad mozes ti pricati sta hoces ON PRIMA SAD PLATU-PENZIJU KAD PREDSEDNIK SRBIJE tako da je i sa te strane OBAVEZAN da taj ustav i postuje.

Tadic je poslednji Ex-predsednik i on je u stvari jos uvek predsednik jer nepostoji vlada ako bi se raspisali novi izbori on je tako po tom stavu jos uvek predsednik.A i da nije njega obavezuje USTAV SRBIJE da taj isti mora da postuje i brani,a po USTAVU je zabranjeno prisustvovati nekoj skupini u kojoj je Kosovo predstavljeno kao DRZAVA. E sad mozes ti pricati sta hoces ON PRIMA SAD PLATU-PENZIJU KAD PREDSEDNIK SRBIJE tako da je i sa te strane OBAVEZAN da taj ustav i postuje.

Ne vredi ti kvaziinteligenciji objasnjavati!!!:per:
Oni su sludjeni jos poodavno!!!:D

a u sinko malo si se pogubio. ako nisi znao mrToma Diploma je odavno polozio zakletvu. to sa vladom nema nikakve veze

Objasni nam ovo boldovano malo konkretnije.

A kako posmatras najavljeni susret aktuelnog predsednika Nikolica sa tzv predsednicom Kosova? Je li i to protiv Ustava?

Jednom predsednik, uvek predsednik.
To je bio skup drzava gde su iste zastupali predsednici, premijeri i ministri.
Ispred svakog od ucesnika je bila tablica sa imenom i zastava drzave (koju predstavlja).
Tu nije bilo "obicnih" gradjana, a ko to ne shvata jednostavno je glup.

Rukovanje Tadica sa Tacijem bi bilo kao da se bivsi predsednik Izraela rukovao sa upravnikom Ausvica ili nekim od SS cinovnika.
Tadic je bezbroj puta dokazao da ne poznaje sta je moral, ali ovim potezom je svima pokazao o kakvom skartu se radi. :thumbdown:

Razumem tvoju iznenadjenost ali i primecujem da nisi citao depese koje je objavio Vikiliks. Tamo sve lepo pise. Ko i kako se predstavlja pred nama a ko i kako radi iza ledja nase javnosti tj. sa zapadnim (pre svih americkim) diplomatama i zvanicnicima.

Ne bi bilo lose da se sam opismenis....:think:

Jednom predsednik, uvek predsednik.
To je bio skup drzava gde su iste zastupali predsednici, premijeri i ministri.
Ispred svakog od ucesnika je bila tablica sa imenom i zastava drzave (koju predstavlja).
Tu nije bilo "obicnih" gradjana, a ko to ne shvata jednostavno je glup.

Rukovanje Tadica sa Tacijem bi bilo kao da se bivsi predsednik Izraela rukovao sa upravnikom Ausvica ili nekim od SS cinovnika.
Tadic je bezbroj puta dokazao da ne poznaje sta je moral, ali ovim potezom je svima pokazao o kakvom skartu se radi. :thumbdown:
Ti si žestoko napaljena komunjjajara. Svaki takav skup ima i goste ili posmatrače koji nisu predstavnici (legitimni) svojih zemalja.
O moralu Tadićevom , a i tvom .....Dobro je što ti živiš van Srbije - jedan "škart" manje ovde !

Ti si žestoko napaljena komunjjajara. Svaki takav skup ima i goste ili posmatrače koji nisu predstavnici (legitimni) svojih zemalja.
O moralu Tadićevom , a i tvom .....Dobro je što ti živiš van Srbije - jedan "škart" manje ovde !

Nisam ja kriv sto si se ti i tako glup prepoznao u mom izlaganju.
Sto se tice te kvalifikacije "*********", mogu samo opet da se ponavljam sa kratko i jasno - momak, glup si. :)

Poenta njegovog gesta nije "sistem" jedne drzave, vec drzavotvorno pitanje od najbitnijeg znacaja univerzalno za sve drzave i sve sisteme - glupane ;)

Nisam ja kriv sto si se ti i tako glup prepoznao u mom izlaganju.
Sto se tice te kvalifikacije "*********", mogu samo opet da se ponavljam sa kratko i jasno - momak, glup si. :)

Poenta njegovog gesta nije "sistem" jedne drzave, vec drzavotvorno pitanje od najbitnijeg znacaja univerzalno za sve drzave i sve sisteme - glupane ;)

Kad bi ti uopšte mogao da shvatiš kave gluposti piskaraš...Pamet ti očigledno nije jača strana...

A ti brate,
nemoj pismenoscu da se hurcis, ocigledno ti nedostaje inteligencija da shvatis u cemu je smisao ovog foruma!!!!:per::per::per::per::per:

Ja se eto kurčim, ne pišem ovakvIJem nebulozama kao što na forumu pišu ljudi željni slave, ja eto znam srpski i rado ga koristim, posebno se dičim pismenošću. Nisam ja kriva što postavljač teme insistira na PISMENOSTI, a od pismenosti ni P ne ume da koristi kako Bog zapoveda.
Inteligencije imam dovoljno bar za ovakve forume i naravno shvatam u čemu je smisao bar ovog uvodnog posta, možda ne shvatam smisao ovog foruma, ali to je već priča za neki drugi PDF ili forum, kako-god, a ti, ako već kritikuješ, daj i konkretne razloge za kritiku, mislim da bulazniš, nema veze, i to je ovde dozvoljeno, ipak ne bih da mirno pređem preko uvreda, posebno nebuloznih.

Back