Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.724
Ali da li ce to iz Pakoma moci da potera 7600GS?

Eto vish, nisam znao za tu korekciju, zastitu,kvaitet napona...ma sta mu ja nisam sve radio, cak sam bio okrenuo ventilator da uduvava vazduh u njega kako bi ga bolje ohladio ali nista s tim nisam postigao, samo jos vise prasine. Dobro si rekao za ovo, sad cu morati da kupim neko bolje napajanje od 350w 400w...Pa kad se dovoljno uprosti poredjenje, onda je Yugo=Mercedes...naime ima 4 tocka i sluzi za prevoz putnika.
Kod napajanja ti je vazna izlazna snaga, pad napona pri opterecenju, kvalitet napona, zastite,korekcije..itd.
Taj frontier nema nista od gore navedenog, ali moze da radi i 5god bez problema...Sto da ne..ali su vece sanse da ce upravo zbog njega nesto drugo u kompjuteru(ili ono samo) da crkne.
Veoma pohvalno ovo ciscenje racunara, posebno napajanja-u njemu zna da se nakupi prasine o-hoho.
E nemoj samo neko MADE IN TAIVAN.................Sranje je zesce ja sam dva tako neka promenio......kad vec kupujes kupi da valja......sva sreca nisam nista sprzio....Koje napajanje preporucujete do 2.600 din da moze da podrzi Asus N7600 GS?