Da li u Beogardu postoji swinger klub?

Bila sam na nekoliko svingerskih zurki sa drugarima. Cula sam da postoje i klubovi, ali su oni vise u poluprivatnoj reziji. Meni su te zurke super. Svako gleda svoja posla, mada biloje par tipova koji su me muvali.

aj da uzmemo da si stvarno žensko...:ok:

...često potenciraš da si nevina...
...šta si onda tražila na svinger žurci...? ...prinosila im piće...? :lol:

Imam osecaj da je vecina u zabludi ....swinganje i swingerski klubovi..privatni party ili

razna druzenja na raznim mestima nije uopce ebanje ...bar ne obavezno .
Svatkomoze i nemora inije obicaj bas da se mnogo mesa .u principu se tolerira gledanje ako partneri dozvole a na druzenju koja traju duze ..i snima se no to je danas vrlo skakljiva stvar jer se snima i postavlja na racunala a u njih moze svatko tko zna da uđe

ne znam za klubove u Srbiji ali poklonika iz Srbije ima dosta:rumenko::rumenko:

toliko ..da ne bi mislili da se ako dođes ili se nađes u drustvu mozes da radis sta zelis ..postoje neka pravila ..u klubovima a i u druzenju ...

to nije grupnjak ili orgije nafiksanih osoba :mrgreen:

a kad počelo kolektivno jebbanje, onda si otišla do grada na piće...:lol:

Stavila abažur od lampe na glavu :hahaha:

Sakrila sam se u ormar i tresla sam se od straha.:confused:

ljubičajasto...ko slova...:lol:

Ne, roze. Hard me poznaje i zna kako bih svetlela. ;)

Imam osecaj da je vecina u zabludi ....swinganje i swingerski klubovi..privatni party ili

razna druzenja na raznim mestima nije uopce ebanje ...bar ne obavezno .
Svatkomoze i nemora inije obicaj bas da se mnogo mesa .u principu se tolerira gledanje ako partneri dozvole a na druzenju koja traju duze ..i snima se no to je danas vrlo skakljiva stvar jer se snima i postavlja na racunala a u njih moze svatko tko zna da uđe

Isfrustrirani svet ocekuje da tu prsti od seksa, inace, ljudi se normalno druze. Neki su obuceni, neki su goli, neki su negde izmedju. Neki su tu na pichu, neki da bi gledali, neki da bi se pokazivali, a neki da bi bili sa jednom, koja ce pristati bez nekog zanovetanja, a neki, da bi uzivali u vodjenju ljubavi sa jos jednim parom ili vise parova. Zurke na kojima sam bila su super, jer ima deo za seks i deo za chat. ;)

to nije grupnjak ili orgije nafiksanih osoba :mrgreen:

U inostranstvu su ljudi normalni, ovde bas i nije tako.

Back