Znatizelja i uticaj raznih komsijskuh foruma, je normalno, dovela do ovog pitanja.
Voleo bih da procitam licna iskustva, a da ne bude copy/paste sa forumhr.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam na nekoliko svingerskih zurki sa drugarima. Cula sam da postoje i klubovi, ali su oni vise u poluprivatnoj reziji. Meni su te zurke super. Svako gleda svoja posla, mada biloje par tipova koji su me muvali.
A šta si tamo radila ? Prala sudove i kondome ?
Bila sam sa drugaricama i drugarima. Malo slusala muziku, dzuskala. Sto?
Znatizelja i uticaj raznih komsijskuh foruma, je normalno, dovela do ovog pitanja.
Znam da postoje svingerske zurke koje se organizuju na Kosmaju, ali da su to private verzije. Znam nekog ko je ucestvovao, tako sam i cula.Znatizelja i uticaj raznih komsijskuh foruma, je normalno, dovela do ovog pitanja.
Ko pita ne skita.
Ko pita ne skita.
Bila sam sa drugaricama i drugarima. Malo slusala muziku, dzuskala. Sto?
brate... voleo bi da upoznam lika koji se krije iza tog nicka, pa makar bijo i trandža, ***** ili štatiznam kakva meni ogavna vrsta...
...nije mala stvar da se ne zajebbeš posle skoro 3 iljade posta...
Kod takvih likova interesantno je pratiti kada se javljaju. Da li ima veze sa grupnom terapijom, vikend izlascima i sl.
brate... voleo bi da upoznam lika koji se krije iza tog nicka, pa makar bijo i trandža, ***** ili štatiznam kakva meni ogavna vrsta...
...nije mala stvar da se ne zajebbeš posle skoro 3 iljade posta...