Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.894
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg ne visi nam svima
visi,visiVisi ti u gacama kurcis se mnogo xixi
Ма имаш на нету разне фотке. Ја сам разносач пица.i ti dokaz
ja da sam htela guglala bih!Ма имаш на нету разне фотке. Ја сам разносач пица.
Не бавим се спортом,ни аматерски ни професионално,једноставно нисам спортски тип.Eto pitanjce za sve da li ae bavite nekom fizičkom aktivnosću, sportom itd, amaterski ili profesionalno nije bitno
Eto prvi da odg, trenirao sam razne sportove, mahom borilačke, ali i odbojku, rukomet, plivanje, stoni tenis itd, sad samo teretana i rekreativno na plivanje, trcanje, fudbal, kosarku
Pa dobro, i to je okНе бавим се спортом,ни аматерски ни професионално,једноставно нисам спортски тип.
Понекад идем рекреативно на трчање и ништа друго,чак ни у теретану.
Sta je tacno Ironman?Dugoprugaško trčanje, vožnja bajsa, i pomalo plivanje, možda uskoro krenem ozbiljnije sa plivanjem, pa pripreme za Ironman
nema manire,sta ce.Tako sa damom mada nikad se ne zna, ispod Mire 100 djavola vire
@Џорџи
Rekreativno skroz ali volim fizicku akciju.Eto pitanjce za sve da li ae bavite nekom fizičkom aktivnosću, sportom itd, amaterski ili profesionalno nije bitno
Eto prvi da odg, trenirao sam razne sportove, mahom borilačke, ali i odbojku, rukomet, plivanje, stoni tenis itd, sad samo teretana i rekreativno na plivanje, trcanje, fudbal, kosarku
Ultra triatlon, koji podrazumeva 3.8km plivanja, 180km bajsa i 42km trčanjaSta je tacno Ironman?
Navijamo za tebe.Ultra triatlon, koji podrazumeva 3.8km plivanja, 180km bajsa i 42km trčanja