limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 35.652
Tako znaci zahebavas bracu?

Bratski,nema sta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako znaci zahebavas bracu?
Kecaju vas Srbi ? Ako valja se.
A o kome to ovaj debilko piše svoj tvit?
Ma onako, nešto malo...Kecaju vas Srbi ? Ako valja se.
Braco moja pozivam sve vas na jednu temu da prozborimo koju sto su nam strategije i misljenja sta da ucinjemo sa nasijem prijetnjama sa mrskog Istoka !
@MOST6 @Stefan2828 @Blues Brothers @Mej bregami
Neka ovo odje bude naš plenum![]()
![]()
Povjest je jedini ispravan put!Crnogorci i Hrvati imaju više zajedničkih osobina!Poslije Vučića dolazi novi Vučić jer svetosavskoj politici treba uvjek novi takav.Dobrodosa si i ti @wsox na naš plenum ! Moramo porazgovarat sto cemo cinjet sa ovijem suśedima - kakav je plan - sto da mi Crnogorci, Hrvati i Albanci radimo s njima - Ako vucic padne - sta poslije?
Braco moja pozivam sve vas na jednu temu da prozborimo koju sto su nam strategije i misljenja sta da ucinjemo sa nasijem prijetnjama sa mrskog Istoka !
@MOST6 @Stefan2828 @Blues Brothers @Mej bregami
Neka ovo odje bude naš plenum![]()
![]()
Povjest je jedini ispravan put!Crnogorci i Hrvati imaju više zajedničkih osobina!Poslije Vučića dolazi novi Vučić jer svetosavskoj politici treba uvjek novi takav.
https://likemetkovic.hr/portal/zani...i-pravoslavci-u-crnogorskome-dijelu-sandzaka/
Treba da se napravi blok Tirana - Čačak - Sarajevo - Šavnik
To je ta takozvana Balkanska transverzala gde su svi ljudi braća
Može Priština i Podgorica samo pod uslovom da se Žagubica ne izostavi. Oni su vazda od svih zaboravljeni.Ubačimo tu Podgoricu i Prishtinu
Može Priština i Podgorica samo pod uslovom da se Žagubica ne izostavi. Oni su vazda od svih zaboravljeni.
Mislim Žagubica.Mislis Žagreb?
КАКО ЈЕ БИЛО КАД ЈЕ НАСТУПИО РАСКОЛ У НВО ЈЕСИ ЗА БОКИЈА ИЛИ ЗА "СВЕТОГ" МИРАША