Da li treba zabraniti titoističke partije?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не треба забранити јер је њихова политика била заснована на социјалној правди. Данас разни равноземљаши, буразери, заговорници закона јачег, дискриминатори особа са инвалидитетом, опортунисти, уопштено заговорници капитализма, тако нешто би да забране, још чудније је што се многи од њих сматрају заговорницима либерализма. То што све оно није скроз ваљало у пракси је друга прича и технички проблем.

Тито, а и многи други, били су приватници, људи који су своју државу сматрали приватном својином, и самим тим се понашали по принципима капитализма. Комунизам код нас је пропао због људи који су се према јавној својини и према фирмама понашали као да је то све њихово приватно. Све те јагњеће бригаде су биле по капиталистичким принципима које су вршљале унутар комунизма. Било које буразерске шеме су одлике капитализма, што је у комунизму било теоријски забрањено али је у капитализму то постало легализовано онолико колико се може. То је само требало забрањивати и кажњавати. Прелазак из комунизма у капитализам је било гашење пожара бензином. Данас имамо милион мањих биг-босова и криминалаца.

У државним фирмама је теоријски кажњиво запошљавање преко везе, док у капитализму робовласник у својој фирми има све право да запосли свог сина, кћерку, буразера, што иде на грбачу оних који раде у истој фирми без икакве везе и који ће да раде за тројицу. Капитализам је легализовао оно што је у комунизму с разлогом било забрањено.

Treba to redom spaljivati , ko je protiv i ko je za.....ne mozes da omasis, i ovi sto su antikomuniti , i ovi sto su komunisti .....redom...

I onda ce nestati i ovakve teme.....posle ce poceti ljudi da uce kako da razmisljaju i da se ponasaju , kad mu od jednog odgovora zavisi furuna, krematorijum....

Ne bi covek trosio vreme na citanje gluposti koje ljudi kreiraju , a ne znaju sebi dupe da obrisu ili to ne mogu da urade kako valja...

Ceo forum je prepun zivuljki koje razmisljaju o politici a nemaju domet, jad i beda...mentalna...
Ili razmisljaju o ekonomiji , a jadni jedva da razlikuju ekonomiju od novca...
Karikature od ljudi...

Zato sve u krematorijum, pa bi teme bile o tome kako ziveti lepo , kako napraviti kucu , kako napraviti sto , kako otici na izlet, gde su dobra mesta za izlet...
Saseces siblje iznikne cvece i drvece..

Значи када неко искористи пример, то аутоматски поништава све што је написано. Јел су то нека нова правила комуникације?
Vidi, ja sam malo mator i učili su me da čitam onako kako je napisano a napisano je da i Titov unuk ne može biti abolirani od zabrane partije. Odgovorio sam ti da on nema partiju. Ništa više i ništa manje od toga. Što se tiče poništavanja onoga što si napisao, ti si to sam uradio. Nemam ja potrebe da dodam bilo šta.

Vidi, ja sam malo mator i učili su me da čitam onako kako je napisano a napisano je da i Titov unuk ne može biti abolirani od zabrane partije. Odgovorio sam ti da on nema partiju. Ništa više i ništa manje od toga. Što se tiče poništavanja onoga što si napisao, ti si to sam uradio. Nemam ja potrebe da dodam bilo šta.
Да се приметити да си мало матор, пошто ниси читао како је написано. Будући да нисам ни писао да ли Титов унук има или нема партију.
Да пређемо преко свих нејасноћа типа шта уопште подразумеваш под "титоистичком партијом"; не треба ни једну организацију која се држи Устава и закона забранити, јер је то диктатура. Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук.

Да се приметити да си мало матор, пошто ниси читао како је написано. Будући да нисам ни писао да ли Титов унук има или нема партију.
Ni ti nisi primetio da sam konstatovao da nema svoju partiju te ti je stoga primer neadekvatan. Aman čoveče, umeš li ti da čitaš, uopšte.

Ni ti nisi primetio da sam konstatovao da nema svoju partiju te ti je stoga primer neadekvatan. Aman čoveče, umeš li ti da čitaš, uopšte.
Човече, знаш ли шта значе речи у реченици: "Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук"? Где се ту помиње нека странка?

Пример је итекако адекватан, будући да се говори о "Титовим странкама", а будући да нико не може да буде већи Тито од Тита, најближе Титу је неко ко је његов потомак. Дакле син, унук или унука.

Човече, знаш ли шта значе речи у реченици: "Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук"? Где се ту помиње нека странка?

Пример је итекако адекватан, будући да се говори о "Титовим странкама", а будући да нико не може да буде већи Тито од Тита, најближе Титу је неко ко је његов потомак. Дакле син, унук или унука.
U pravu si.

Не треба забранити јер је њихова политика била заснована на социјалној правди. Данас разни равноземљаши, буразери, заговорници закона јачег, дискриминатори особа са инвалидитетом, опортунисти, уопштено заговорници капитализма, тако нешто би да забране, још чудније је што се многи од њих сматрају заговорницима либерализма. То што све оно није скроз ваљало у пракси је друга прича и технички проблем.
Brozova politika bila je zasnovana na boljševizmu, a boljševizam je zločinačka ideologija.

Poslednja izmena:
Eto odmah i potvrde
1000001363.jpg

Back