Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.301
Нико не може да заговара исто што ке заговарао броз, јер је он био председник друге државе.Titoističke partije su partije koje zagovaraju ideologiju koju je zagovarao Broz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико не може да заговара исто што ке заговарао броз, јер је он био председник друге државе.Titoističke partije su partije koje zagovaraju ideologiju koju je zagovarao Broz.
Vidi, ja sam malo mator i učili su me da čitam onako kako je napisano a napisano je da i Titov unuk ne može biti abolirani od zabrane partije. Odgovorio sam ti da on nema partiju. Ništa više i ništa manje od toga. Što se tiče poništavanja onoga što si napisao, ti si to sam uradio. Nemam ja potrebe da dodam bilo šta.Значи када неко искористи пример, то аутоматски поништава све што је написано. Јел су то нека нова правила комуникације?
U Srbiji koliko znam nema nijedna titoistička partija. Nova komunistička partija kaže da baštini ideje V.I. Lenjina i Josifa Visarionoviča Staljina.Rumunija je zabranila komunističku partiju koja se poziva na Čaušeskua i Evropski sud za ljudska prava je podržao tu zabranu https://princip.info/2022/01/05/evropski-sud-odbio-registraciju-rumunske-komunisticke-partije/
Ja smatram da treba zabraniti titoističke partije.
Ne postoji Nova komunistička partija, postoji Novi komunistička pokret koji je udruženje a ne partijaU Srbiji koliko znam nema nijedna titoistička partija. Nova komunistička partija kaže da baštini ideje V.I. Lenjina i Josifa Visarionoviča Staljina.
Да се приметити да си мало матор, пошто ниси читао како је написано. Будући да нисам ни писао да ли Титов унук има или нема партију.Vidi, ja sam malo mator i učili su me da čitam onako kako je napisano a napisano je da i Titov unuk ne može biti abolirani od zabrane partije. Odgovorio sam ti da on nema partiju. Ništa više i ništa manje od toga. Što se tiče poništavanja onoga što si napisao, ti si to sam uradio. Nemam ja potrebe da dodam bilo šta.
Да пређемо преко свих нејасноћа типа шта уопште подразумеваш под "титоистичком партијом"; не треба ни једну организацију која се држи Устава и закона забранити, јер је то диктатура. Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук.
Ni ti nisi primetio da sam konstatovao da nema svoju partiju te ti je stoga primer neadekvatan. Aman čoveče, umeš li ti da čitaš, uopšte.Да се приметити да си мало матор, пошто ниси читао како је написано. Будући да нисам ни писао да ли Титов унук има или нема партију.
Човече, знаш ли шта значе речи у реченици: "Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук"? Где се ту помиње нека странка?Ni ti nisi primetio da sam konstatovao da nema svoju partiju te ti je stoga primer neadekvatan. Aman čoveče, umeš li ti da čitaš, uopšte.
U pravu si.Човече, знаш ли шта значе речи у реченици: "Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук"? Где се ту помиње нека странка?
Пример је итекако адекватан, будући да се говори о "Титовим странкама", а будући да нико не може да буде већи Тито од Тита, најближе Титу је неко ко је његов потомак. Дакле син, унук или унука.
Broz je zagovarao marksizam-lenjinizam, a tu ideologiju su zagovarali i Staljin, Mao Cedung i mnogi drugi komunistički lideri u drugim zemljama.Нико не може да заговара исто што ке заговарао броз, јер је он био председник друге државе
Brozova politika bila je zasnovana na boljševizmu, a boljševizam je zločinačka ideologija.Не треба забранити јер је њихова политика била заснована на социјалној правди. Данас разни равноземљаши, буразери, заговорници закона јачег, дискриминатори особа са инвалидитетом, опортунисти, уопштено заговорници капитализма, тако нешто би да забране, још чудније је што се многи од њих сматрају заговорницима либерализма. То што све оно није скроз ваљало у пракси је друга прича и технички проблем.
Komunisti Srbije su titoistička partija www.komunistisrbije.rs/U Srbiji koliko znam nema nijedna titoistička partija.
Svaki normalan čovek je antititoista.Kad je Tito u pitanju , vecina antitioista je mentalno u drugom svetu....
Eto odmah i potvrdeSvaki normalan čovek je antititoista.
Eto odmah i potvrde
Moram primetiti da fašističke partije nisu bile zabranjene u SAD ni za vreme Kenedija, ni za vreme Kartera, ni za vreme Obame itd. Kako objašnjavaš tu činjenicu?Moram primetiti da komunistička partija postoji čak i u SAD. Dobija naravno smešan broj glasova, ali nije zabranjena.
А опет сваки од њих је имао елементе које друга два нису. И тако настадоше стаљинизам, титоизам и маоизам.Broz je zagovarao marksizam-lenjinizam, a tu ideologiju su zagovarali i Staljin, Mao Cedung i mnogi drugi komunistički lideri u drugim zemljama.
Sta je uopste titoisticka partija, koja je to kategorija?
Komunisti Srbije su partija koja zagovara titoizam.А опет сваки од њих је имао елементе које друга два нису. И тако настадоше стаљинизам, титоизам и маоизам.
Не мора да значи. Чак и у оно време си имао стаљинисте које су слали на преваспитавање.Komunisti Srbije su partija koja zagovara titoizam.
Ти си мислио на конкретну организацију? Па добро онда. Али они нису патентирали комунизам, није сваки комуниста титоиста.