solarnaeklipsa
Primećen član
- Poruka
- 741
Iviću, ti li si?To nije činjenica već laž.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iviću, ti li si?To nije činjenica već laž.
Pa nema koga da zabraniš. U Srbiji ne postoji ni jedna takva partijaApsolutno. I komunističke i projugoslavenske partije treba zabraniti. Vreme je za novu Obznanu.
Pa nema koga da zabraniš. U Srbiji ne postoji ni jedna takva partija
Prvo, to nije Bakićeva partija, drugo oni nisu titoističke i vrlo je upitno da li su komunisti, bar se oni tako ne izjašnjavajuA šta je Partija radikalne levice, ponavljača Jova Bakića?
Политичка партија КОМУНИСТИ СРБИЈЕJel i ovo laž? Pogledajte prilog 1684321
Prvo, to nije Bakićeva partija, drugo oni nisu titoističke i vrlo je upitno da li su komunisti, bar se oni tako ne izjašnjavaju
Ako će mo, Bakić je osnivač Levice srbije koja je sad kolektivno kod Đilasa. Jel bi i njega da zabraniš?Prvo, Bakić je jedan od osnivača. To što su se drugovi boljševici potom posvađali je njihov problem. Naravno da su komunisti. Asad dal su lenjinisti, trockisti, nacisti... svejedno. Takve ekstremne partije treba zabraniti.
A paranoja?Pa nema koga da zabraniš. U Srbiji ne postoji ni jedna takva partija
U tome i jeste problem sa njima. KPJ je bila izdajnička i zločinačka, a pre rata teroristička organizacija.PARTIZANI SU ORUŽANE FORMACIJE KOMUNISTIČKE PARTIJE
Baštinici socijalističkih ideja bi trebalo da se pozivaju na Živka Todorovića i njegovu Socijalističku stranku!Prvo, to nije Bakićeva partija, drugo oni nisu titoističke i vrlo je upitno da li su komunisti, bar se oni tako ne izjašnjavaju
Što jes jes. Mi smo sav svoj otpad poslali kod Draže. I Živka i raspopa ĐujićaBaštinici socijalističkih ideja bi trebalo da se pozivaju na Živka Todorovića i njegovu Socijalističku stranku!
Eto, predlog za Jova.
Što jes jes. Koga komunista strelja taj i u sijalicu duvaA paranoja?
Što jes jes. Mi smo sav svoj otpad poslali kod Draže. I Živka i raspopa Đujića
Šta misle o čoveku koji je u Otrić došao u kolima ratnog zapovednika Šibenika? Ili još bolje, kako se u Kraljevini tretirala saradnja sa okupatorom?Vi ste komplet otpad. Što su Đujića tiče, pitaj Srbe iz Severne Dalmacije šta misleo vojvodi Đujiću a šta o Jošu Durbabi.
Istorijska činjenica je da je Broz izazvao bratoubilački rat između četnika i partizana jer je u leto 1941. digao revoluciju koja je imala za cilj uspostavljanje staljinizma.Sta smo rekli za teme o partizanima, cetnicima i Titu , to su teme koje sluze da se jos vise mrzimo a i kad padne mrak poubijamo , slatko...
Šta misle o čoveku koji je u Otrić došao u kolima ratnog zapovednika Šibenika? Ili još bolje, kako se u Kraljevini tretirala saradnja sa okupatorom?
Aman čoveče, jel treba da ti crtam. Znam šta misle.Kažem ti još jednom. Raspitaj se šta Srbi iz tih krajeva misle o Đujiću a šta o vašim boljevičkim Durbabama i sličnim.
Sramota, kakva greška. Mislio sam na Živka Topalovića.Baštinici socijalističkih ideja bi trebalo da se pozivaju na Živka Todorovića i njegovu Socijalističku stranku!
Eto, predlog za Jova.
Titov unuk nema svoju partijuДа пређемо преко свих нејасноћа типа шта уопште подразумеваш под "титоистичком партијом"; не треба ни једну организацију која се држи Устава и закона забранити, јер је то диктатура. Ради искључиво у оквиру Устава и закона, па нека си и Титов унук.
То да ли Титов унук има или нема неку организацију, да ли ју је имао или ће је имати, апсолутно није ни битно.Titov unuk nema svoju partiju
Pa nisam ja pomenuo Titovog unuka već ti.То да ли Титов унук има или нема неку организацију, да ли ју је имао или ће је имати, апсолутно није ни битно.
Titoističke partije su partije koje zagovaraju ideologiju koju je zagovarao Broz.Да пређемо преко свих нејасноћа типа шта уопште подразумеваш под "титоистичком партијом"
Значи када неко искористи пример, то аутоматски поништава све што је написано. Јел су то нека нова правила комуникације?Pa nisam ja pomenuo Titovog unuka već ti.