Da li treba zabraniti titoističke partije?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glupo ti je to, nađeš pojedinost oko koje su dve grupe, ili dva čoveka saglasni. P ih onda onda izjednačiš u svemu. Kao da ti je Kvazimodo Vučićević učitelj.
Isto ja kao kad bi rekao, da i Hitler i ti delite germanifiliju i da ste zbog toga po svemu ostalom isti.
Ili ja posedujem nos i uši, kao i neki ljudožder iz džungle, pa smo i u svemu ostalom isti.

To je neozbiljno!

A Švabama svakako želim sve najgore zbog svega što su nam učinili.
Ти сада генерализујеш, ја сам само написао да прави националисти не могу бити попут комуњара, односно да се апсолутно не слажу са фашизмом.
Шта то значи ? То значи да смо 90их морали да похапсимо припаднике грчке Златне зоре који су дошли на српски фронт да бране Србе.
Дакле морали смо комуњарски да им кажемо ''извините браћо, али ви сте фашисти и нисте наша браћа, вратите се у Грчку, нама је часније да нас покољу муслимани, него да нас ви браните''.

Или други пример. Такође 90их када је српска дијаспора у Немачкој протестовала против НАТО агресије, а подржала нас је НПД и то чак тадашњи председник странке који се обратио Србима. Ми као комуњарски националисти, требали смо да га најуримо, је л да ? Знаш ваљда ко су НПДовци.

Sovjeti su u Srbiji bili okupatori kao i Nemci. Sovjetski komunisti su bili najveće zlo na prvom mestu za ruski narod, i uklanjajući njihove spomenike, nećemo se posvađati sa Rusima.
Слажем се, али ако Немци у сред Берлина имају неколико совјетских спомен-паркова , који су далеко већи од оног нашег у Рузвелтовој и не смеју то да сруше и не само што их не руше, него одржавају перфектно (био сам и посетио сам, а са друге стране нисам могао да нађем таблу са информацијама о Фиреровом бункеру, јер су ту таблу уклонили), док на пример код нас све што није стигао маљ, руши зуб времена, као рецимо спомен парк Бошко Буха у Јабуци.

Meni je dilema kako se odnositi prema partizanima koji su se borili verujući da se bore za slobodu, ne praveći razliku između četničkog i partizanskog pokreta. Bilo je prelazaka iz jednog pokreta u drugi. Bilo je domaćina koji bi jednog sina poslali u partizanski drugog u četnički pokret bez nekog ideološkog motiva, osim motiva da se bore za oslobođenje.
Zato mislim da bi trabalo da se napravi razlika između komunista - titoista i običnih naivnih srpskih partizana.
Чим имаш дилему, значи да се ради о озбиљном проблему. Било је Срба у partizanskom pokretu, али то не значи да је партизански покрет био српски, да је припадао Србима и српској држави и да ће икада доживети рехабилитацију, поштовање и да ће икада имати позитивну улогу у српској историји.

Tребало би забранити КП која се позива на Тита и ту неће бити никаквог отпора, ни из Брисела, ни из Москве, али и стаљинистичку КП, мада ту већ Путин може правити проблем, али стаљиниста има мање, тако да и није нека штета.
Такође треба порушити простале споменике и спомен-паркове које нисмо стигли, осим совјетске, јер морамо неговати добре односе са Русијом.
KP ne postoji

Sovjeti su u Srbiji bili okupatori kao i Nemci. Sovjetski komunisti su bili najveće zlo na prvom mestu za ruski narod, i uklanjajući njihove spomenike, nećemo se posvađati sa Rusima.

Meni je dilema kako se odnositi prema partizanima koji su se borili verujući da se bore za slobodu, ne praveći razliku između četničkog i partizanskog pokreta. Bilo je prelazaka iz jednog pokreta u drugi. Bilo je domaćina koji bi jednog sina poslali u partizanski drugog u četnički pokret bez nekog ideološkog motiva, osim motiva da se bore za oslobođenje.
Zato mislim da bi trabalo da se napravi razlika između komunista - titoista i običnih naivnih srpskih partizana.
PARTIZANI SU ORUŽANE FORMACIJE KOMUNISTIČKE PARTIJE

Back