Гамбино
Elita
- Poruka
- 17.537
Ти сада генерализујеш, ја сам само написао да прави националисти не могу бити попут комуњара, односно да се апсолутно не слажу са фашизмом.Glupo ti je to, nađeš pojedinost oko koje su dve grupe, ili dva čoveka saglasni. P ih onda onda izjednačiš u svemu. Kao da ti je Kvazimodo Vučićević učitelj.
Isto ja kao kad bi rekao, da i Hitler i ti delite germanifiliju i da ste zbog toga po svemu ostalom isti.
Ili ja posedujem nos i uši, kao i neki ljudožder iz džungle, pa smo i u svemu ostalom isti.
To je neozbiljno!
A Švabama svakako želim sve najgore zbog svega što su nam učinili.
Шта то значи ? То значи да смо 90их морали да похапсимо припаднике грчке Златне зоре који су дошли на српски фронт да бране Србе.
Дакле морали смо комуњарски да им кажемо ''извините браћо, али ви сте фашисти и нисте наша браћа, вратите се у Грчку, нама је часније да нас покољу муслимани, него да нас ви браните''.
Или други пример. Такође 90их када је српска дијаспора у Немачкој протестовала против НАТО агресије, а подржала нас је НПД и то чак тадашњи председник странке који се обратио Србима. Ми као комуњарски националисти, требали смо да га најуримо, је л да ? Знаш ваљда ко су НПДовци.