pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
pročitaj šta sam rekla a sa razumevanjemA inace deca su poznata po tome da njihove zelje treba da diktiraju njihove aktivnosti..
Sto bre lupas pa me provociras :O
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pročitaj šta sam rekla a sa razumevanjemA inace deca su poznata po tome da njihove zelje treba da diktiraju njihove aktivnosti..
Sto bre lupas pa me provociras :O
Велике свиње се убијају струјом а не ко некад секиром па у чело. О фак..растераћу са теме ове осетљиве.
Na koliko je samo nivoa ovo glupo iebote.Ne treba deca nikud da se vode , ako ne izraze želju da idu a u skladu je sa zakonom i njihovom mentalnim i fizičkim kapacitetom.
Pokaži mi dete koje želi da ide na svinjokolj.Na koliko je samo nivoa ovo glupo iebote.
Pa evo ti prost primer :
Dete ne treba da ide kod zubara jer ne izrazava zelju da ide kod zubara ...
i sta cemo sad ?
Jos ova glupost u skladu sa njihovom mentalnim i fizickim kapacitetom...
Pa nece niko detetu od 5godina da daje da vozi naskar
Bio sam pile, isksapili me sve mi vene ispucale od braunila.Dođite kod mene na poso , vi hrabri
Ubledite kad se pomene samo vađenje krvi a kamoli drugo.
Ja sam uvek hteo da idem!Pokaži mi dete koje želi da ide na svinjokolj.
I ne izvrći mi reči i ne lupetaj, prebiću te
Ti si drug slučaj , ali ovi ostaliBio sam pile, isksapili me sve mi vene ispucale od braunila.
Vidi seJa sam uvek hteo da idem!
I ovo je kao argument ?Vidi se
Ti koliko prdiš po forumu mora da si najzdraviji čovek na svetu.Svaki prdezh - dinar manje doktorima
Otkud živa svinja međ uređenim?
Da li treba decu učiti realnosti života, recimo da provedu ceo dan na svinjolju, od klanja, šurenja, ranžiranja do jedenja čvaraka i kavurme tamo negde uveče?
+1ja sam kao dete išao, ništa mi ne fali
Knindza je postao u poslednje vreme deo svakog veselja, dovoljno je otici na svadbu, ne mora svinjokoljАко пева Мали Книнџа свињокољ никако деца не треба да пропусте.
Knindza je postao u poslednje vreme deo svakog veselja, dovoljno je otici na svadbu, ne mora svinjokolj
Kolika budala moraš biti da slušaš sranje poput Knindže.Knindza je postao u poslednje vreme deo svakog veselja, dovoljno je otici na svadbu, ne mora svinjokolj
Beyond repair drustvoKolika budala moraš biti da slušaš sranje poput Knindže.
Nazivati druge ljude budalama zbog misljenja baziranog na predrasudi je nekultura i glupostKolika budala moraš biti da slušaš sranje poput Knindže.
Oni koji slušaju Knindžu ni nisu ljudi, ne znam tačno pod koju kategoriju da ih stavim, ali svakako prema takvima je nemoguće biti nekulturan.Nazivati druge ljude budalama zbog misljenja baziranog na predrasudi je nekultura i glupost
Nažalost, nema nam spasa, i što je najgore, stanje je sve lošije, dovoljno samo pročitati poruke ovde po forumu, da vidiš kakvo je stanje u društvu.Beyond repair drustvo