Da li treba upozoriti partnerku pre prvog ako ti je van granica normale?

Ja sam pricao da mi je normalan pa je posle ispalo da lazem...
Nikad ne znas koliko ih je pre tebe lagalo za svoju duzinu ....a znas da su lagali po tome kako ga pogleda

A i zavisi od toga sta voli u seksu, oralke, vole da je manji nego najavljeno , bez gagh refleksa...one koje nisu rastegnute, one vole masalu, a rastegnute, ebiga, mora da juri ono sto moze....

Ja sam za da se kaze hafi.....znaju one koje su pregazene puno puta koji im je hafi...ha je visina, fi je sirina kobaje..

E sad, ko hoce emociju , ebiga, onda im treba neka koja jos uvek zna da voli i ceni odnose a seks joj nije razvoj njene seksualnosti i najvaznija potreba...
Nego dusha...
A to znaci manje partnera...kao sto rekoste do 5 , u nekoj od vasih tema..

A zivot je dug...

Mislim da je "idealan" tu negde oko 14-15cm. S tim na pameti ako ti je manji od11-12 ili veći od 17-18 to već može da bude problem za ženu.
Dakle, da li treba unapred izneti dimenzije da ne bude zabune?
a to radis kako...izvadis ga i kad se zablene u zivana ko u plavi patlidzan, a zna da je popodne i da je pijac zatvoren, ti joj opalis zausku sa onim alo bre...to nije za tebe :lol:

P ja uvek cutim za svoj mikropenis, kad god se pomene smeskam se i hladan znoj s cela mi. Jos najgore je sto nekako odajem utisak kao da mi je veliki pa se za mene lepe te koje vole velike. I pocne da me raspakuje i pevusi kao sva srecna, capila je velikana, kad skine pantalone, razocaran pogled dok ga gleda, pa u mene i obicno tada pisnem neku nebulozu tipa: p jeste rimski nos, al je on grcki.
Al aj to, jer obicno predju preko toga, nego kad se ovako razocaraju da sam kreten.

Mislim da je "idealan" tu negde oko 14-15cm. S tim na pameti ako ti je manji od11-12 ili veći od 17-18 to već može da bude problem za ženu.
pa zato postoji predigra...........da se "ona" i "on" "upoznaju" pa da odaberu tehniku i polozaj koji najvise oboma odgovara.
Uz dobru "komunikaciju" medju "njima" svaka debljina, duzina, sirina, dubina...............nece biti problem.

FB_IMG_1719177922249.jpg

ovo bi bilo u mom slucaju

Poslednja izmena:
Moral je strasno napredovao , npr uhvatili su silovatelja koji je nalazio zrtve tako sto su zelele da skoce u samoubistvo ili ih naletao sa prerezanim venama... , to mu je triger, onda bi ih recima odgovorio od toga , oteo , posle toga zatvorene silovao i neke od njih i promenio da to nije silovanje....ipak im je pre toga spasio zivot od samoubistva...to mu je triger bio..

Tako su sad muskarci u obavezi da kazu ako im je mali , ali ne i kad im je veliki....

Back