blogger with a cause
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
pa to je normalno ponasanje za taj uzrastČula sam sve o tvom sinu čitam i ko da pričaš o mom detetu.Čak mislim da su oni tu negde (Vanja puni 2 u martu)???
U kući je sve obezbedjeno, i utičnice su zaštićene i ivice izlepljene a ona s*anja za fioke sam se ubila ali našla.
Više sam mislila na kažnjavanja zbog sitnih bezobrazluka. Npr bacanje hrane koja mu se ne dopada. Vanja ima vrlo promenljiv ukus tako da ono što danas jede, ne mora sutra ali hoće prekosutra. Banalizujem ali takav je, voli sve da vidi pipne, čuje, proba, malo igračaka mu je čitavo jer svaku rastavi da vidi šta to ima unutra. Budući pronalazač, ljubi ga majka.
Elem ima običaj da pljune zalogaj iz usta i jeste Helen u pravu da kazna treba da bude vezana za postupak, što bi u ovom slučaju značilo oduzeti hranu. Pa kako da mu ne dam da jede?
super je sto je radoznao, pa to znaci malo vise nereda, ali bar je miran dok nesto analizira
Treba uvek da znas kakvo je normalno ponasanje za uzrast u kom se nalazi tvoje dete, posto ti je prvo dete, onda moras malo da istrazis Stvarno je van pameti ljutiti se i kaznjavati dete za neke stvari... mislim, samo ga lomis, ja sam za to da mi deca budu jaka i slobodna, uvek nasmejana
Mnogo je vaznije da ga ucis da voli i postuje druge, a to se radi tako sto volis i postujes njega... na nacin sto ga pustas da istresa svoje bube i strpljivo cistis za njim
jao, mogla bih do sutra da pisem o deci obozavam njihove bubice