Tehnicki, to jest sto se tice teniske vestine je Djokovic duplo jaci od spanca. Djokovic igra glavom i planski, spanac igra stihijski i refleksno. Jedina prednost spanca u drugim meceveima na drugim turnirima je fizikalija protiv Djokovica. Mlado telo lakse se regenerise i energecki je efikasnije, Medjutim uz pomoc suplemenata djokovic moze da se priblizi fizicki njemu. Do sada djokovic nije ulazio u borbu sa spancem u zadnjih nekoliko susreta vec je namerno gubio sa malio ulozene snage jer nije hteo da rizikuje povrede jer cuva svoje telo kako kaze ono je njegovo sredstvo za rad. Medjutim mislim da danas djokovic nece stedeti svoje telo ni malo. ulazice u duge razmene jer je to njegov zastitni znak dok se peo na teniskoj merdevini uspeha u karijeri a takodje ce maksimalno udarati lopticu. Dakle ulozice 200% svega sta ima na raspolaganju i nece se stedeti.
Zato mislim da je pobeda Djokovica vrlo izvesna.
A i u jednom intervjuju reko izmedju redova juce da ce pobediti. I on a i ja znam ako se ne stedi telesno da moze pobediti svakog pa i spanca.
Zato mislim da je pobeda Djokovica vrlo izvesna.
A i u jednom intervjuju reko izmedju redova juce da ce pobediti. I on a i ja znam ako se ne stedi telesno da moze pobediti svakog pa i spanca.