Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.383
ahaSrećom, ja to obavila u komunizmu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaSrećom, ja to obavila u komunizmu.![]()
To što sam u ratu prodala burmu, ne znači da nisam.
Ne.Ili, treba li nam sad stabilan Vučić kako bismo se lakše nosili sa problemima u Srpskoj i BiH?
A do stabilnog ava se dolazi tako što mu se ne prave problemi u Srbiji.
Jedno podsećanje: Kad je av bio najstabilniji, izdao je sve što je mogao kad je reč o Kosmetu! U tom smislu, stabilnog ava treba da se plašimo, a ne da očekujemo neku korist od toga.
U tom smislu, rušenje ava otvara bolje izglede za Srpsku, nego njegova stabilizacija.
Moj odgovor je da protesti studenata u Srbiji ne treba da prestanu zbog situacije u Srpskoj. Ali očekivano, av će situaciju u Srpskoj koristiti da umiri pobunu protiv sebe. U stilu "ne bavimo se pritanjima kriminala dok gori Hilandar", rekao je neka Dragan Jočić, u svojstvu ministra unutrašnjih poslova.
Neophodna je Hitna Radikalizacija Protesta!Ili, treba li nam sad stabilan Vučić kako bismo se lakše nosili sa problemima u Srpskoj i BiH?
A do stabilnog ava se dolazi tako što mu se ne prave problemi u Srbiji.
Jedno podsećanje: Kad je av bio najstabilniji, izdao je sve što je mogao kad je reč o Kosmetu! U tom smislu, stabilnog ava treba da se plašimo, a ne da očekujemo neku korist od toga.
U tom smislu, rušenje ava otvara bolje izglede za Srpsku, nego njegova stabilizacija.
Moj odgovor je da protesti studenata u Srbiji ne treba da prestanu zbog situacije u Srpskoj. Ali očekivano, av će situaciju u Srpskoj koristiti da umiri pobunu protiv sebe. U stilu "ne bavimo se pritanjima kriminala dok gori Hilandar", rekao je neka Dragan Jočić, u svojstvu ministra unutrašnjih poslova.
da nije pevao na plaćenom skupu u S.M.
sve to treba zajedno počistiti iz političkog života
njihova svađa izgleda kao svađa dve babe preko plota.
institucionalno nema šta
Pokušaj štrajka je propao.Domet bune je već svoj dostigao maksimum a Srbija nije zaustavlljena.Rejting političara i političkih partija ostao isti.Studirači gube godinicu i to će po svemu sudeći biti najveće dostignuće celog ovog cirkusa.Neophodna je Hitna Radikalizacija Protesta!
Neophodan je generalni štrajk, ovde je sve tako mlitavo ugledajte se na Grke pogledajte šta se kod njih dešava trenutno
Da rejting je ostao isti ispod donje granice podrškePokušaj štrajka je propao.Domet bune je već svoj dostigao maksimum a Srbija nije zaustavlljena.Rejting političara i političkih partija ostao isti.Studirači gube godinicu i to će po svemu sudeći biti najveće dostignuće celog ovog cirkusa.
Oni koji podržavaju Vučića uglavnon su ljudi koji žive od svog rada i nemaju vremena za mitingašenje.S druge strane strane su lelemudi i paraziti.Da rejting je ostao isti ispod donje granice podrške
videla sam ko podržava precednika na skupovima za novac i sendvič
stvarno je to mala, plaćena i lako mentalno zaostala grupacija ljudi
a to što ti tvrdiš to se u narodu zove
što je babi milo to joj se i snilo.
Ništa nije gotovo. Tek slijedi...Pokušaj štrajka je propao.Domet bune je već svoj dostigao maksimum a Srbija nije zaustavlljena.Rejting političara i političkih partija ostao isti.Studirači gube godinicu i to će po svemu sudeći biti najveće dostignuće celog ovog cirkusa.
Čak i da se tako nešto dogodi tojeste da dođe do nekog prevrata i opozicija preuzme vlast a neće za vas to nema nikakav značaj.I ta nova vlada podržavala bi Srpsku u istoj meri kao aktuelna.Ništa nije gotovo. Tek slijedi...
Čak i da fizički odumru radikali i slobisti, opet će te zle ideologije ostati.Ne. "Prvosrbijanska" klika i jeste najveći uzrok svih ovih stanja. Kancer Srbije a i Balkana.
Ta ,,nova,, vlada bi trebala biti sastavljena od mlađih, obrazovanijih ljudi, koji razmišljaju i rade na skroz drugačiji način, što bi značilo da bi vodili računa o svojoj zemlji, unapređivali je, moralno popravili i finansijski osnažili. Ne može, a i ne mora niko da ,,nas,, podržava, krivo savjetuje, finansijski pomaže i dr. Treba i ovdje da jednom nauče voditi državu ako žele i mogu, ako ne, neka je prepuste onome ko će bar nahraniti ovaj narod. Dosta je više puteva, kružnih tokova, skupocjenih zgrada i ostalih gluposti, koje sve manje stanovnika koristi.Čak i da se tako nešto dogodi tojeste da dođe do nekog prevrata i opozicija preuzme vlast a neće za vas to nema nikakav značaj.I ta nova vlada podržavala bi Srpsku u istoj meri kao aktuelna.
Kako god Lapsi da se okreneš dupe ostaje pozadi.Nema velike države za muslimane.Imatu tu vašu pederaciju sa Hrvatima pa se s njima gložite do istrage jednih ili drugih.
Prvi pasus ću preskočiti jer se radi o naivnoj demagogiji.Ta ,,nova,, vlada bi trebala biti sastavljena od mlađih, obrazovanijih ljudi, koji razmišljaju i rade na skroz drugačiji način, što bi značilo da bi vodili računa o svojoj zemlji, unapređivali je, moralno popravili i finansijski osnažili. Ne može, a i ne mora niko da ,,nas,, podržava, krivo savjetuje, finansijski pomaže i dr. Treba i ovdje da jednom nauče voditi državu ako žele i mogu, ako ne, neka je prepuste onome ko će bar nahraniti ovaj narod. Dosta je više puteva, kružnih tokova, skupocjenih zgrada i ostalih gluposti, koje sve manje stanovnika koristi.
Ja nisam iz Federacije, ja sam iz RS-a. Znam da ti se čini nemogućim i čudnim, ali eto ima nas koji nismo moralno posrnuli i predali se za sendvič i par narodnjaka. Ovdje su muslimani najmanji neprijatelji sada. Čak nas i žale.
Mnogi srbi neće ni sa vama! Šta sad!Prvi pasus ću preskočiti jer se radi o naivnoj demagogiji.
Nije važno odakle si ili koje ime nosiš.Vidim da nastupaš sa pozicija velikomuslimanskog ili velikobošnjačkog ekspanzionizma pa te zato svrstavam na tu stanu.
Poenta je u tome da Srbi neće s vama.Kapiš ?
Kapito?Mnogi srbi neće ni sa vama! Šta sad!
Saglasan sam sa tom ocenom.Građani Srpske njih ogromna većina vole samo svoju republiku.A to Bosna,Balkan,Evropa pojmovi su koji im ne izazivaju nikakve emocije.Mnogi srbi neće ni sa vama! Šta sad!
U pravu si, sve manje i manje emocija. Oni najemotivniji su pohrlili za svojom emocijom i eno ih u Njemačkoj, Irskoj, Danskoj, Austriji. Šta ti je emocija jbt.!?Saglasan sam sa tom ocenom.Građani Srpske njih ogromna većina vole samo svoju republiku.A to Bosna,Balkan,Evropa pojmovi su koji im ne izazivaju nikakve emocije.
Druže, ne blamiraj seVukan se nikad nije zalagao za unitarnu BiH, kad su bile litije u Crnoj Gori on je bio tamo. Borio se za našu stvar. To što je vama vučićevcima-dodikovcima svako ko se protivi vašem koruptivnom carstvu protivnik srpstva je vaš problem.
Što se blamira. Vukan je Bog.Druže, ne blamiraj se