Da li treba prekinuti studentski protest u Srbiji zbog situacije u Srpskoj?

Da li treba prekinuti studentski protest u Srbiji zbog situacije u Srpskoj?

• 1. Da

glasova: 8 15,7%
  • 2. Ne

glasova: 43 84,3%

• Ukupno glasova
    51
Poruka
3.838
Ili, treba li nam sad stabilan Vučić kako bismo se lakše nosili sa problemima u Srpskoj i BiH?
A do stabilnog ava se dolazi tako što mu se ne prave problemi u Srbiji.

Jedno podsećanje: Kad je av bio najstabilniji, izdao je sve što je mogao kad je reč o Kosmetu! U tom smislu, stabilnog ava treba da se plašimo, a ne da očekujemo neku korist od toga.

U tom smislu, rušenje ava otvara bolje izglede za Srpsku, nego njegova stabilizacija.

Moj odgovor je da protesti studenata u Srbiji ne treba da prestanu zbog situacije u Srpskoj. Ali očekivano, av će situaciju u Srpskoj koristiti da umiri pobunu protiv sebe. U stilu "ne bavimo se pritanjima kriminala dok gori Hilandar", rekao je neka Dragan Jočić, u svojstvu ministra unutrašnjih poslova.

Ili, treba li nam sad stabilan Vučić kako bismo se lakše nosili sa problemima u Srpskoj i BiH?

Jedno podsećanje: Kad je av bio najstabilniji, izdao je sve što je mogao kad je reč o Kosmetu! U tom smislu, stabilnog ava treba da se plašimo, a ne da očekujemo neku korist od toga.

U tom smislu, rušenje ava otvara bolje izglede za Srpsku, nego njegova stabilizacija.

Moj odgovor je da protesti studenata u Srbiji ne treba da prestanu zbog situacije u Srpskoj. Ali očekivano, av će situaciju u Srpskoj koristiti da umiri pobunu protiv sebe. U stilu "ne bavimo se pritanjima kriminala dok gori Hilandar", rekao je neka Dragan Jočić, u svojstvu ministra unutrašnjih poslova.

Bog s'tobom Aleksije, pa Vucic je jednako zasluzan za haos u RS, kao i Sholc..

Bog s'tobom Aleksije, pa Vucic je jednako zasluzan za haos u RS, kao i Sholc..
Slažem se, ali šta tačno imaš u vidu?

Ja na prvom mestu imam ovoga:

res_30228_1.jpg

Jedini čovek koji je u jednom trenutku bio poslanik u oba srpska parlamenta, Srbije i Srpske! Veliki neprijatelj Dodika. Privođen u Srpskoj u vreme predizborne kampanje kada je donosio neki novac za Jelenu Trivić. Novac pronađen kod njega.

Očigledno je da av drži i Dodika i opoziciju u Srpskoj, tako da bi Srpska prodisala ako bi studentima pošlo za rukom da ga oćeraju.

Inače, ovaj lik sa slike se zove Adam Šukalo.

Taj DSS kokošar nije to rekao nego na pitanje novinara zašto je svojevremeno obio kiosk i uzeo Pan erotiku i kutiju cigareta odgovorio - kako možete da me pitate za trafiku dok gori Hilandar.

U mladosti obijao kioske, i time se, kako to obično biva kod nas, preporučio za ministra policije, što je i postao 2004. :rotf:
Pa i Sv. Pavao je proganjao kršćane, da bi na kraju bio zaslužniji za širenje kršćanstva od samog Isusa.
Onda recimo Marija Magdalena, pa Krešo Pajser, koji je obijao aute i krao Blaupunkte, svi su kasnije postali divni ljudi, kada su se pridigli nakon pada.
Sigurno tako i taj Jočić.

Ili, treba li nam sad stabilan Vučić kako bismo se lakše nosili sa problemima u Srpskoj i BiH
Probleme u Rep. Srpskoj je najvise kreirao sam Dodik, koji kao i AV izmislja krize celo vreme, svojevremeno je i Britanski amasador u BiH odgovorio : Republika Srpska je tu da ostane, i da nemaju nameru da je ukidaju-
no Dodik stalno dize tenzije, umesto da resava ekonomska pitanja i da se bori protiv siromastva- kako stoje stvari Republika Srpska ce sama ukinuti sebe, broj stanovnika im je pao, gradivi su poluprazni, a politicari lupaju gluposti i zaludjuju narod.

Probleme u Rep. Srpskoj je najvise kreirao sam Dodik, koji kao i AV izmislja krize celo vreme, svojevremeno je i Britanski amasador u BiH odgovorio : Republika Srpska je tu da ostane, i da nemaju nameru da je ukidaju-
no Dodik stalno dize tenzije, umesto da resava ekonomska pitanja i da se bori protiv siromastva- kako stoje stvari Republika Srpska ce sama ukinuti sebe, broj stanovnika im je pao, gradivi su poluprazni, a politicari lupaju gluposti i zaludjuju narod.
Ne negiram, ali ipak treba imati u vidu učešće muslimana u kreiranju kriza, pa i stranaca, koji pokreću razne inicijative usmerene centralizaciji BiH.
Tu su i udari na simbole, kao što je 9. januar.

res_30228_1.jpg

Jedini čovek koji je u jednom trenutku bio poslanik u oba srpska parlamenta, Srbije i Srpske! Veliki neprijatelj Dodika. Privođen u Srpskoj u vreme predizborne kampanje kada je donosio neki novac za Jelenu Trivić. Novac pronađen kod njega.

Očigledno je da av drži i Dodika i opoziciju u Srpskoj, tako da bi Srpska prodisala ako bi studentima pošlo za rukom da ga oćeraju.

Pored Sukala, i pored podrske Jeleni Trivic u kampanji protiv Dodika (u kojoj su uhapsena i dva pripadnika srpskog DB-a), najsramnija je podrska koju je Vucic dao Solcu (Srbija je jedan od garanta Dejtona), cime ga je prakticno ozvanicio. Ne zna se sta je crnje..

Porašće ti nos.

res_30228_1.jpg

Nebojša Vukanović je jedina svjetla tačka opozicije u Srpskoj.

Taman posla, lepo vreme deca šetaju, tužilaštvo apsi štaš bolje....dobro po meni je bolje da se poapse svi nasilnici, ali izgleda vlastima odgovara divljanje "opozicije" zaludjuju narod za tudje pare...

Види:

Тужилаштво ради само онај посао који Владалац дозволи. Остали предмети чекају наредбу

Back