Da li treba organizovati poseban Tribunal u Hagu za pripadnike autokratskog rezima u Srbiji?

Oficiri da ali ne i zlocinci, nekoliko generala koji su zadali saveznicima najgore muke bili pod istragom i ostali neosudjeni dok je vise Adolfovih podguznih muva omastilo konopac.
Је л фотограф већи злочинац од официра?

Неко ко је непосредно учествовао у оружаним сукобима је свакако пре за кажњавање од овог што је фотографисао Хитлера на тераси или за столом.

Radašine i vi ste 1999. proterali 800.000 svojih građana sa srpskim ličnim kartama jer su bili Albanci. Koja je razlika? Albanci tad čak nisu ni uspeli stvoriti paravojnu državu za razliku od Srba iz Krajine, niti su prethodno proterali 200.000 Srba sa Kosova kao što su Srbi iz Krajine proterali 200.000 Hrvata iz svojih domova.
Не само су имали своју САП коју су користили за своје циљеве где нису владали закони и где савезна полиција није могла да заведе ред ни након проглашења ванредног стања.

Bombardiranje Srbije je provedeno nakon što su SAD i NATO višekratno upozoravali Miloševića da prekine s etničkim čišćenjem Albanaca na Kosovu uz jasno upozorenje da će vojno intervenirati ukoliko Milošević ne zaustavi vojnu akciju. Milošević se svjesno oglušio na sva upozorenja, a ostalo je povijest.

Bombardovanje i napad na Ukrajinu je provedeno nakon sto je Rusija visekratno upozoravala Ukrajinu da prekine etnicko ciscenje ruske manjine u Ukrajini. Ukrajina uz podrsku Nato-a se svesno oglusila na ova upozorenja, cak sta vise pojacala bombardovanje i razaranje Donbasa, a ostalo je istorija ili ce vrlo uskoro biti.

Zasto onda vi Hrvati a i Nato uopste nazivate rusku akciju zlocinom i agresijom a vase kazete nije bilo ni zlocin ni agresija? Dve iste stvari. Sta velis?

Kako ih je spasio? Dobrim željama?
1000003026.jpg

Koji Tribunal?

Ja govorim o osnivanju novog Tribunala, koji je potreban jer srpsko pravosudje i advokatura je potpuno razvaljeno.

Eto ne mora da bude stacioniran u Hagu, moze recimo u Beogradu ili Novom Sadu.

Jer ubicama i mafijasima koji diktatorski vladaju Srbijom, niti mogu suditi redovni sudovi, niti im se moze suditi po nekom unistenom pravu srpske Drzave.
slazem se

Шта је могао да ради?

Дајте наведите злочине које је починио.
Mene bode oci sto spomenutoj propagotorki nacizma Rifenstal nije sudjeno a ovaj samo zbog fotografisanja dobio 10 godina, vec sam rekao da do sada nisam znao za njegov slucaj ali mislim da ima tu jos necega.

Је л фотограф већи злочинац од официра?

Неко ко је непосредно учествовао у оружаним сукобима је свакако пре за кажњавање од овог што је фотографисао Хитлера на тераси или за столом.
Ne bih da nagadjam zasto je osudjen, jeste li sigurni da je samo fotografisao? Dva oficira najviseg ranga Majnstajn i Guderijan bili u istraznom zatvoru i pusteni neosudjeni jer nisu cinili zlocine niti ga propagirali.

Mene bode oci sto spomenutoj propagotorki nacizma Rifenstal nije sudjeno a ovaj samo zbog fotografisanja dobio 10 godina, vec sam rekao da do sada nisam znao za njegov slucaj ali mislim da ima tu jos necega.
То је велико питање и треба га истражити.

Исто се дешавало и у Југославији где су разни злочинци избегли суђења и правду.

Zasto do sada nije sudjeno najvecim ubicama, mafijasima i kriminalcima u Srbiji?

Decenijama i decenijama najgore ubice u ovom drustvu su najmocniji ljudi, a ti lupas alkoholicarske suverenisticke fore i dalje.
Reče čuveni pravnik i sudija. Prosto je nevjerovatno koliko si ti opsjednut nekim stvarima. O kojim realno nemaš pojma.

Back