Da li treba organizovati poseban Tribunal u Hagu za pripadnike autokratskog rezima u Srbiji?

Raspada ti se SNS, evo vec ih lovi policija sirom EU, jer unose nelegalan kesh :D
Miševi već počeli da beže.
Vođa ti je pred nervnim slomom, viče na penzionere invalide, bolest ga zahvatila nema leka.
Studenti ga iebu pa ne vade :D

A vi, botovi, idete po drustvenim mrezama i forumima i pisete najbezočnije laži, spinujete, pokušavate da prikrijete opštenarodni bunt i neminovan kraj vaše pljačkaške vladavine.

Ali džaba se batrgate, gotovi ste.
Mada je lepo gledati vas kako se batrgate, potpuno nesposobni i nemoćni.
A još je lepše što znamo da vas uskoro čekaju dugogodišnje robije 😊😊😊
A to mi pričaš...Šta TI imaš od ovog haosa?Pa ti živiš u zločinačkoj Nemačkoj,tebe se ovo ne tiče.Zar ne?

Лични фотограф иде на робију, а официри вермахта и СС-а иду на нове дужности у Бундесвер или у САД.

Каква фарса од правосуђа.
Oficiri da ali ne i zlocinci, nekoliko generala koji su zadali saveznicima najgore muke bili pod istragom i ostali neosudjeni dok je vise Adolfovih podguznih muva omastilo konopac.

Дечко

У мојим Русијама то није потребно јер је СССР победио Трећи рајх па тако није било потребе да се формира Нирнберг или сличан трибунал.

Дај ти нама објасни како то да је од 38 генерала Бундесвера, њих 31 био у Вермахту, а да фотограф иде на робију.
Sudilo se onima koji su izazvali rat i onima koji su cinili zlocine.

A zašto pišeš da je suđeno nacistima i JAPANCIMA? Čemu ignorisanje činjenice da su nacisti bili Nemci?
Najveci zagovornik da se sudi Nemcima bio je Cercil jer su svi oni podrzavali Hitlera dok su Staljin i Truman hteli sudjenje nacistima, Japancima takodje nije sudjeno nego zlocincima i pokretacima rata. Skoro sam procitao jedan Staljinov govor o tome koji je odrzao jos pre ulaska Sovjeta u Nemacku.

A neki i za Generalnog sekretara UN kao recimo Kurt Valdhajm.

Kurt Waldheim (1918-2007) served as secretary-general of the United Nations from 1972 to 1981, and president of Austria from 1986 to 1992.

On this day in 1987, the Justice and State departments jointly announced Waldheim would henceforth be barred from entering the United States — acting on evidence that he had participated in Nazi war crimes during World War II and had hidden his role in seeking high political office.

https://www.britannica.com/biography/Kurt-Waldheim
Koju ulogu u pokretanju Operacije Kozara je mogao imati 23-godisnji mobilisani student, porucnik Valdhajm? Tokom 45. i 46. bio je ratni zarobljenik Sovjeta i nije isporucen na trazenje Jugoslavije.

Tribunal je ad hoc sud koji se stvara kada je maticna drzava potpuno nesposobna da sudi tim zlocincima.

Srbija je dokazano, visedecenijski nesposobna da sudi najvecim zlocincima i najgorim ubicama iz svog drustva.

Ovo sto danas imamo, da su na najmocniju ljudi u Srbiji bas taj sljam i olos, je samo kulminacija toga,
taj tribunal u Hagu, to je NATO tribunal i tu najmanje ima pravde...

taj tribunal u Hagu, to je NATO tribunal i tu najmanje ima pravde...
Koji Tribunal?

Ja govorim o osnivanju novog Tribunala, koji je potreban jer srpsko pravosudje i advokatura je potpuno razvaljeno.

Eto ne mora da bude stacioniran u Hagu, moze recimo u Beogradu ili Novom Sadu.

Jer ubicama i mafijasima koji diktatorski vladaju Srbijom, niti mogu suditi redovni sudovi, niti im se moze suditi po nekom unistenom pravu srpske Drzave.

Tribunal je ad hoc sud koji se stvara kada je maticna drzava potpuno nesposobna da sudi tim zlocincima.

Srbija je dokazano, visedecenijski nesposobna da sudi najvecim zlocincima i najgorim ubicama iz svog drustva.

Ovo sto danas imamo, da su na najmocniju ljudi u Srbiji bas taj sljam i olos, je samo kulminacija toga,
Уставом је забрањено оснивање ad hoc, специјалних и преких судова.

Naravno da nije rehabilitovan ni jedan ustaša kada nije ni osuđen ni jedan :D
Republika Hrvatska je pravni naslednik SR Hrvatske u kojoj su osuđeni između ostalog Ljubo Miloš, Boban i mnogi drugi. Pravno gledano presude iz 1946. su jš uvek validne u Republici Hrvatskoj.
Što ne umanjuje Hrvatske zločine nad Srbima,zar ne? Pretpostavljam da si čuo za strahote u Jasenovcu,Prebilovcima,jamama na Velebitu...
Mislio sam da smo govorili o periodu 1995. i 1999. Ne vidim kako je to povezano s 1941.

Radašine i vi ste 1999. proterali 800.000 svojih građana sa srpskim ličnim kartama jer su bili Albanci. Koja je razlika? Albanci tad čak nisu ni uspeli stvoriti paravojnu državu za razliku od Srba iz Krajine, niti su prethodno proterali 200.000 Srba sa Kosova kao što su Srbi iz Krajine proterali 200.000 Hrvata iz svojih domova.
Ne znam kako ijedan Šiptar ostade na Kosovu koliko su ih Srbi protjerivali kroz istoriju.

Ne znam kako ijedan Šiptar ostade na Kosovu koliko su ih Srbi protjerivali kroz istoriju.
Vratio ih je NATO posle bombardovanja. Albanci su proterivani i iz centralne Srbije pa su tako svi Albanci iz Lebana proterani za jednu noć iako su tu živeli od 17-18. veka. Proterani su i Albanci iz sela Vinarce u opštini Leskovac koji su tu preživeli i proterivanje od strane Obrenovića nakon berlinskog kongresa iako su Albanci činili većinu u leskovačkoj nahiji.

Republika Hrvatska je pravni naslednik SR Hrvatske u kojoj su osuđeni između ostalog Ljubo Miloš, Boban i mnogi drugi. Pravno gledano presude iz 1946. su jš uvek validne u Republici Hrvatskoj.

Mislio sam da smo govorili o periodu 1995. i 1999. Ne vidim kako je to povezano s 1941.
Osudila ih je SFRJ a ne RH.Da su njih pitali ostali bi slobodni ili bi ih kanonizovali kao Stepinca.
Pričam o kontinuitetu Hrvatske mržnje prema Srbima.

I mislim da to nije stvar države Hrvatske, nego Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj. Kanonizaciju je zaustavio Vatikan.
Stepinac je primer iz udžbenika koliko je propaganda u Srbiji bolesna da pokušava da čoveka koji je spašavao Srbe i Jevreje u drugom svetskom ratu proglasi za zlikovca i ubicu.

Jeste, to ti reko informer ili srbin-info? :D
Dzaba se batrgas - gotov ti je vodja 😊✊

Sve sto sam napisao je istina. Lako je proveriti. Ocito je da je tvoje znanje istorije WW2 i posleratne Nemacke na nivou znanja Dare Bubamare sto te ne sprecava da pises smesne i presmesne postove koji blage veze sa istinom nemaju.

Koliko mi je vodja gotov, kao nemacka ekonomija ili kao sigurnost nemaca i nemica na ulicama Nemacke? Jel ostao u Berlinu koji svaba, zna li se sta?

Bombardiranje Srbije je provedeno nakon što su SAD i NATO višekratno upozoravali Miloševića da prekine s etničkim čišćenjem Albanaca na Kosovu uz jasno upozorenje da će vojno intervenirati ukoliko Milošević ne zaustavi vojnu akciju. Milošević se svjesno oglušio na sva upozorenja, a ostalo je povijest.
Бомбардовање СР Југославије представља злочин агресије према независној и сувереној држави која није напала НАТО. Исти такав злочин је почињен у Ираку, Либији, Сирији и Афганистану. Ниједна од тих држава није напала САД нити НАТО, а све су на крају биле бомбардоване и растурене.

Back