Da li treba ljubiti tokom seksa?

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.878
prije sexa obavezno..u toku sexa i sam cin nakon sexa ni slucajno..ona odradi oral i sad treba je poljubiti ko da sam samog sebe poljubio..ma fuj..
čekaj bre čiji je to penis?
tvoj ili tuđ?
ako imaš prema delovima svog tela vako nakaradan običaj da ih se gadiš
da li možda imaš nekog da ti obriše dupe posle kakanja jer gurnuti prs u tu usranu rupu je stvarno fuj
:lol:

spavach

Domaćin
Poruka
4.394
Znači, po tome ti se samog sebe gadiš?Ako si joj već prosuo svoj dnk materijal u usta, ako si je pre toga olizao, to ti nije bilo gadljivo?Ili to ne radiš uopšte?Slabi ste mi vi hebači, mladi i neukusni...Tojest, neiskusni.Zapravo, kad ti proguta pa je posle poljubiš, ništa se i ne oseća na "ono", svi vi neiskusni i gadljivi samo umišljate neke stvari.
procitaj sta sam nati odgovorio...ili cemo sad raditi brain washing i ubjedjivati druge dje treba da svrsavaju..

spavach

Domaćin
Poruka
4.394
čekaj bre čiji je to penis?
tvoj ili tuđ?
ako imaš prema delovima svog tela vako nakaradan običaj da ih se gadiš
da li možda imaš nekog da ti obriše dupe posle kakanja jer gurnuti prs u tu usranu rupu je stvarno fuj
:lol:

ne znam ko jos gura prste u kanalni otvor da bi ocistio..papir sestro postoji...drugo poslije velike nuzde, operes ruke..ti ako ne operes ruke ok cuj tvoj problem...drugo, ako ti nakon masturbacije polizes svoje prstice opet tvoj problem, tvoja stvar, tvoja navika..ja svoj penis necu da njuskam..

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.878
ne znam ko jos gura prste u kanalni otvor da bi ocistio..papir sestro postoji...drugo poslije velike nuzde, operes ruke..ti ako ne operes ruke ok cuj tvoj problem...drugo, ako ti nakon masturbacije polizes svoje prstice opet tvoj problem, tvoja stvar, tvoja navika..ja svoj penis necu da njuskam..

ali ne znam da li si stvarno glup ili samo nisi trenutno u fokusu.
radi se o tvom telu gadjenju prema nekim njegovim delovima a ne o tome da li perem ruke posle kakanja
u šta se pretvori razgovor na ultra kratkim talasima...moj ti:roll:

Troubleshooter

Iskusan
Poruka
6.581
Kad čovek čita neke frajere , pomisli, ovi pree*aše sve živo,razumeju se u je***činu samo tako, pa kad bre ljudi uspevate od silnog kuckanja da nešto prevrnete ?? Nemate pojma šta je vođenje ljubavi, al vođenje sexa, sve sam master do mastera. Zanimljivo.
Што рече један мој другар - сваки дан упознам једног сексуалног гиганта и првака Србије у скијању.

Blau

Iskusan
Poruka
6.598
Тужно је што је мој упис о дављењу, пљувању и шамарању обрисан.

Само дозирано насиље у Еросу доноси оне праве чари и страст која прелази у “онострано”.

Након таквог искуства свакакви будући доживљаји који не излазе из оквира обичног, биће досадни и предвидиви.

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.831
Zelio bih znati, da li se treba ljubiti partner tokom seksa ili se treba koncetrirati na seks i radi erekcije buljiti u grudi partnerice?

Ma kakvi, najbolje je da jedes bananu ili sladoled - zavisi sta vise volis.
Naravno, uz muziku Brian May-a. 😁😁😁

Prilozi

• IMG-056dbbd969541266c65166a8033d48bb-V.jpg
    IMG-056dbbd969541266c65166a8033d48bb-V.jpg
    55 KB · Pregleda: 0