Da li treba da me bude sramota mog slabog racunara?

Pre 5 godina sam kupio nov komp za 350 evra a mogo sam mnogo bolje igrati za taj novac. Krivo mi je sto nisam igrao u vise fps neke igre. Jako me je sramota. Mislim da svi na balkanu imaju minum rx 570. Imam 23 godine i mislim da sam velika budala sto nisam iskoristio da uzivam u najboljim godinama za gaming
pricas ljudima koji su videli otkrivanje struje kako su ti najbolje godine prosle

Samo mazohisti koriste loše računare, loše tablete(?) i laptopove, smart telefone, android plejere i smart tv. I ja sam jedan od njih. Zapravo, ništa od tih uređaja ne bi zastarelo da se softver nije menjao uporedo sa novim hardverskim zahtevima. Što se igrica tiče, bolje je imati i 1000 starih dos igrica, nego 1 novu koja zauzima isto toliko memorijskog prostora.

Samo mazohisti koriste loše računare, loše tablete(?) i laptopove, smart telefone, android plejere i smart tv. I ja sam jedan od njih. Zapravo, ništa od tih uređaja ne bi zastarelo da se softver nije menjao uporedo sa novim hardverskim zahtevima. Što se igrica tiče, bolje je imati i 1000 starih dos igrica, nego 1 novu koja zauzima isto toliko memorijskog prostora.
Мазохисти су они који желе да им дигну све што имају се хвале шта и како имају а после кукају по медијима што им је нестало ијао па како они су посебни да се у овом нивоу немаштине бахате.
За скупо треба живети у згради са обезбеђењем улаза у зграду,улаза на паркинг,улаза у зграду из паркинга или у кући са озбиљним обезбеђењем за које много пара треба месечно,годишње.

Pre 5 godina sam kupio nov komp za 350 evra
То је две трећине плате,зашто си бацио паре?
a mogo sam mnogo bolje igrati za taj novac. Krivo mi je sto nisam igrao u vise fps neke igre. Jako me je sramota. Mislim da svi na balkanu imaju minum rx 570.
Чиме се ти оптерећујеш - да ли би толико волео да си мета мржње и лопова (о томе причају они који купе нешто за много пара) јер имаш нешто материјално што други немају?
Imam 23 godine i mislim da sam velika budala sto nisam iskoristio da uzivam u najboljim godinama za gaming
На почетку младости си,посвети се животу (оно ван овог екрана и немој да гледаш у особе без живота или са траумама од погрешног окружења које траже спас у бежању ка овом екрану) послу и некој социјализацији са другима ако си у могућности,чувај вид,чувај кичму.

@BlackJack77

Моје мишљење: Не треба да те буде срамота што си купио тај комп. Свако ће купити компјутер у складу са својим могућностима. Можда неко и није у могућности да купи компјутер или једноставно неће да га купи зато што му не треба.

Сматрам да ниси велика будала што си ниси купио скупљи а бољи комп.

Иако имам компјутер за који претпостављам да је далеко лошији од твог мене није срамота. Графика више мање, за мене је главно да се увежбам да што боље ирам без обзира на конзолу и узраст.
Тако сам 2019-е купио полован комп па сам играо Burnout Paradice које је изашао 2008 или 2009.

Back