Да ли Товарищ Стаљину треба подићи споменик?

Да ли подржавате именовање улице и градњу споменика Стаљину

• да

• не

• не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Са обзиром да је ослободио Србију од фашиста и помогао српски народ током целе борбе и био главни КОМАНДАНТ НБО поготово у Србији.

Ако не споменик онда једну улицу човеку и другу и брату који је ослободио српски народ од фашиста.

Један једни маршал и друг товарищ Сталин

stalin.jpg

Pa treba.On je najveći borac za slobodu i najveći antifašista.

Pa jeste,jos ako na njegovu svetlu biografiju dodamo katinsku sumu i pridruzene zlocine,invaziju na istocnu poljsku,litvaniju,letoniju,estoniju,te pakt ribentrop-molotov i sibirske logore,kao i zatrasivanje kako svog tako i ostalih naroda represijom JA MISLIM DA GA ZASLUZUJE U SVAKOJ EVROPSKOJ METROPOLI I TO ISPRED NARODNE SKUPSTINE,
Najbolje bi bilo napraviti ga sa nozem u ruci koji je krvlju okupan,da zraci kao opomena svakom ko pomisli promil drugacije

Са обзиром да је ослободио Србију од фашиста и помогао српски народ током целе борбе и био главни КОМАНДАНТ НБО поготово у Србији.

Ако не споменик онда једну улицу човеку и другу и брату који је ослободио српски народ од фашиста.

Један једни маршал и друг товарищ Сталин

stalin.jpg

Seko dzaba si postavila anketu neces dobro proci,ovom monstrumu treba porusiti i spomenike po Rusiji i zabraniti izgovaranje njegovog imena.......nije on znas puno bolji od Hitlera tu su negde,zato su i drugovali
Objasni mi srz stetnosti fasizma zapravo nacizma u poredjenju sa komunizmom,jel to zato sto ste vi pobedili?

Seko dzaba si postavila anketu neces dobro proci,ovom monstrumu treba porusiti i spomenike po Rusiji i zabraniti izgovaranje njegovog imena.......nije on znas puno bolji od Hitlera tu su negde,zato su i drugovali
Objasni mi srz stetnosti fasizma zapravo nacizma u poredjenju sa komunizmom,jel to zato sto ste vi pobedili?

Стаљин је у Русији веома цењен и много га воле свуда по свету а посебно у Русији.

Стаљин је у Русији веома цењен и много га воле свуда по свету а посебно у Русији.

Axa i u SAD ga obozavaju......a i nasi gradjani ne da ga vole neg' nemas pojma.....ko moze da voli monstruma serijskog ubicu najveceg executora minulog veka???
Da te upoznam sa cinjenicom NIJE ON RUS,ON JE GRUZIN,A ZNAMO KAKO SE RUSI I GRUZINI VOLE......

Hitler je bio samo talentovani učenik ovog krvoloka sa slike (Gutalinčik)....

Зато што је ослободио Србију од фашизма,мало ли је..

Који бисери.Стаљин ослободио Србију.Што се тиче споменике па улице,то треба једном да престане и заувек тако да остане.То само дели људе.

Poslednja izmena:
Pa jeste,jos ako na njegovu svetlu biografiju dodamo katinsku sumu i pridruzene zlocine,invaziju na istocnu poljsku,litvaniju,letoniju,estoniju,te pakt ribentrop-molotov i sibirske logore,kao i zatrasivanje kako svog tako i ostalih naroda represijom JA MISLIM DA GA ZASLUZUJE U SVAKOJ EVROPSKOJ METROPOLI I TO ISPRED NARODNE SKUPSTINE,
Najbolje bi bilo napraviti ga sa nozem u ruci koji je krvlju okupan,da zraci kao opomena svakom ko pomisli promil drugacije
Адмирале, жртво успешне манипулације, немаш појма! Литванија, Естонија, Летонија... колективно су учествовали у елитним нацистичким СС формацијама на Источном фронту и "прославили" су се по својим злочинима. Нешто попут усташке Црне легије. Па ако ти је усташтво узор - онда ништа.

Ипак, памет у главу и књигу у шаке.

Него ко је ослободио да није можда Тито?
Стаљин је био врховни командант не Тито ,Тито је само био референт!

Браво другарице.Морам ти речи да донегде и ја сам симпатизер бивше СФРЈ али овакве бисере нисам очекивао.Реци молимте када је то Стаљин ослободио Србију?

Адмирале, жртво успешне манипулације, немаш појма! Литванија, Естонија, Летонија... колективно су учествовали у елитним нацистичким СС формацијама на Источном фронту и "прославили" су се по својим злочинима. Нешто попут усташке Црне легије. Па ако ти је усташтво узор - онда ништа.

Ипак, памет у главу и књигу у шаке.

AXa,daj der predlozi mi nekog crvenog pisca istorije da procitam nesto usput i o kozarackom kolu......ustase i partizani to ti dodje jedno te isto....zasto litvanci,letonci i estonci traze izjednacavanje komunistickihi i nacistickih zlocina?ko je koga okupirao?koliko su pobili baltika boljsevici?

Руси су ослободили Србију није се сама ослободила него је по Стаљиновом налогу дошло до ослобођења .Цело време рата Стаљин је помагао бробу против фашизма у Србији и Југославији.Шта мислиш одкуд им пушке ,лекови ,доктори ..

Back