T
Tinejdzerka
Gost
Masturbiraaju,tj. samozadovoljavaju se>?Sta mislite o tome
ops: ?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Keeper:je8em ti zivot koje pitanje ...
ko da si pitao sija li sunce na leto .....
e, sad, za ono 99% tinejdzera vise puta dnevno ... ??? u stvari, nemam pojma, mozda je tako, znate ono fore tipa hormoni, testoteroni, estrogeni, hocu da budem mama, ocu da pravim decu ..... uh, sto ovo prija![]()
Courtney:Keeper:je8em ti zivot koje pitanje ...
ko da si pitao sija li sunce na leto .....
e, sad, za ono 99% tinejdzera vise puta dnevno ... ??? u stvari, nemam pojma, mozda je tako, znate ono fore tipa hormoni, testoteroni, estrogeni, hocu da budem mama, ocu da pravim decu ..... uh, sto ovo prija![]()
![]()
![]()
Ja necu da budem mama,ziveli kondomi!
Keeper:a kako zamisljas da postanes mama sa poljupcima u celo ???
Incognito:Keeper:a kako zamisljas da postanes mama sa poljupcima u celo ???
Mora od necega da se pocne![]()
![]()
:shock: Treba jos nesto? :shock:Keeper:a kako zamisljas da postanes mama sa poljupcima u celo ???
guitarrr_babe:![]()
Mozda drzanje za ruke, ali psssssssssssst, to nemoj nikom da pricas! Moja mama je tako triput ostala trudna!!!
ej:Skrenuli ste sa teme!
:shock: Oh,my god! Svi na depilaciju dlanova!Keeper:ej:Skrenuli ste sa teme!
pa sta onda?
ionako niko nece da prica o masturbiranju, niko ne sme da prizna![]()
heheheh
evo ja cu prvi:
JA TO NE RADIM !!!
od toga rastu dlake na dlanovima![]()
hehehhehehhehehehheheheh
Samo dlake na dlanovima?Nem sanse koliko ja znam izraste i trece oko jos tri ruke usi pocnu da ti rastu ispod tabanaKeeper:ej:Skrenuli ste sa teme!
pa sta onda?
ionako niko nece da prica o masturbiranju, niko ne sme da prizna![]()
heheheh
evo ja cu prvi:
JA TO NE RADIM !!!
od toga rastu dlake na dlanovima![]()
hehehhehehhehehehheheheh
Incognito:a to li je? ... e, i od omladine moze ponesto da se nauci... ja se godinama cudio zasto sam imao dlaku na jeziku u mojim teenage godinama... sad sve ima smisla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock:Keeper:Incognito:a to li je? ... e, i od omladine moze ponesto da se nauci... ja se godinama cudio zasto sam imao dlaku na jeziku u mojim teenage godinama... sad sve ima smisla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko zna sta si ti radio kad si dobio dlaku na jeziku ... heeheh