dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.664
Uh,kako je hladno
ajd' da vas čujem ko će ili šta će, večeras da vas greje..mene kako stvari stoje, može samo ljubav prema domovini.

Mene jorgan i ljubav.Uh,kako je hladnoajd' da vas čujem ko će ili šta će, večeras da vas greje..mene kako stvari stoje, može samo ljubav prema domovini.
![]()
Koji si ti car...i bata velja posti.cekam, da se vrati zivotinja sa seminar.
Ćebe i radijator.Uh,kako je hladnoajd' da vas čujem ko će ili šta će, večeras da vas greje..mene kako stvari stoje, može samo ljubav prema domovini.
![]()
pricaj srpski da te ceo svet razume,ne glumi ludilo!Bas ti je lipa tema![]()
Grijat cu sama sebe , zagrlit se pod lancun i corkenzi![]()
na mogu da ti dam bonu, jer mi ne daju ali prvom prilikom.....jesi car majke mii bata velja posti.cekam, da se vrati zivotinja sa seminar.
Ajme zar ti je lancun dovoljan? Ja se smrzavam i pri pomisli na samo lancun. A nismo daleko....Bas ti je lipa tema![]()
Grijat cu sama sebe , zagrlit se pod lancun i corkenzi![]()
lazes.Uh ne bih se dao nikom ceo krevet samo moj
pa...nemoj da si tuzna zbog toga...to je veoma jaka ljubav...pokrece svetove i ratoveUh,kako je hladnoajd' da vas čujem ko će ili šta će, večeras da vas greje..mene kako stvari stoje, može samo ljubav prema domovini.
![]()
Parno grejanje i čaj.....
I meni al me mrzi da je kuvam.....joj meni se pije topla cokolada... to super greje
![]()
e sad za razliku od zvocala..moram dodati da je caj u velikoj solji nesto predivno za grejanje..greje ruke usne grlo i stomak...dok solju drzis sa dve ruke misli ti vrludaju....ako si se tek istusirala..pokrijes se cebencetom i sva mirisljava uzivas...a ovi drugi koji se greju sa partnerom ce da se znoje i rade smesne pokrete da se umore i morace ponovo pod tus..kad ti vec budes davno mirno spavala i nesto predivno sanjalaParno grejanje i čaj.....
Meni se uvek zalepi za lonce zbog gustina pa samo u kaficuI meni al me mrzi da je kuvam.....![]()
Bata Velja bi mogao psovke da preskoči u društvu ovako divnih dama....bata velja bi bambao,ne mi se laze sa tu cokoladu i jorgani,sta bre serrete,kakvi radijatori
Posle vožnje od približno 270 km ,i ovog virtuelnog krstarenja,sasvim se lepo spava i u prohladnoj sobi....Uh,kako je hladnoajd' da vas čujem ko će ili šta će, večeras da vas greje..mene kako stvari stoje, može samo ljubav prema domovini.
![]()
offtopic...Posle vožnje od približno 270 km ,i ovog virtuelnog krstarenja,sasvim se lepo spava i u prohladnoj sobi....![]()