Da li te je sramota da pričaš o seksu?

Danas se čini da je imati seks lako, ali pričati o seksualnom iskustvu sa dubinom i osećanjima je čin hrabrosti.

Često razmišljamo o seksu kao o nečemu čime se bave samo naša tela, ali veliki deo našeg seksualnog života odvija se u našim umovima. Opšte je poznato da kada ste previše napeti zbog seksa, ne možete se uskladiti ni sa telom. Mnogim odraslima je neprijatno da pričaju o seksu, čak i sa svojim partnerima.

Izražavanje seksualnih želja nije greh.

1*KsNlySDZprcEtBNLkpoYKA.jpeg
Ја ћу вам причам када пробам.

Јесте ме помало срамота,зато што су то интимне теме,а иначе сам асе*суалан.Мислим да би ме други осуђивали.
Ovde nije.
Inače ne pričam.
Слично је и са мном.Лакше ми је да поделим интиму са непознатим људима него са неким кога познајем.

Јесте, и то само зато што друштво то пуно осуђује. Зато никад нисам ни имао секс, жртва сам ирационалности других. Али сматрам да је секс нешто лепо, природно и здраво, где се задовољство дели и ником се не чини зло (за разлику од осуђивања), значи, нешто скроз исправно. И да је јако ирационално то што је то табу, а верујем да су први људи који су то табуизовали учинили то из злонамерности у фазону 'не сме да се слободно торба нико а ми ћемо већ то радити тајно а и може нам се јер смо му*да, и јер смо лицемерно-морални и том особином смо надмудрили остале'.

Ne pričam pa me i nije sramota. Samo i ne pričam nit pred mnom o tome nešto govore, osim kad svratim na forum, uglavnom je slušanje nečijih hvalisanja i insinuacija, kao i svaka priča za ubijanje vremena nekad bude zanimljivo uglavnom smori. Možda sam nekoliko puta prisustvovao 'ozbiljnim' razgovorima u vezi seksa, i recimo da se situacija na terenu drastično razlikuje od one na forum temama, kome verovati :/

Danas se čini da je imati seks lako, ali pričati o seksualnom iskustvu sa dubinom i osećanjima je čin hrabrosti.

Često razmišljamo o seksu kao o nečemu čime se bave samo naša tela, ali veliki deo našeg seksualnog života odvija se u našim umovima. Opšte je poznato da kada ste previše napeti zbog seksa, ne možete se uskladiti ni sa telom. Mnogim odraslima je neprijatno da pričaju o seksu, čak i sa svojim partnerima.

Nije ne sramota

Sa kim bre da pricas o sexu, sta tu ima da se prica

Ne pričam pa me i nije sramota. Samo i ne pričam nit pred mnom o tome nešto govore, osim kad svratim na forum, uglavnom je slušanje nečijih hvalisanja i insinuacija, kao i svaka priča za ubijanje vremena nekad bude zanimljivo uglavnom smori. Možda sam nekoliko puta prisustvovao 'ozbiljnim' razgovorima u vezi seksa, i recimo da se situacija na terenu drastično razlikuje od one na forum temama, kome verovati :/
ovo me je sad yainteresovalo ... :)
po čemu se razlikuje?

Pa ne znam sa kim se druzis
Ja sa mojim prijateljima i u okruzenju, kolege i sl
Pricamo skroz otvoreno
Cak se na kraju i smejemo kad krenemo u detalje 😂

Back