PerfectOne
Vitača Milut
- Poruka
- 29.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zasto, mozda je to moje greska sto ja puno pricam....A ja nisam shvatio temu,s partnerkom mi svaka prica o sexu ubija zelju
samo ako ne zna da kuvaA ja nisam shvatio temu,s partnerkom mi svaka prica o sexu ubija zelju
Ubio me Bog ako ih pola ne bi utekloPogledajte prilog 1297946
baciš ga na challenge, merneš izmedju redova potrebu da se dokaže…
pitaš ga da li bi ostao ravnodušan (profesionalan)da konobariše u golom društvu?
Ja ne bih.Ubio me Bog ako ih pola ne bi uteklo![]()
![]()
![]()
Evo i kad citam sta pisete nije mi zanimljivo ako bih trebao da istrazujem taj teren a poznat mizasto, mozda je to moje greska sto ja puno pricam....
De napisi da vidim,mozda se i ja izgasim
ok,Hvala na odgovoru.Evo i kad citam sta pisete nije mi zanimljivo ako bih trebao da istrazujem taj teren a poznat mi
Ili kazem da volim gutanje,a ona nesto antiprotivno se zgrozi,ili se dogovaramo sta cemo da probamo.volim spontanost i iznenadjenje
trebalo je da mu kažešJa stvarno puno pricam, ali rekla sam sama sebi da cu da usutim mozda je to kod mene problem,
zadnji put sam mu rekla da me hebe zestoko, da me umori iscrpi, volim hebiga da je Musko ,Musko a ne da se ja pored njega osicam da sam musko.
Da me uhvati za kosu potegne, da se nabija u mene, ja volim stvarno zestok sex.Mislis da mu odmah nije pao,,,joj majkemi ako ga tad nisam ubila reko nikad necu sigurno.
nipošto.ok,Hvala na odgovoru.
Budem Ušutila....
spontano se iznenadite kad se dogovorite?Evo i kad citam sta pisete nije mi zanimljivo ako bih trebao da istrazujem taj teren a poznat mi
Ili kazem da volim gutanje,a ona nesto antiprotivno se zgrozi,ili se dogovaramo sta cemo da probamo.volim spontanost i iznenadjenje
E upravo,kad mi riba kaze fak mi odma mi pada,al neka nova riba mozeJa stvarno puno pricam, ali rekla sam sama sebi da cu da usutim mozda je to kod mene problem,
zadnji put sam mu rekla da me hebe zestoko, da me umori iscrpi, volim hebiga da je Musko ,Musko a ne da se ja pored njega osicam da sam musko.
Da me uhvati za kosu potegne, da se nabija u mene, ja volim stvarno zestok sex.Mislis da mu odmah nije pao,,,joj majkemi ako ga tad nisam ubila reko nikad necu sigurno.
Nisi ništa pogrešila!Ja stvarno puno pricam, ali rekla sam sama sebi da cu da usutim mozda je to kod mene problem,
Ne volim kazem da se dogovaramospontano se iznenadite kad se dogovorite?
haha
Ma jasno! Šta će ti seka persa!Fino neka bude sto hoce, sad budem vidila kada ce mi prvi prici
da vidimo sto i kako dalje...Iskreno bojim se da mi nece vise prici,pitaj Boga sto je u tom trenu njemu proslo kroz glavu..
Cekam razgovor sa njegove strane otvoreni o sexu..Ja ne volim da se po meni glibi kao da sam krepana kokoš, brate
ili me Hebi kako treba ili bizi u pm krasnu..
O, da.Ne sramim se, par puta sam podijelila poneki intimni detalj koji mi je kasnije "bačen u lice" sa posprdnim komentarom.
Ovdje je najpametnije ne otkrivati previše.
Ajaoj baš me nešto zabole šta će cenjeni forumaši da iskomentarišuO, da.
Jedan na jedan sa nekim drugarom OK.
Ono tipa kako je prosao sa nekom forom kojuj ja nisam probao sa curom.
Naravno i sa devojkom pa to je normalno.
Ali ovde...
nije me sramoto, pa zasto bi bilo...ali zbog ovog sto si napisala necu da otkrivam nista.
Ionako cesto previse laprdam.
to je i meni proslo kroz glavu heheheheheAjaoj baš me nešto zabole šta će cenjeni forumaši da iskomentarišu![]()
Tako i treba.Ajaoj baš me nešto zabole šta će cenjeni forumaši da iskomentarišu![]()