Da li te je sramota da pričaš o seksu?

99D6BAC4-DBB2-4F32-9799-01659A654C63.png
baciš ga na challenge, metneš izmedju redova potrebu da se dokaže…
pitaš ga da li bi ostao ravnodušan (profesionalan)da konobariše u golom društvu?

Ja stvarno puno pricam, ali rekla sam sama sebi da cu da usutim mozda je to kod mene problem,
zadnji put sam mu rekla da me hebe zestoko, da me umori iscrpi, volim hebiga da je Musko ,Musko a ne da se ja pored njega osicam da sam musko.
Da me uhvati za kosu potegne, da se nabija u mene, ja volim stvarno zestok sex.Mislis da mu odmah nije pao,,,joj majkemi ako ga tad nisam ubila reko nikad necu sigurno.

Ja stvarno puno pricam, ali rekla sam sama sebi da cu da usutim mozda je to kod mene problem,
zadnji put sam mu rekla da me hebe zestoko, da me umori iscrpi, volim hebiga da je Musko ,Musko a ne da se ja pored njega osicam da sam musko.
Da me uhvati za kosu potegne, da se nabija u mene, ja volim stvarno zestok sex.Mislis da mu odmah nije pao,,,joj majkemi ako ga tad nisam ubila reko nikad necu sigurno.
trebalo je da mu kažeš
killing me softly with this….
možda bi proradio, vidiš da je neki fino vaspitan tip:lol:

E upravo,kad mi riba kaze fak mi odma mi pada,al neka nova riba moze

Nisi ništa pogrešila!

Fino neka bude sto hoce, sad budem vidila kada ce mi prvi prici
da vidimo sto i kako dalje...Iskreno bojim se da mi nece vise prici,pitaj Boga sto je u tom trenu njemu proslo kroz glavu..
Cekam razgovor sa njegove strane otvoreni o sexu..Ja ne volim da se po meni glibi kao da sam krepana kokoš, brate
ili me Hebi kako treba ili bizi u pm krasnu..
Ma jasno! Šta će ti seka persa!
Ako voliš žestok sex, kako i valja, traži nekog ko tomože i da pruži. Samo nisi ništa pogrešila!

Mislim ima ka da se ljudi maze i kada je lagano, ali bez toga da te uhvati ponekad i žestoko te ne istrese i ja nemam osećaj da sam pored muškarca. Samo napred ❤️

Ne sramim se, par puta sam podijelila poneki intimni detalj koji mi je kasnije "bačen u lice" sa posprdnim komentarom.
Ovdje je najpametnije ne otkrivati previše.
O, da.
Jedan na jedan sa nekim drugarom OK.
Ono tipa kako je prosao sa nekom forom koju ja nisam probao sa curom.
Naravno i sa devojkom pa to je normalno.
Ali ovde...
nije me sramoto, pa zasto bi bilo...ali zbog ovog sto si napisala necu da otkrivam nista.
Ionako cesto previse laprdam.

uhhh, budemo vidili kako ce dalje sve to.Nekad stvarno ti dode da te izmori.
Nakupi se u tebi te snage da bi pola brda probila, treba ispucati iz sebe, a hebiha ocito druga strana vise voli polagano, njezno.
U glavnom, ja pricam otvoreno sa njim o sexu svaki put prva krenem razgovor, zelim da mi se kaze sto ne valja,sto valja.A poslije toga rekla sam da cu da usutim, i cekam da vidim sto ce da on kaze prvi.
Hebe mi se imam tuš ja cu da se tako gasim dok privi ne krene, ne zelim pored njega da ja budem stalno muško da ja vodim hebenu igru u sexu.
Kod mene je ja najmanji problem recimo to pricanje, vidis da ima njih dosta da sute da se ne prica, meni to nije zanimljivo da se sramimo jedno drugoga o tome razgovarati.Meni cak bude lipo kad pricam sa njim o svemu tome, pa se i napalim i sad ti znaj pored svega toga kako dalje.

O, da.
Jedan na jedan sa nekim drugarom OK.
Ono tipa kako je prosao sa nekom forom kojuj ja nisam probao sa curom.
Naravno i sa devojkom pa to je normalno.
Ali ovde...
nije me sramoto, pa zasto bi bilo...ali zbog ovog sto si napisala necu da otkrivam nista.
Ionako cesto previse laprdam.
Ajaoj baš me nešto zabole šta će cenjeni forumaši da iskomentarišu 😂😁

Back