Да ли Тадић и Јеремић морају да одговарају за велеиздају - ревидирање резолуције 12 44?

Очекујем да јаке снаге и патроле полиције ухапсе Бориса Тадића због страшне издаје коју је починио! Својом велеиздајом надмашио је и Вука Бранковића!
Opevavace se Tadiceva izdaja u postkosovskom ciklusu srpske epske poezije.

ДАЧИЋ ЈЕ ПОЛИТТИЧКИ КАМЕЛЕОН гњидица то сви знамо, п.изда. а п.изда кад једном изда увек изда.
то опет не може да оспори чињеницу да је потпис на ИЗМЕНЕ СТАВКИ У РЕЗОЛУЦИЈИ 12 44 СТАВИО ТАДИЋ!
јел дачић знао 2008 да ће то овај да учини 2010 ?

па све и да јесте, не можеш доказати.

ПОТПИС ЈЕ СТАВИО ТАДИЋ

извести пред суд, и увидети детаље како је дошло до те одлуке да се стави потпис на РЕВИДИРАЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44 па их све осудити!

упамти више нема ћутања о томе. то се мора расветлити и осудити на велеиздају јер је изменом резолуције у ставкама које су поништавале једнострану независност од шифтара практично ПРИЗНАО ЈЕДНОСТРНАУ НЕЗАВИСНОС!

издаја, донети пресуду и акт којом се све одлуке и потписи велеиздјаничког чина поништавају и проглашавају НИШТАВНИМ!

а онда да видимо како даље а неће бити лако ни најмање јер ће уса копилад тј запад да нас нагазе због тога.

али то просто морамо учинити јер је то ВЕЛИЗДАЈА И ВАН СВАКОГ МОЗГА ШТО ЈЕ УЧИНИО!
Pa Dačić nije oborio vladu nakon toga a mogao je. Dakle saučesnik i to najbitniji. Na kraju je on kao premijer potpisao Briselski sporazum 2013.

Очекујем да јаке снаге и патроле полиције ухапсе Бориса Тадића због страшне издаје коју је починио! Својом велеиздајом надмашио је и Вука Бранковића!
ТО МОРА ДА СЕ УЧИНИ!
мора!

ухапсити га поркенути процес пред судом , јавно преносити пред НАРОДОМ и осудити га за ВЕЛЕИЗДАЈУ - због промена у РЕЗОЛУЦИЈИ 12 44 , 2010те године!

због тога јер је потписао да се избаце ставке из резолуције 12 44 САВЕТА БЕЗБЕДНОСТИ КОЈЕ ДИРЕКТНО ПОНИШТАВАЈУ ЈЕДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ ШИФТАРА!

то нико није смео да учини !

сваки србин који би такво нешто учинио морао би да буде осуђен на доживотну робију!

ДОК ТАДИЋ НЕ БУДЕ ОДГОВАРАО свака прича око косова је узалудна!

неће му то народ заборавити!
МОРА БИТИ УХАПШЕН И ИЗВЕДЕН ПРЕД СУД ЗБОГ ИЗМЕНА РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44!

Pa Dačić nije oborio vladu nakon toga a mogao je. Dakle saučesnik i to najbitniji.
ОК ОК кажеш да је саучесник У ИЗМЕНАМА РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44 , Процес против оног ко је потписао, против тадића а у процесу сви детаљи да се изнесу!
слажем се. па да видимо зашто није госпон дачић оборио владу својим изалском из ње 2010те ?
Na kraju je on kao premijer potpisao Briselski sporazum 2013.
то је већ кромпир врућ пребачен од тадића другој влади... мсилим и сада када поништимо ту одлуку из 2010 занш и сам да ће нас уса и запад сатрати уценама и напасти пропагандом!

они се боје да је врате, али ми срби немамо други избор!

ИЛИ ДОЕ КОСОВО И ПСОЛЕДЊИ ДЕО СЕВЕРНЕ МИТРОВИЦЕ или да поништимо издајнички потпис тадића и прогласимо ништавним!

тиме враћамо изворну резолуцију 12 44 као једину а она не допушта ејднсотрнау независност шифтара, због чега су амери толко и хтели да се она промени!

ТО МОРА ДА СЕ УЧИНИ!
мора!

ухапсити га поркенути процес пред судом , јавно преносити пред НАРОДОМ и осудити га за ВЕЛЕИЗДАЈУ - због промена у РЕЗОЛУЦИЈИ 12 44 , 2010те године!

због тога јер је потписао да се избаце ставке из резолуције 12 44 САВЕТА БЕЗБЕДНОСТИ КОЈЕ ДИРЕКТНО ПОНИШТАВАЈУ ЈЕДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ ШИФТАРА!

то нико није смео да учини !

сваки србин који би такво нешто учинио морао би да буде осуђен на доживотну робију!

ДОК ТАДИЋ НЕ БУДЕ ОДГОВАРАО свака прича око косова је узалудна!

неће му то народ заборавити!
МОРА БИТИ УХАПШЕН И ИЗВЕДЕН ПРЕД СУД ЗБОГ ИЗМЕНА РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44!
Морамо покренути СвеНародну Петицију за хапшење велеиздајника Бориса Тадића!!

Тадић мора да одговара за своје злочине!!!

ТАДИЋ МОРА БИТИ УХАПШЕН И ПРОЦЕСУИРАН ЗБОГ ИЗДАЈНИЧКОГ ПОТПИСА О ИЗМЕНАМА РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44 КОЈА ЗАБРАЊУЈЕ БИЛО КАКВУЕЈДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ КОСОВА!

мора бити осуђен за тај идиотизам издајнички!

док се то не учини нема нам спаса и нема мира у сбрима!

Морамо покренути СвеНародну Петицију за хапшење велеиздајника Бориса Тадића!!
СЛАЖЕМ СЕ!
срушио је, изменуо ставке у резолуцији 12 44 КОЈЕ НИСУ ДОПУШТАЛЕ ЈЕДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ ШИФТАРА!

Тадић мора да одговара за своје злочине!!!
мора да одговара, мора бити осуђен за издају!

Nakon toga je Vučić tri sporazuma prihvatio vezano za Kosovo na osnovu te izmene 1244. Da je hteo hapsiti Tadića, Jeremića i Đilasa učinio bi to nakon promene vlasti. Uhapsio je samo Miškovića i onda ga pustio. :mrgreen:

Nakon toga je Vučić tri sporazuma prihvatio vezano za Kosovo na osnovu te izmene 1244. Da je hteo hapsiti Tadića, Jeremića i Đilasa učinio bi to nakon promene vlasti. Uhapsio je samo Miškovića i onda ga pustio. :mrgreen:
Ако нешто замерам Председнику Вучићу то је што се велеиздајник Тадић слободно шета по Србији! Требало га је одмах ухапсити и процесуирати због те издаје коју је починио!!

срушио је, изменуо ставке у резолуцији 12 44 КОЈЕ НИСУ ДОПУШТАЛЕ ЈЕДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ ШИФТАРА!
И ко зна колико је пара од западњака примио за ту издају!

И то би требало подробно истражити!

Rezolucija 1244 je krac na bicklu.
Svako na Kosovu zna da je Rezolucija 1244 krac na bicklu.
Zapad zna da je Rezolucija 1244 krac na biciklu.
Rusija zna da je Rezolucija 1244 krac na biciklu.
Sloba je znao da je Rozolucija 1244 krac na biciklu.
Svako u UN je znao da je rezolucija 1244 krac na biciklu.
Rezolucija 1244 je bila krac na biciku 2020-e, 2010-e i 1999-e.

Generalno jeste sada, ali u momentu nastanka nije bila. Tadić je trebalo svoju politiku da bazira na tome i da se izbori za implementaciju te rezolucije. Tu dolazimo do (ne)sposobnosti njegove politike. Iako je u momentu dolaska na vlast imao solidno dobar ugled i poštovanje u svetu, on ne uspeva ništa da progura iz te rezolucije što nam je išlo u prilog. Njegov period prolazi apsolutno bez i jednog datog gola sa naše strane. Jedna velika nesposobnost. Takođe, Tadić je odgovoran i za Briselski Sporazum. On ga nije potpisao, pobegao je, ali ga je DOBIO. Taj dokument je REZULTAT njegove politike i njegovih pregovora sa strancima. Pa kad ga je dobio, samo je umakao i uvalio vruć krompir nekom drugom. A svi znamo da takav dokument kad dobiješ, to je to, nema vrdanja, moraš da potpišeš ili sledi zavrtanje ruku. Džaba posle da se vadiš "pa ja nisam potpisao", poenta je da ga ne dobiješ, a kad ga dobiješ, to je već kasno, napravljena je šteta za celu državu. Dakle Tadić nas je svojom nesposobnom politikom prilično sahranio što se tiče Kosova. Imao je najveće šanse da situaciju preokrene ali je izabrao da ne uradi ništa. Naravno, Vučić nije ništa bolji. Kako je Tadić mogao (i trebao) da se izbori za rezoluciju, 1000 vojnika i eventualno podelu (pošto smo tada imali kontrolu na severu), tako je i Vučić imao priliku da se izbori za ZSO. Takođe je, isto kao i Tadić, izabrao da ne uradi ništa. Što znači da su Milošević, Tadić i Vučić zajedno i solidarno odgovorni za gubitak Kosova.

МОЖДА Би га хапсио АЛ ЦВИКА ОД уса, знаш исам какви ће пртисци бити кад поменемо процес против тадића!

па неће уса да мирно гледа како оног ко им је донео ИЗМЕНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ које би зажмуриле на независност једнострану од стране шифтара, ссада ми осудимо и све одлуке његове прогласимо ништавним!

па сам си помињао атхисарија и његове рпедлоге 2007ме који су предлагали међуанродно надгледање КОСОВСКЕ НЕЗАВИСНОСТИ а које смо одбили тада што је и нромално

па они су 11 годиан покушавали да те ставке из резолуције 12 44 некако скину!

сигурно ће раговати шестоким притисцима и уценама да тадића не осудимо! сигурно су то чинили и напомињали свих ових година зар не?

па ниеј потрбено бити много паметан да би био свестан да ће уса да потегне да заштити српског ВЕЛЕИЗДАЈНИКА који је променуо ставке најбитније у резолуцији 12 44!

Ако нешто замерам Председнику Вучићу то је што се велеиздајник Тадић слободно шета по Србији! Требало га је одмах ухапсити и процесуирати због те издаје коју је починио!!
Pa nema logike da ih hapsi jer mu je odgovaralo da oni budu glavni lideri opozicije što su i bili u različitim periodima. Samo je Miškovića skembao privremeno da digne rejting i preuzme svu vlast pa da ne zavisi od Dačića.

МОЖДА Би га хапсио АЛ ЦВИКА ОД уса, знаш исам какви ће пртисци бити кад поменемо процес против тадића
И ја тако мислим. Запад добро штити своје послушнике, попут велеиздајника Бориса Тадића!!

Pa nema logike da ih hapsi jer mu je odgovaralo da oni budu glavni lideri opozicije što su i bili u različitim periodima. Samo je Miškovića skembao privremeno da digne rejting i preuzme svu vlast pa da ne zavisi od Dačića.
Мислим да то није до тога. Него би Запад изврпио велике притиске на Србију уколико би велеиздајник Тадић био ухапшен!

Али уверен сам да ће се то десити једног дана, од кад је Срба и Србије (а то је заиста пуно времена) није било већег велеиздајника од Бориса Тадића! И он мора да одговара за то!

И ко зна колико је пара од западњака примио за ту издају!
ма то је јасно,
И то би требало подробно истражити!
наравно

само дуле тешко је то. Уса ће да штити тог ВЕЛЕИЗДАЈНИКА КОЈИ ИМ ЈЕ КОНАЧНО ПРОМЕНУО СТАВКЕ У РЕЗОЛУЦИЈИ 12 44
вероватно су свих ових година дали до знања влади да ако то покуша да следе уцене притисци смањење инвестиција

јер дуле они ће таквог велеиздајника који им је склонио највећу препреку -СТАВКЕ УРЕЗОЛУЦИЈИ КОЈЕ ДИРЕКТНО ПОНИШТАВАЈУ ЕНЗАВИСНСОТ ШИФТАРА - да штите опасно!

али ми дуле немамо даље!
немамо куд дуле као 1999!

то еј поента ,немамо куда!

ил ида псутим ода исевер митровице отму и униште протерају србе и оданде ил ида реагујемо и осудимо ЂУБРЕ ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ ПА ТАМАН НАС НАПАЛИ БАНДИТИ!

а вучић нек занемари те њихове претње око тадића које г сигурно амери штите, јер видиш и сам да су несрби и душмани наши довел идо тога да лапрдају како је ВУЧИЋ НАЈВЕЋИ ВЕЛЕИЗДАЈНИК КОСОВА

он је добио врућ кромпир а није осудио тадића сигурно јер му то запад напоменуо да неће бити паметно!

а сад кад просло десет година сви заборавили јел на ђубре издјаничко тадића кој ије ТО ДОПРИНЕО ПРОМЕНУВШИ РЕЗОЛУЦИЈУ!

вучић боље ради себе да то скине са врата, и да ОСУДМО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ ТАДИЋА ЗА ИЗДАЈУ КОСОВА! ЗБОГ ПРОМЕНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44!

Generalno jeste sada, ali u momentu nastanka nije bila. Tadić je trebalo svoju politiku da bazira na tome i da se izbori za implementaciju te rezolucije. Tu dolazimo do (ne)sposobnosti njegove politike. Iako je u momentu dolaska na vlast imao solidno dobar ugled i poštovanje u svetu, on ne uspeva ništa da progura iz te rezolucije što nam je išlo u prilog. Njegov period prolazi apsolutno bez i jednog datog gola sa naše strane. Jedna velika nesposobnost. Takođe, Tadić je odgovoran i za Briselski Sporazum. On ga nije potpisao, pobegao je, ali ga je DOBIO. Taj dokument je REZULTAT njegove politike i njegovih pregovora sa strancima. Pa kad ga je dobio, samo je umakao i uvalio vruć krompir nekom drugom. A svi znamo da takav dokument kad dobiješ, to je to, nema vrdanja, moraš da potpišeš ili sledi zavrtanje ruku. Džaba posle da se vadiš "pa ja nisam potpisao", poenta je da ga ne dobiješ, a kad ga dobiješ, to je već kasno, napravljena je šteta za celu državu. Dakle Tadić nas je svojom nesposobnom politikom prilično sahranio što se tiče Kosova. Imao je najveće šanse da situaciju preokrene ali je izabrao da ne uradi ništa. Naravno, Vučić nije ništa bolji. Kako je Tadić mogao (i trebao) da se izbori za rezoluciju, 1000 vojnika i eventualno podelu (pošto smo tada imali kontrolu na severu), tako je i Vučić imao priliku da se izbori za ZSO. Takođe je, isto kao i Tadić, izabrao da ne uradi ništa. Što znači da su Milošević, Tadić i Vučić zajedno i solidarno odgovorni za gubitak Kosova.
Tadic jeste bio potpuno nesposoban politicar, i politika mu je bila u rangu 4 od 10 nezavisno za Kosovo; ali politika prema Kosovu mu je uzas jer je i dalje, kao i sve srpske vlasti, smatrao da tu ima bilo sta sto Srbija treba da kontrolise i placa. Pravljenje geta od Severa Kosova nije uspeh srpske vlasti ili neki zalog za podelu Kosova, nego katastrofa i podgrevanje potpunog sloma. Za Briselski sporazum je tacno, klosarski je uvalio sve to buducim vlastima. Jeste da bi neko iz Sluzbe tada mozda pokusao da ga ubije, ali zato si lider, jer treba pomahnitalom i glupom narodu da predstavljas istinu; a ne da im uvek ides niz dlaku i plasis se za svoju bezbednost.

Poslednja izmena:
Мислим да то није до тога. Него би Запад изврпио велике притиске на Србију уколико би велеиздајник Тадић био ухапшен!

МА ЈАСНО

али види, вучић ако то не учини, њему препуштају ту улогву ВЕЛЕИЗДАЈНИКА , видиш да су сви бриселски споразуми контрадикторни српској независности на територији косова и јесу издајнички јбг

па сви рулај уданоноћно да је вучић донео таблице, границе ово оно...

а да ниеј хтео да преговара око брисела који му наметнут смакла би га уса...

а овак нек бира брате мили, или уса или ће бити он овде потурен и запамћен ко велиздајник што му намећу

па види колко је само нешко тема потегао о велиздајама вучића
а знамо ко је крив за то! ЂУБРЕ ВЕЛИЗДАЈНИЧКО ТАДИЋ! 2010те
Али уверен сам да ће се то десити једног дана, од кад је Срба и Србије (а то је заиста пуно времена) није било већег велеиздајника од Бориса Тадића! И он мора да одговара за то!
тачно тако, није било већег ђубрета велеиздајничког!
мора!

ма то је јасно,

наравно

само дуле тешко је то. Уса ће да штити тог ВЕЛЕИЗДАЈНИКА КОЈИ ИМ ЈЕ КОНАЧНО ПРОМЕНУО СТАВКЕ У РЕЗОЛУЦИЈИ 12 44
вероватно су свих ових година дали до знања влади да ако то покуша да следе уцене притисци смањење инвестиција

јер дуле они ће таквог велеиздајника који им је склонио највећу препреку -СТАВКЕ УРЕЗОЛУЦИЈИ КОЈЕ ДИРЕКТНО ПОНИШТАВАЈУ ЕНЗАВИСНСОТ ШИФТАРА - да штите опасно!

али ми дуле немамо даље!
немамо куд дуле као 1999!

то еј поента ,немамо куда!

ил ида псутим ода исевер митровице отму и униште протерају србе и оданде ил ида реагујемо и осудимо ЂУБРЕ ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ ПА ТАМАН НАС НАПАЛИ БАНДИТИ!

а вучић нек занемари те њихове претње око тадића које г сигурно амери штите, јер видиш и сам да су несрби и душмани наши довел идо тога да лапрдају како је ВУЧИЋ НАЈВЕЋИ ВЕЛЕИЗДАЈНИК КОСОВА

он је добио врућ кромпир а није осудио тадића сигурно јер му то запад напоменуо да неће бити паметно!

а сад кад просло десет година сви заборавили јел на ђубре издјаничко тадића кој ије ТО ДОПРИНЕО ПРОМЕНУВШИ РЕЗОЛУЦИЈУ!

вучић боље ради себе да то скине са врата, и да ОСУДМО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКО ЂУБРЕ ТАДИЋА ЗА ИЗДАЈУ КОСОВА! ЗБОГ ПРОМЕНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44!
Свестан сам свега тога што пишеш. Зато Вучић и не сме да га ухапси! Можда би нам опет увели санкције због тог издајника!

МА ЈАСНО

али види, вучић ако то не учини, њему препуштају ту улогву ВЕЛЕИЗДАЈНИКА , видиш да су сви бриселски споразуми контрадикторни српској независности на територији косова и јесу издајнички јбг

па сви рулај уданоноћно да је вучић донео таблице, границе ово оно...

а да ниеј хтео да преговара око брисела који му наметнут смакла би га уса...

а овак нек бира брате мили, или уса или ће бити он овде потурен и запамћен ко велиздајник што му намећу

па види колко је само нешко тема потегао о велиздајама вучића
а знамо ко је крив за то! ЂУБРЕ ВЕЛИЗДАЈНИЧКО ТАДИЋ! 2010те

тачно тако, није било већег ђубрета велеиздајничког!
мора!
Да сам ја Вучић, ја бих га ухапсио, па нек буде шта буде, али бар том велеиздајнику да пресудимо!

Seselj i Milosevic su izgubili rat i Kosovo! Kakav Tadic i Jeremic?
1999 технички споразум потписан у куманову- резолуција 12 44 савета безбедности УН :rtfm:
у резолуцији поред много ставки стоје СТАВКЕ КОЈЕ НЕ ДОПУШТАЈ УСЕЦЕСИЈУ КОСОВА ИЗ СБРИЈЕ И ЈЕДНСОТРАНУ ЕНЗАВИСНОСТ ОД СТРАНЕ ШИФТАРА !

промене , измене РЕЗОЛУЦИЈЕ 12 44 је потписао ТАДИЋ 2010те године , и оне су се износиле управо на те СТАВКЕ КОЈЕ ДИРЕКТНО ПОНИШТАВАЈУ ЈЕДНОСТРАНУ НЕЗАВИСНОСТ ШИФТАРА ИЗ 2007 ГОДИНЕ! :per::lol:

ствар је јасна, и зашто је ПРОМЕНУО РЕЗОЛУЦИЈУ ВЕЛЕИЗДАЈНИК ТАДИЋ!

тако да тим твојим глупетањем и адом са марса од једном можеш мачку да окачиш о реп!

ради се о реѕолуцији савета безбедности УН која је имала одредбе , више одрдаба, тачака, а неке тачке су директно поништавале било какву сецесију косова! е те тачке је променуо тадић 2010 те! :per:

Да сам ја Вучић, ја бих га ухапсио, па нек буде шта буде, али бар том велеиздајнику да пресудимо!
Мораће да га ухапсе. па шта буде
иначе окрећу да је он велеиздајник , док се ђубре идзајничко прикрива, вероватно притсцима запада.

ПРЕД НАРОДНИ СУД МОРА ДА ИЗАЂЕ!
за промене тачака у резолуцији 12 44 које су директно пониптавале ЈЕДНОСТРАНУ независност КОСОВА ђубре издајничко ТАДИЂ МОРА ДА ОДГОВАРА!

Свестан сам свега тога што пишеш. Зато Вучић и не сме да га ухапси! Можда би нам опет увели санкције због тог издајника!
па би нас притисли ту нема сумње.

али види до чега смо дошли - или да дигнемо руке и предамо нашу земљу Косово или да не допустимо то!

нема треће дуленце. доводе они игру до краја. курти ради посао.

а сад је овде стање да се вучићу сваког ебеногдана натовара на врат ВЕЛИЗДАЈА око косова да је издо косово сто пута да је призно тбалице да је призно границе тј рпелазе да је ово да је оно....

НИКО НЕ ПОМИЊЕ НАЈВЕЋЕ ЂУБРЕ ИЗДАЈНИЧКО У ИСТОРИЈИ СРБА - ТАДИЋА који је променуо најбитниеј тачке у резолуцији 12 44!

е па дуле или ће вучић да наебе због отимачине косова или ће коначно да каже америма- народ ће судити тадићу! а ви ме ебите ако хоћете радите са мном шта хоћете...

а ми дуле? па ми немамо куд даље. ОВА ИЗДАЈА ТАДИЋА ЈЕ НЕОПРОСТИВА! И НЕЗАБЕЛЕЖЕНА !

мора да одговара!

Back