jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 31.068
A-CAD.reci koji ozbiljan rad ti konkrretno radis i ne bi mogao na tabletu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A-CAD.reci koji ozbiljan rad ti konkrretno radis i ne bi mogao na tabletu?
Izvinjavam se, to mi je promaklo, nisam baš up to date sa tabletima.svi rade multitasking i podrzavaju split screen a podrzavaju i floating windows
izgleda da ti pricas o tabletima od pre 3..4 godina a da nisi video moderne tablete.
bas dadoh link za google storaA-CAD.
Još uvek i ostaće tako bez ekrana na preklop.mobilni ima problem velicine ekrana.
E, tu grešiš, bar po pitanju crkavanja.kako god okrenes mali je a ove flip u zivotu ne bih uzimao.. em su preskupi em crkavaju.
Pa da ti kazem da moji unuci imaju tablete i rasturaju igrice na njima i sednu gde hoce.ne moraju biti na jednom mestu.Znam sta moze tablet,a sta lap top.bas dadoh link za google stora
ali realno ides u ekstrem..
ja nekad projektujem u cad-u i to ne radim ni na laptopu nego iskljucivo na mom desktopu gde imam ogroman monitor a i jaca je masina od laptopa..
ali ti mozes ozbiljno da ga koristisPa da ti kazem da moji unuci imaju tablete i rasturaju igrice na njima i sednu gde hoce.ne moraju biti na jednom mestu.Znam sta moze tablet,a sta lap top.
u idealnim fabrickim uslovima robota koji otvara i zatvara na isti nacinJoš uvek i ostaće tako bez ekrana na preklop.
E, tu grešiš, bar po pitanju crkavanja.
Već sada imaš OLED ekrane koji izdržavaju više od 200.000 preklapanja.
Kad usavrše e-paper ekrane biće to još bolje, tanje, lakše i izdržljivije.
To je samo pitanje vremena - pogledaj one šifonjere od CRT televizora
i monitora pre samo 20 godina i uporedi sa LCD tehnologijom danas.
A za cenu se slažemo, to je deeeeebelo precenjeno..
Moze.Ima danas i mnogo modernijih tableta.Medjutim moze i na decijim.Cim oni podrzavaju igricu Majn Kraft,koja je veoma zahtevna i igraju sa vise igraca.U svakom slucaju bolje je nego telefon i za decu i za odrasle.ali ti mozes ozbiljno da ga koristis
Svedoci smo da su tableti sve kvalitetniji i kvalitetniji a i po dimenzijama su vec stigli manje laptopove
Sta mislite da li tablet u kombinaciji sa BT tastaturom moze da zameni laptop u poslovnom okruzenju?
Tablet ima i prednost tacskrina i olovke sto imaju samo skuplji modeli laptopova.
probaj samsungov dex pa se javi da ponovo pricamoJos od kad se pojavio iPad ja sam se ponadao da ce stvari da idu na tu stranu, ali nazalost nisu, a sad i ne predvidjam da ce.
Mozda ako bi promenili ceo interfejs (postoji na androidu nesto sto se zove desktop mode, kad se prikaci tastatura i recimo pad, ali to toliko krljavo radi da je gotovo neupotrebljivo).
Populacija koja kupuje tablete verovatno nema potrebu za vise funkcionalnosti. Cak je i laptop ogranicen za neki ozbiljniji rad naravno ako se nedokuje na jos monitora, pa onda da li ce da se koristi spoljna tastatura i mis...
mozda za mene nije.
Pa šta će mi tablet za DeX?pogledaj posto ne verujem da ces imati prilike da probas.
ali manji ekran i nemas tastaturu niti mozes da koristis misa.Pa šta će mi tablet za DeX?
Isto to imam i sa mobilnim telefonom...
Pa ne gledaš na ekranu mobilnog, nego na eksternom monitoru.ali manji ekran i nemas tastaturu niti mozes da koristis misa.
Ti si počeo o DeX-u.ako korisits eksterni monitor zasto onda koristis mobilni?
imas kompjuter
cela poenta tableta i jeste u mobilnosti, dugom trajanju baterije, lakoci i mogucnosti da uradis skoro sve sta i na laptopu
Ne moram da se pravim, ja jesam pametan.dzaba se pravis pametan
tastauri u mis imas uz tablet a sta ce ti eksterni monitor?Ti si počeo o DeX-u.
DeX bez eksternog monitora, tastature i miša nema nikakvog smisla.
mislim da taj ima moja koleginicapogledaj posto ne verujem da ces imati prilike da probas.
ce pogledim svakakoprobaj samsungov dex pa se javi da ponovo pricamo
Tableti: DeX je dostupan na tabletima serije Galaxy Tab S4, S5e, S6, S7, i S8.probaj samsungov dex pa se javi da ponovo pricamo
ako si meni odgovarao, ja to ne znam i ovo sam jedva iskopao sa samsungovog sajta.nije tacno
imaju ga i neki tableti iz A serije.
verovatno zavisi od velicine ekrana
pouzdano znam da galaxy A9+ ima dex