Kurt Cobain
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
Poshto ja sviram gitaru vecj 4 godine, interesuje me da li ima josh muzichara na ovom forumu!! 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mmmmmmmmmmmmm,eh da ti znas sta bih ja dala da znam da sviram gitaru...inace i Keeper i yugoslav (koji ocigledno vise nece dolaziti ovamo :x ) sviraju gitare...strasno,okruzena sam ljudima koji znaju da sviraju gitare,a niko nece da me nauci!Kurt Cobain:Poshto ja sviram gitaru vecj 4 godine, interesuje me da li ima josh muzichara na ovom forumu!!![]()
Courtney:Mmmmmmmmmmmmm,eh da ti znas sta bih ja dala da znam da sviram gitaru...inace i Keeper i yugoslav (koji ocigledno vise nece dolaziti ovamo :x ) sviraju gitare...strasno,okruzena sam ljudima koji znaju da sviraju gitare,a niko nece da me nauci!Kurt Cobain:Poshto ja sviram gitaru vecj 4 godine, interesuje me da li ima josh muzichara na ovom forumu!!![]()
![]()
Kurt Cobain:Poshto ja sviram gitaru vecj 4 godine, interesuje me da li ima josh muzichara na ovom forumu!!![]()
Daaaaaaaaaaa!mortishaaa:i ja hocu da sviram.. al' je mozda malo kasno..![]()
Courtney oces da nas dve probamo.. da krenemo ne neke casove??![]()
![]()
Nadya:Da, sviram klavir vec nekih 12 godina, i bavim se pevanjem... zavrsila sam nizu muzicku za jedno i drugo...
btw. oto si mi temu, ja htela pre par dana da postavim istu, ali me veza sje_bala i pukla, pa me mrzelo da ponovo pisem...![]()
jel neko ima i neke bendove & stuff??
I do... trebalo bi i da pocnemo neke tezge da radimo... ako bude, zovem vas! :wink:
![]()
Evo ja cu da sviram bas! Samo treba da me nauciteKurt Cobain:Nadya:Da, sviram klavir vec nekih 12 godina, i bavim se pevanjem... zavrsila sam nizu muzicku za jedno i drugo...
btw. oto si mi temu, ja htela pre par dana da postavim istu, ali me veza sje_bala i pukla, pa me mrzelo da ponovo pisem...![]()
jel neko ima i neke bendove & stuff??
I do... trebalo bi i da pocnemo neke tezge da radimo... ako bude, zovem vas! :wink:
![]()
Wll shto se tiche bendova, ja pravim upravo bend sa ortakom ali nemamo basistu i bubnjara!!
Ja imam druga koji svira bubnjeve i to u "prvom crnogorskom black metal bendu Deuclion"...he,he,evo ja ih malo komercijalizujemguitarrr_babe:Bubnjari su u manjku sirom nase lepe zemlje...
vazi, znaci sutra cemo sve da se dogovorimo!!Courtney:Daaaaaaaaaaa!mortishaaa:i ja hocu da sviram.. al' je mozda malo kasno..![]()
![]()
![]()
Pa,sad je sutra... :?mortishaaa:vazi, znaci sutra cemo sve da se dogovorimo!!Courtney:Daaaaaaaaaaa!mortishaaa:i ja hocu da sviram.. al' je mozda malo kasno..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooooo,sto nema smajli koji pada u nesvest!.../me obozava basiste. . .:Ja nekad svirao bass
:shock: Ko obozava basiste?Courtney:Ooooo,sto nema smajli koji pada u nesvest!.../me obozava basiste. . .:Ja nekad svirao bassops:
ops:
ops: