Da li svim pripadnicima JNA oficirima i podoficirima treba oduzeti stanove i peMzije!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
29.380
Autorska tema!
Poštovani forumaŠI:

Svedoci smo da su oficiri i podoficiri bivše JNA dobivali u vlasništvo čitave solitere sa tro i četvorosobnim stanovima!

Takođe, svedocismo da u tim stanovima uživaju njihovi potomci koji su (kao po pravilu) ortodoxni autošovinisti!

Znamo , koje su "oficirske" zgrade ... dajte da im to oduzmemo i damo onima kojima je potrebno!

svima njim treba se najjeebati matere i proterati ih van granice Srbije

em su sve sto je bilo posteno pokrali i osakatili za vreme agrarne reforme, em se ceo zivot baskarili u dzaba stanovima

a kada je jna trebala da pokaze dal kuurrcu vredi, ona je ispusila od bosanskih kozojeba i ustaskih seoskih bandi

a kao sto si rekao, njihovi potomci su jedno od najvecih goovana sadasnjice

sad ce i onaj ni kita ni mozga da se javi iz svog nasledjenog stana da im drzi ledja

svima njim treba se najjeebati matere i proterati ih van granice Srbije

em su sve sto je bilo posteno pokrali i osakatili za vreme agrarne reforme, em se ceo zivot baskarili u dzaba stanovima

a kada je jna trebala da pokaze dal kuurrcu vredi, ona je ispusila od bosanskih kozojeba i ustaskih seoskih bandi

a kao sto si rekao, njihovi potomci su jedno od najvecih goovana sadasnjice

sad ce i onaj ni kita ni mozga da se javi iz svog nasledjenog stana da im drzi ledja
Ja, kad sam hteo da kupim dvosoban stan ... pazi priču ... odoh u zgradu sa žutom fasadnom ciglom ... ono extra !!!

Naletim na gospodina u šorcu (JNA ofiicir ili bem mu mater koji je ) pitam? ... u ovoj zgradi su samo TRO i ČETVOROSOBNI - idi bre sićo!!!

Oni su pomrli ili su tru negde blizu .... a sada trebamo praviti nove za neku novu JNA i DB i MUP u .... uvate me za racqo ... bem li im mater hokštaplersku !!!

Ej, bre, JNA oficiri i podoficiri što prodadoste SFRJ ... hoćete li se odreći i stAanova i kuća kao što ste se odrekli SFRJ???"!!!
Treba im oduzeti, tj striktno prema zaslugama, ko je predavao cele kasarne, jedinice i skladišta oružja treba pred preki sud, a ne samo sa mu se oduzme što je nakrao.

Autorska tema!
Poštovani forumaŠI:

Svedoci smo da su oficiri i podoficiri bivše JNA dobivali u vlasništvo čitave solitere sa tro i četvorosobnim stanovima!

Takođe, svedocismo da u tim stanovima uživaju njihovi potomci koji su (kao po pravilu) ortodoxni autošovinisti!

Znamo , koje su "oficirske" zgrade ... dajte da im to oduzmemo i damo onima kojima je potrebno!
Treba smanjiti kvadrate proporcionalno smanjenju države.

Ej bre - imaju adrese plaćenika po Zagrebu i Ljubljani a oni...
Gde da potpišem?

Stooojkooo V meee niii djeeer

Mrtvi ladni fale gibaničarski pokret umesto oslobodioce države.
A gibaniĉari toliko voleli Srbiju da su posle rata izgradjivali Čikago Bulse i Toronto Reptorse.

@Reefer , @Mystic+ i sl. nezahvalna deca

Da. Radio sam svojevremeno na Novom Beogradu u Ulici Narodnih heroja. TU je u okruženju par blokova sa bivšim vojnim licima, gurao sam se s njima u lokalnim Maxi prodavnicama i mogu reći da su retko bezobrazna vrsta penzionera. Plus toga, pošto su se uglavnom ženili sa pripadnicama drugih nacionalnosti, mislim da je tu najviše Hrvata (čitaj Hrvatica) u Beogradu.

Iskreno, meni je odnos "naše" vojsk prema Srbima van Srbije poljuljao veru u celu državu. Ako te neko napadne, bori se za sebe i svoju porodicu, na državu ne možeš računati

1720503393186.png

Народу треба одузети право гласа јер од кад народ гласа Србији нема спаса. Читав систем је хијерархијски погрешно постављен од врха до дна, а народ се хвата за маргиналне ствари. Тупава маса

Autorska tema!
Poštovani forumaŠI:

Pa kako ce onda vas deda Ratko? :rida: :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back