Da li svim ljudima treba omoguciti da ostavljaju potomstvo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Na svetu je danas PREVISE ljudi.

Najvise se radja tamo gde su ljudi najsiromasniji.

Da li je to NORMALNO ?

Da li je normalno da potomstvo ostavi neki psihopata, ubica, teski kriminalac...?

Da li je normalnije takve osobe HEMIJSKI KASTRIRATI ?

Ili oni koji imaju teske telesne mane, koji su prenosnici teskih boleti, cija inteligencija nije na nivou deteta...?

Kome treba potomstvo takvih ljudi? Za CEGA ?

Kuda ce to odvesti covecanstvo ako niko na to ne pazi?

Previse nas je na ovoj maloj, zagadjenoj planeti.

Jos ako se kojekakvim kretenima, debilima i ubicama omoguci razmnozavanje - kuda idemo?

DEGRADACIJI LJUDSKE RASE!?

Doslo je KRAJNJE VREME da se o ovome ozbiljno razmislja bez uticaje religije, politike i sentimentalnosti....

Da li je to NORMALNO ?

Da li je normalno da potomstvo ostavi neki psihopata, ubica, teski kriminalac...?

Ili oni koji imaju teske telesne mane, koji su prenosnici teskih boleti, cija inteligencija nije na nivou deteta...?

Jos ako se kojekakvim kretenima, debilima i ubicama omoguci razmnozavanje - kuda idemo?

Doslo je KRAJNJE VREME da se o ovome ozbiljno razmislja bez uticaje religije, politike i sentimentalnosti....

Još jedan koji zavređuje ŽIVOT više od drugih.

.
.
.
UBIJ SE! To je INSTANTNO rješenje tvog problema. S tim ćeš smanjiti broj ludaka i psihopata na Zemlji za jedan. UBIJ SE! SADA! S tim ćeš zaista opravdati svoju bojazan o prenaseljenosti. Tek tada će tvoj komentar imati ikakvog smisla.

.
.
.
Ali ne, ti sebe ne smatraš tim viškom...

Još jedan koji zavređuje ŽIVOT više od drugih.

.
.
UBIJ SE! To je INSTANTNO rješenje tvog problema. S tim ćeš smanjiti broj ludaka i psihopata na Zemlji za jedan. UBIJ SE! SADA! S tim ćeš zaista opravdati svoju bojazan o prenaseljenosti. Tek tada će tvoj komentar imati ikakvog smisla.

.
.
.
Ali ne, ti sebe ne smatraš tim viškom...

Ja nisam ni lud, ni psihopata ni ubica.

Niti iko u mojoj familiji.

Ali onima koji to jesu treba ONEMOGUCITI DA SVOJ ZLOCINACKI GEN prenose na sledece generacije.
.

Ja nisam ni lud, ni psihopata ni ubica.

Niti iko u mojoj familiji.

Ali onima koji to jesu treba ONEMOGUCITI DA SVOJ ZLOCINACKI GEN prenose na sledece generacije.
.

To što si ti umislio da treba da se čini... to je istinsko ludilo. Ne ide to tako. Ne postavljaj se IZNAD ijedne kreacije, jedinke! BUDI i prihvati realnost kakva jeste. Ako pak nešto moraš da mijenjaš, to moraš da mijenjaš U SEBI a ne u svijetu. Kad se promjena desi u Sebi Svijet više nemože da bude (ostane) isti-kakvim si ga ga do tad vidio.

To što si ti umislio da treba da se čini... to je istinsko ludilo. Ne ide to tako. Ne postavljaj se IZNAD ijedne kreacije, jedinke! BUDI i prihvati realnost kakva jeste. Ako pak nešto moraš da mijenjaš, to moraš da mijenjaš U SEBI a ne u svijetu. Kad se promjena desi u Sebi Svijet više nemože da bude (ostane) isti-kakvim si ga ga do tad vidio.

Po toj tvojoj naopakoj logici ni psihopate, pedofile, ubice i zlocince ne treba NI STAVLJATI U ZATVOR...:think:

-Treba ih pustiti medju narod, ta zar nije prvi zakon ljudskih sloboda i prava da je COVEK SLOBODAN !?

Zasto onda takvi idu u zatvor?

Blajbi se postavio iznad situacije,a ti iznad njega...
Ma i Božu ste zajebali...:mrgreen:
Visoko ste mi se popeli...:hahaha:

Blajbi se postavio iznad situacije,a ti iznad njega...
Ma i Božu ste zajebali...:mrgreen:
Visoko ste mi se popeli...:hahaha:
-
-Stvar je jednostavna. covecanstvo treba da ISKORENI ZLOCINACKE GENE koje jedan procenat svetske popuacije nosi u sebi.

To bi samo- unapredilo covecanstvo kao biolosku vrstu, nista i nikome -ne bi skordilo.

Ionako se ide na REDUKCIJU LJUDSKE POPULACIJE.

Od TAKVIH treba krenuti.

Ovde zivi onaj koji jeste.

burdz-kalifa-u-dubaiju---najvisa-gradjevina-na-svetu.jpg

--Stvar je jednostavna. covecanstvo treba da ISKORENI ZLOCINACKE GENE koje jedan procenat svetske popuacije nosi u sebi.

Zlo se ne može iskorijeniti drugim zlom.
'Klin se klinom izbija' kažu, al' nisu rekli da rupa (rana) ostaje...

To što ti zagovaraš podjednako je 'zlo' kao i ono čega želiš da se oslobodiš (ako već suditi želiš). Da bi iskorijenio 'zlo' moraš da iskorijeniš i 'dobro'. Jedino u tom bespolnom bivstvovanju postojanje može da se manifestuje onakvo kakvo ono jeste, bez SUDA o tome da li je ili nije 'dobro'.

-To bi samo- unapredilo covecanstvo kao biolosku vrstu, nista i nikome -ne bi skordilo.
[/B][/U]

Škodilo bi onima koje ti želiš da potamaniš. Kako ti to smatraš da su 'oni'='NIKO' i da je za njih to što ti zagovaraš 'dobro' ?

Ionako se ide na REDUKCIJU LJUDSKE POPULACIJE.

Ko tome teži??? Ja ne.
Takvi kao 'ti', da.

Od TAKVIH treba krenuti.[/QUOTE]

Uvijek moraš krenuti od SEBE, a da bi se SEBI vratio moraš to učiniti kroz SEBE (ti si put), te ćeš jedino tako doći i do Istine, u Sebi.

mislim da je krajnje vreme da moderatori otvore pdf "gluposti" i da lepo tamo prebacuju ovakve i slične teme.
pa ko voli da o glupostima raspravlja lepo ode na taj pdf i izabere glupost o kojoj bi diskutovao.

ovako, gluposti padaju na pogrešne podforume i oni koji redovno prate te podforume moraju nepotrebno da se suočavaju sa njima.

molio bih moderatore da razmisle o ovom predlogu.

Ljudska rasa se već prilično genetski iskvarila. Jer ne postoji ikakav mehanizam koji bi uklanjao neuspele primerke. Srećom, verujući će ti objasniti da ni ne moramo da brinemo o tome, jer je Hristov drugi dolazak blizu, pa će sve probleme on rešiti...

Odlican komentar! :worth:

Ljudska rasa sve vec vrlo degenerisala u svim aspektima zato sto ne postoji sistem koji odstranjuje neuspele primerke.

A tako nesto bi trebalo da se ubrzo donese na svetskom nivou, kako bi ljudska vresta mogla brze i bolje da napreduje ka lepsoj buducnosti.

- - - - - - - - - -

Превише је нељуди и зла.

E bas te neljude i zlo u njima treba ISKORENITI.

Da se dalje ne umnozavaju i zagadjuju covecanstvo.

Ljudska rasa se već prilično genetski iskvarila. Jer ne postoji ikakav mehanizam koji bi uklanjao neuspele primerke. Srećom, verujući će ti objasniti da ni ne moramo da brinemo o tome, jer je Hristov drugi dolazak blizu, pa će sve probleme on rešiti...
J a se ne slažem s Blajbijem-nije racionalan...
Jošua se vazneo u nebo,a sad kerec tako dugačak konopac da se po njem vrne...
A i rašta bi...Radi gomile tenakre i debila?
Ako je pametan,već će po nebu svemirskom naći neke čestitije vanzemunce...:mrgreen::think:
Ozbiljna tema ybt...:eek::hahaha:

J a se ne slažem s Blajbijem-nije racionalan...
Jošua se vazneo u nebo,a sad kerec tako dugačak konopac da se po njem vrne...
A i rašta bi...Radi gomile tenakre i debila?
Ako je pametan,već će po nebu svemirskom naći neke čestitije vanzemunce...:mrgreen::think:
Ozbiljna tema ybt...:eek::hahaha:

Novi Svetski Poredak ozbiljno razmislja o ovoj temi.

I nastupa korakom pobednika. :ok:

Da li je to NORMALNO ?

Svako ima svoju ulogu u ovome svetu pa i ti o kojima pricas.A ti se ugledaj na to da ne budes kao oni, ako smatras da tako ne treba.
Ko je taj koji ce da oceni i po kom osnovu ko treba da zivi a ko ne ? Sta ako bi tebe proglasili za takvog,ne mozes ti sam sebe da procenjujes,dobrovoljno bi pristao da te uklone ?
Mnoge od tih stvari nemaju ni veze sa genetikom ,vec sa okruzenjem.Sta da si se ti rodio u Indiji ili Kini ili da ti je dao Bog da se rodis u severnoj Koreji,ne bi sad ovde .enjao...
Ja bi zagovornike takvih ideja prve stavio na el stolice ili kako vec zele,sta ti si iznad drugih po tvojim osnovama,eeeee....

Svako ima svoju ulogu u ovome svetu pa i ti o kojima pricas.A ti se ugledaj na to da ne budes kao oni, ako smatras da tako ne treba.
Ko je taj koji ce da oceni i po kom osnovu ko treba da zivi a ko ne ? Sta ako bi tebe proglasili za takvog,ne mozes ti sam sebe da procenjujes,dobrovoljno bi pristao da te uklone ?
Mnoge od tih stvari nemaju ni veze sa genetikom ,vec sa okruzenjem.Sta da si se ti rodio u Indiji ili Kini ili da ti je dao Bog da se rodis u severnoj Koreji,ne bi sad ovde .enjao...
Ja bi zagovornike takvih ideja prve stavio na el stolice ili kako vec zele,sta ti si iznad drugih po tvojim osnovama,eeeee....

A ko proglasi da je neko lud?

Ko proglasi da je neko pedofil?

Ubica?

Degenerik?

Neko sve to mora da proglasi, jer iza svakog OSTAJU TRAGOVI njegovih (ne)dela...

A ko proglasi da je neko lud?

Ko proglasi da je neko pedofil?

Ubica?

Degenerik?

Neko sve to mora da proglasi, jer iza svakog OSTAJU TRAGOVI njegovih (ne)dela...

Evo ja sam lud delimicno,a bio sam i u Lazi jedno vreme.
Pedofile ne znam licno.
Znam nekoliko ubica i za mene su dobri ljudi osim toga sto su ucinili...
Degenerici nisu krivi nista...
A oni koji sve to proglasavaju prvi ne znaju ko su oni sami u ovome svetu u kome se nalaze,ne znaju ni sta predstavlja ovaj svet,previse su zaglibili u ono sto zovu realnoscu i tu su sebe zakopali,iz tih razloga su arogantni ,ljubomorni ,pakosni,zavidni... Mi smo Telo,Um i Dusa,a to je komplikovan mehanizam ali ne bas toliko... Sad ce meni neki Frojd i Jung da odredjuju na osnovu nekih njihovih zapazanja tretman lecenja lekovima,koji nema veze sa vezom u pravom smislu,mada ima sa umrtvljavanjem tela a time usporavanjem Uma i umirenjem Duse,ali coveka ne lece lekovi vec se on sam leci...

Pogledaj film koji sam stavio na drugoj temi.

Zasto ne prosiriti spisak na recimo i debele ljude,genetski i oni su izmetci ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back