bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.061
sex se moze dobiti za novac
ljubav ne
ljubav ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ne platis na mostu, platis na cupriji... cuvena floskula koja opisuje seksvidis i ovo je dobro i tacno
zato se i placa posletako bar kazu
mislis?sex se moze dobiti za novac
ljubav ne
kad pogledas razloge za razvod ili raskid vecinski je "pocela sam da ga gledam kao brata" "postali smo cimeri u stanu" "oslabila mu cuka i ne moze vise dobro da hebe"onda zivela ljubav prema nobvu koga nema![]()
e tabe.. sve se gasi kad ta slavina zakazekad pogledas razloge za razvod ili raskid vecinski je "pocela sam da ga gledam kao brata" "postali smo cimeri u stanu" "oslabila mu cuka i ne moze vise dobro da hebe"
nikad nisam cuo "osiromasio je"
Па ниси чуо и нећеш да чујеш јер је то непопуларан разлог, лакше је наћи неки други кад се постане незадовољан фгинансијама. Кад имаш новца (односно кад финансијски задовољаваш њене критеријуме), а ниси добар љубавник оне са стране нађу неког за то, то је најмањи проблем.....а кад немаш новца (односно кад финансијски не задовољаваш њене критеријуме) мењају тебе какав год да си љубавник, наћи ће ти хиљаду других разлога и то је тако....увек има изузетака али осврните се око себе и ако сте искрени према себи признаћете да је тако у највећем броју случајева и да сва незадовољства у браку крећу од финансија и завршавају се са финансијама. Жене су постале као аутомобили - ако хоћеш скупљи, бољи, јачи, лепши, новији онда мораш да платиш шта кошта. Ништа ја то не осуђујем нити кривим жене за то, да не испадне опет да намећем кривицу женама, јер сви ми прихватамо то стање како јесте, то су неписани закони времена у коме живимо само је, опет кажем, јако непопуларно да се о томе јавно прича јер испадаш сексиста, мизогиниста и шта све не, а у суштини си само изнео чињеницуkad pogledas razloge za razvod ili raskid vecinski je "pocela sam da ga gledam kao brata" "postali smo cimeri u stanu" "oslabila mu cuka i ne moze vise dobro da hebe"
Ruku na srce ja prvi put cujem za ovakav razlog za razvod..ovo da su se srodili i jesam culakad pogledas razloge za razvod ili raskid vecinski je "pocela sam da ga gledam kao brata" "postali smo cimeri u stanu" "oslabila mu cuka i ne moze vise dobro da hebe"
Ja strahujem da svi muskarci koji pisu ovde o zenama imaju strahovita iskustva..Ruku na srce ja prvi put cujem za ovakav razlog za razvod..ovo da su se srodili i jesam cula
al da se covek razboleo i ne moze da hebe pa se ona razvela zbog toga, to nisam nikad...
Koliko je meni poznato, zene se trude oko partnera koji su oboleli, kuvaju corbice, supice, trce po upute,
lekove, brinu o coveku jer nije covek samo masina za heftanje i nije odnos u vezi ili braku zavisan
samo od seksa, ima tu mnogo ljubavi, brige, paznje...
Sad razmisljam na kakve vi zene ustvari mislite kad kazete Zena...na neke napucane starlete, manekenke, bilbord dame?...
Kakva slika vam iskoci u mislima kad neko kaze Zena?
kako nisi. i na forumu pre jedno 7..8 godina je bas bio ovaj slucajRuku na srce ja prvi put cujem za ovakav razlog za razvod..ovo da su se srodili i jesam cula
al da se covek razboleo i ne moze da hebe pa se ona razvela zbog toga, to nisam nikad...
to se ne vazikako nisi. i na forumu pre jedno 7..8 godina je bas bio ovaj slucaj![]()
Nisam...ali ako je na forumu to receno onda je stopostotna istina...kako nisi. i na forumu pre jedno 7..8 godina je bas bio ovaj slucaj![]()
Da raskine ta jedna tako a sa sljedecu nastavim heftati regularno tako da je izgleda do njekad pogledas razloge za razvod ili raskid vecinski je "pocela sam da ga gledam kao brata" "postali smo cimeri u stanu" "oslabila mu cuka i ne moze vise dobro da hebe"
Sto pa nece bit jedinim koga je uradila a cak sta vise ucinila mu je uslugu jer je ne bi Sam otjeraoNisam...ali ako je na forumu to receno onda je stopostotna istina...
Lazu ljudi iz ko zna kog razloga..u ralnim okolnostima zivot veze nema sa onim sto su ljudi ovde u stanju
da izverglaju bez pardona, ne razmisljajuci o posledicama a eto, ti si nesvesno zadobio posledice
jer si poverovao u to...
Prosto, sa kakvom zenom bi taj mucenik trebao da bude ozenjen da bi mu ona to uradila..
..sa nekim skotom sta li..
Ne treba to eozivljavat ko traume nego takve su jbg...odkada bi ja trebo onda prestati upustati se s njih u bilo staJa strahujem da svi muskarci koji pisu ovde o zenama imaju strahovita iskustva..![]()
tuzno..Ne treba to eozivljavat ko traume nego takve su jbg...odkada bi ja trebo onda prestati upustati se s njih u bilo sta
Sta je tuzno sto se I dalje upustam s njima Ili sto su takvetuzno..
sto imas takva gadna iskustvaSta je tuzno sto se I dalje upustam s njima Ili sto su takve
Ako je uzorak veci I ista iskustava dodjes do zakljucka da su takve vecinomsto imas takva gadna iskustva
I ljubav.sex se moze dobiti za novac
ljubav ne
Ti bi da te neko "voli" zbog novca?I ljubav.